Acasa Magravs Teorie Testimoniale Interactiunile inovatiilor plasmatice

Interactiunile inovatiilor plasmatice

Experientele au fost prezentate la sesiunea de testimoniale publice din 12 August 2019.

Titlul aplicatiei: Interactiunile dispozivului bio-revitalizator cu GANS Telomer si a pantantivului cu GANS Telomer pentru armonizarea chakrelor.

https://plasmaromania.ro/dispozitiv-bio-revitalizator-cu-gans-telomer/

https://plasmaromania.ro/pandantiv-cu-gans-telomer-pentru-armonizarea-chakrelor/

Subiect: In vara anului 2019 au fost lansate cele 2 inovatii care fac parte din campania ,,O strategie pentru intinerire’’ https://plasmaromania.ro/gans-co2-telomer-o-strategie-pentru-intinerire/

Metoda de lucru: Una din metodele cele mai simple de a transmuta valoarea energetica si informationala la nivel plasmatic a materiei organice, este sa folositi Reactorul de GANS CO2, iar toate detaliile de lucru sunt oferite in articol https://plasmaromania.ro/transmutare/

Aplicare: Experimentul de captare a campurilor plasmatice a fost realizat cu un aparat digital Canon Ixus in parcul Tineretului din Bucuresti de catre cercetatorii Plasma Romania.

Observatii: In poze se poate observa directionarea campurilor plasmatice la distanta si cresterea corpului energetic al cercetatorului.

 

Rezultate: In urma campaniei, au fost predate aceste aplicatii pentru a fi inregistrate si alte beneficii. Au fost cazuri cand pandantivele au redus dureri sau au echilibrat energia copiilor care le-au purtat. Utilizatorii care au testat aplicatiile in aceasta perioada se declara multumiti. Fiind in faza de experimentare asteptam in continuare si alte testimoniale.

comentariile sunt inchise