Prezentarea tehologiei Keshe GANS la Iasi si Piatra Neamt

Asociatia Stiintifica Plasma Romania este invitata sa faca parte din proiectul Ortodoxiei Cuantice, coordonat de parintele Adrian Singurov, pentru dezvoltarea comunitatii autosustenabile in care vor fi implementate aplicatiile tehnologiei spatiale plasmatice Keshe GANS, tehnologia BioFotonica si Nano tehnologia Eterica.

Prezentarea din 12 septembrie in Iasi a organizata la Hotel Eden, unde l-am avut ca invitat pe „parintele” BioFotonicii din Romania, domnul Profesor Univ. dr. Traian D. Stanciulescu, care a avut onoarea sa ne prezinte ultimul manual publicat de introducere in Teoria (bio)Fotonica a UNITATII ESENTIALE – IERARHIILE LUMINII – conexiuni (meta)fizice.

DSCN1777

„De fiecare data cand umanitatea face un salt in evolutiv, aceasta este precedat de o revolutie in modul de a simti si intui noua paradigma a cunoasterii” T.D.S.

Prezentarea din 14 septembrie in Piatra Neamt a fost organizata la Hotel Central Plaza, unde au fost oferite notiuni introductive din stiinta plasmatica si au fost prezentate inovatiile din domeniul de sanatate si alimentatie realizate de cercetatorii nostri.

In urma informatiilor oferite am fost placuti surprinsi de deschiderea cu care ele au fost receptate si ne bucura invitatia care a fost oferita de membrii comunitatilor locale din Iasi si Piatra Neamt, de a reveni in orasele lor pentru organizarea de cursuri educational-stiintifice.

comentariile sunt inchise