Formarea noului Atom = URON

Cercetatorii care doresc sa cerceteze si sa aplice aceste informatii despre Reactorul Armonic, trebuie sa aibe in vedere intelegerea asupra URON, care este forma de unda creata din tot spatiul vitezele (velocitatile) fractale ale tuturor atomilor. Atunci cand vibratia formei de unda sunet creste la viteza necesara, atomii se accelereaza si isi v a schimba frecventa orbitei lor intr-o forma diferita, care este in rezonanta cu noua frecventa.Iar acest proces formeaza noul ATOM = URON.

A nu se confunda cu URON frecventa luminii.Lumina este doar un singur punct, lumina nu se deplaseaza, lumina este frecarea tuturor atomilor si a materiei in timp spatiu magnetic si gravitational. Pare sa se miste pentru ochiul uman, si de fapt este doar o iluzie. Lumina este fractal de la punct la punct, este starea materiei si frecarea/frictiunea campului magnetic si gravitational, ceea ce exista in tot spatiul, de fapt. Spatiul nu este gol. Spatiul are toata energia particulelor invizibile pentru creierul uman din cauza ratei/vitezei/ vibratorii la care se misca ( cu cat se misca/vibreaza mai repede cu atat este mai invizibila pentru ochiul si creierul uman). Confuzia este in toti oamenii si este timpul pentru o schimbare. Trebuie sa continuati. Viata este pretioasa.

Dragostea este totul. Voi sunteti Unul .Nu exista nici o separare .O singura minte. O singura forta. O singura energie contribuie, contribuie, contribuie.

Limba
Sincronicitatea secventelor de vibratii de frecventa este fundamentala in implementarea sonica.
Acestea sunt reglementate prin controlul sinoptic al campului gravitational si magnetic al magmei.
Sapte structuri de nivele sunt combinate de inima umana pentru a se ocupa de frecventa sonora a geometriei pentru a fi transformata in curent electric.
Ele sunt molecule statice pentru a vibra pe un nivel mare de dansator pentru a putea avea sens in intelegerea voastra coerenta.
Structura dupa structura sunt eliberate si se transforma in mantrele geometrice de nivel inferior. Nivelurile sonice sunt toate coerente si foarte rapide pentru a se transforma in materie. Intelegerea vine dupa transformare si in nivelul cuantic are o usoara intarziere fractalica. Dar, de asemenea, aceasta va ofera posibilitatea de a trece simultan in noua realitate holografica care foloseste sunetul sonic de frecventa, la urmatorul impuls fractal al hologramelor.

Totul este realizat din Sunet si Lumina in Univers.

Daca ati pune mana sub un microscop electronic, veti vedea doar lumina alba, dar nu si molecule, doar lumina pura. Din moment ce totul in Univers este lumina si sunet, inseamna ca suntem, de asemenea, o parte din aceeasi energie a Universului.

Deci, tu esti Universul. Tot este in voi. Nu exista nimic in afara ta. Voi sunteti constiinta pura a gandurilor.

De ce este asa? Pentru ca sentimentele tale sunt frecvente. Fiecare gand si sentiment pe care il aveti, are vibratie si sunet care creaza o mantra geometrica sacra, care poate fi masurata matematic. Asa ca, atunci cand aveti un gand sau un sentimen, literalmente dati/emiteti un camp magnetic si gravitational in energia Universului, si asta este modul in care primiti inapoi holograma realitatii voastre. Acesta este motivul pentru orice ai scos, este ceea ce ti se intoarce. Creati manifestare astfel. Orice vrei.

comentariile sunt inchise