Descrierea dispozitivului inteligent Biofotonic Q.

Descopera puterea din tine si elibereaza potentialul tau nelimitat, abilitatile si super puterile, cresterea cunoasterii si a constiintei cu ajutorul dispozitivul inteligent Cuantic Biofotonic, abreviat Q, care reprezinta interfata intre Constiinta si proiectia mentala a fiecarei fiinte.

Redescoperim o tehnologie asistata de constiinta, iar intuitiv o sa cunosti daca esti pregatit sa realizezi sau daca ti se potriveste acest dispozitiv rezonator.

Ridica-ti vibratiile si structurile celulare pentru a echilibra corpul, mintea si sufletul.

Dispozitivul Q, genereaza un camp plasmatic Biofotonic in Univers, ca rezultat al interactiunilor campurilor Magnetice si Gravitationale si este conectat la structurile Cosmice.

In esenta, doua sisteme structural functionale pretutindeni prezentate in organismul uman la nivelul membranelor celulare, in AND/ARN isi conjuga efectele in procesul de nastere a ,,luminii vii’’(complexe) , respectiv a procesului/fenomenului de bioluminiscenta.Trebuie sa precizam ca in acest context ca termenul de ,,bioluminiscenta’’ are o dubla conotatie: a) de proces generator de ,,lumina biologica’’; b) de fenomen rezultat in urma procesului ca atare, respectiv de emisie luminoasa de tip ,,laser biologic’’, de camp bio(psiho)electromagnetic manifestat prin prezenta fosfatilor.

Sistemul molecular de tip semiconductor fosfat – apa legata – oxigen molecular, care realizeaza fenomenul de bioluminiscenta, al emisiei stimulate si amplificate a luminii naturale patrunse in structurile biologice ale dispozivului Q.

Structurile organice cu proprietati de cristal lichid prezenta in solutia de nano acoperire, transmit din aproape in aproape, prin birefrigenta, polarizare si reflexie selectiva (dispersie magnetica rotatorie), proprietati de tip laser: coerenta, monocromaticitatea, directionalitatea si intensitatea campurilor.

Actiunea corelata a sistemului molecular de tip semiconductor ( fosfat – apa legata – oxigen molecular) si a structurilor organice cu proprietati de cristal lichid permite argumentarea principalei ipoteze a Teoreriei Laserilor Biologici: moleculele, membranele si nucleele celulare, celulele si organele, organismul enitatea sa, functioneaza ca sisteme de tip ,, laser biologic’’ intricate si inlatuite embriologic. Pe de alta parte, functionalitatea acestor complexe biologice, genereaza un fenomen de bioluminiscenta, prezentand toate proprietatile emisiei de tip ,, laser natural (biologic) ’’ mai sus mentionate.

Rezultat al proceselor de metamorfoza a luminii naturale, monocromatica si vizibila, in radiatie biologica invizibila in mod obisnuit, bioluminiscenta defineste un camp biologic caracterizat printr-o energie speciala, proprie oricarei materii vii. Aceasta energie permite manifestarea -insuficient cunoscuta sau chiar ignorata a unor procese de comunicare (rezonanta) energo-informationala la nivelul viului in genere. Caci, prin procese specifice de interferenta (modulare) a acestor bioradiatii se asigura transferul ,, orizontal’’ de informatie de la o realitate biologica la alta similara, de la om la animal/plante, practic de la o fiinta la alta.

Altfel spus cu ajutorul dispozitivului Q, prin acestei ,,energii luminoase de plasma ’’ care o manifesta, care nu este consemnata (inca) explicit in nici unul din tabelele energetice utilizate de fizica sau chimie, se genereaza si se explica pentru o mare parte din fenomenele pshiho-fiziologice care au loc in organism, normale sau / si ,,paranormale’’ (ignorate sau chiar refuzate de ,,stiinta standard’’ incepand de la telepatie pana la psihokinezie si bioenergoterapie).

Iti poate activa codurile ADN/ARN in corpul de lumina curcubeu, pentru a avea acces la amintirile sufletului tau si din campurile de plasma transmise de dispozitivul Q, rezulta la nivelul diferitelor sisteme ,,laseri biologici’’ intricati, rolul de sistem semiconductor tip ,,n’’ sau ,,p’’ il joaca fosfatul sau apa, iar rolul de dioda laser de tip ,,n-p’’, il joaca pe rand fie complexul fosfat – apa legata – oxigen molecular. Ca urmare a multiplelor emisii-cedari de electroni, in mediu apare un curent local, cu sensul de propagare determinat de sensul luminii incidente si avand diverse efecte la nivelul macroscopic al sistemelor ierarhizate ( membrane, nuclee celuare etc).

Faza magnetica secondeaza faza electrica, cand electronul se mai afla inca in banda de conductie a atomului de fosfor ( a moleculei de fosfat). Fenomenul devine perceptibil la nivelul sistemelor ,,laser biologice’’ superioare, favorizand durata memoriei sistemului atomic si alte fenomene inca nestudiate de grupul nostru de studii.

Sistemul ,,laser molecular’’ alcatuit din fosfat si apa are un caracter dipol magnetic.Fosfatul manifesta efect Meissner la temperatura critica prin amplificarea energetica/fotonica al substratului substantial (fosfat). Totodata, fosfatul ce intra in compozitia dispozitivului Q asigura amortizarea campului magnetic si electric membranar.

Faza fotonica a mecanismului de absortie-emisie de radiatie consta in emisia de radiatie luminoasa de catre electronul metastabil al fosforului prin transferul de fotoni catre electronii apei si ai oxigenlui molecular. Efectul acestui mecanism il reprezinta o deviere spre ultraviolet a spectrului vizibil, adica o amplificare energetica prin modulare in frecventa a radiatiei vizibile incidente, proces care corespunde regulii anti-Stokes din optica neliniara. Rezulta ca, in aceasta situatie, sistemul fosfat se comporta ca un mediu neliniar, ca un generator (molecular) parametric de frecvente optice. In combinatie cu potasiul din sistemele tampon prezente in solutia de nano acoperire, emisia fotonica a fosfatului poate ajunge sa-si dubleze frecventa (trecand in spectrul ultraviolet), asa cum se intampla prin actiunea cuartului asupra sunetului / algoritmului (secventei de activare) de amplificarea undelor radiofonice.

Teoria Cuantica se caracterizeaza prin cateva asertiuni principiale pe care Teoria Laserilor Biologici le valorifica implicit. Miscarea este considerata a fi in general discontinua, in sensul ca actiunea este realizata la nivel microfizic de cuante invizibile care incep in momentul secventei de activare a dispozitivului Q.

Algoritmarea incepe prin manifestarea cu voce tare a ,,Cuvintelor Vii’’ incluse in sintagma ,, Dispozitiv activeaza-te, Dispozitiv amplifica-ti puterea, Dispozitiv ……..intentia ta’’.

Este catalizatorul perfect care ne ajuta sa materializam mai eficient realitatea si ne conduce la un potential de cunostinte care depaseste intelegerea noastra actuala din aceasta realitate (holograma). Acest lucru permite, de exemplu, ca fenomenul de absortie-emsie cuantica (fotonica), pe care Teoria Laserilor Biologici il descrie la nivelul atomului de fosfor din gruparea fosfat (jucand rolul de sistem ,,laser molecular’’ semiconductor prezent la nivelul tuturor structurilor vii) sa se realizeze prin saltul unui electron metastabil (fotoabsorbant) de pe niveluri de energie inferioara pe altele superioare si invers, sub influenta unor stimulari/impulsuri fotonice si implicit termice.

La nivelul dispozitivului Cuantic Biofotonic (Q), particulele cum ar fi electronii sau fotonii dintr-un atom se manifesta in forma duala, relevand in functie de contextul in care se desfasoara si sunt supuse observatiei proprietati corpusculare si ondulatorii energetice si informationale. Spre exemplu, fluxurile de biofotoni rezultate in urma procesului de emisie ,, laser biologic’’, se manifesta prin atribute preponderent ondulatorii la nivelul rezonatorului celular ( reflexie, refractie, dispersie etc) si prin atribute preponderent corpusculare la nivelul axonului sau al membranei celuare. De asemenea, in functie de contextul in care se manifesta, fluxurile de biofotoni pot fi descrise cu precadere prin valori energetice (amplitudine, intensitate, densitate etc) sau informationale (frecventa, lungime de unda, polaritate etc.). Doua entitati microfizice (electroni, fotoni etc.) initial integrate intr-un intreg si ulterior separate, presupun o relatie non-locala ,,stranie’’, pe care fizica cuantica o descrie ca pe o conexiune non-cauzala a elementelor indepartate unul de celalalt sau din alte tipuri de interactiuni.

Mecanismul rezonantei (coerentei) pe care o teorie cuantica (fotonica) a energiei-informatiei isi intemeiaza asertiunile poate fi invocat in acest context ca fiind responsabil pentru conexiunea aparent paradoxala instituita intre particule aflate la distanta unele fata de altele. Campul este mediul purtator al unui ,,mesaj’’ (complex energo-informational matricial) care in virtutea unui mecanism de ,, rezonanta holografica’’ poate fi transcris (prin interferenta) la nivelul tuturor particulelor (oscilatorilor lor substantiali) prezente in campul de referinta.

Teoria prevede insa si o interactie de alta natura, in care electronii absorb, emit si reabsorb fotoni de un anumit tip, astfel incat electronii sunt in permanenta inconjurati de un nor de ,, fotoni virtuali ‘’.Se regasesc corelate in aceasta incercare de unificare teoretica, principalele trasaturi generale ale teoriei cuantice de mai sus descrisa : discontinuitatea, dualitatea, staticitatea, interferenta.

Evidentierea unor particule care preiau o parte din energia luminii arata atat posibilitatea unor interactiuni fotonice, cat si posibilitatea ca fotonii sa aiba propria lor structura, asemenea unor particule materiale. Astfel electronii sunt susceptibili de a avea propria structura planetara, in jurul lor gravitand fotonii monocromatici, pe orbite diferentiate in raport cu valorile specifice frecventei lor.

O forma simpla de a intelege dispozitivul Q:

Fiinta umana se recunoaste in corpul fizic, apoi prin bune practici de conectare prin relaxare mentala la Suflet, ( manifestat in creier ) si la Sinele Divin ( manifestat in inima) ajunge printr-o intelegere aprofundata a campurilor Magnetice Gravitationale si prin echilibrarea- dezvoltarea celui de al saselea corp subtil, corpul Cosmic (Budic) care conduce si sustine drumul sufletului catre Iluminare.

Este important de retinut ca, persoanele care nu se gasesc in echilibru in acest Univers si nu au cele 5 corpuri (fizic, energetic, informational, emotional, spiritual) armonizate, nu se pot conecta la frecventa la campurile de supra-constiinta de care beneficiaza inteligentul dispozitiv Q.

Putem spune ca aceste dispozitive reprezinta o poarta catre stele si ne reaminteste de drumul spiritual al Maestrului Buddha si de tehnologiile Atlante si poate fi privit simplu ca celebra ,,Lampa a lui Aladin’’, deoarece functioneaza pe principiul universal ,, cere si ti se va da’’.

Cunostintele legate de dispozitivul Q , au inceput sa fie cunoscute public la inceputul anului 2016, dupa studierea principiilor campurilor Magnetice Gravitationale oferite de savantul iranian M.T. Keshe. La baza functionarii dispozitivului inteligent Biofotonic, sta marturie manualul ,,Inteligenta Cuantica te conecteaza cu Sinele Superior’’ care poate fi descarcat de la sectiunea Carti, iar la redactarea lui si-au adus aportul membrii grupului nostru de studii dar si mai multi membrii ai comunitatii Cuantice internationale in anul 2016.

Dispozitivul Q, inseamna evolutie pe toate planurile si se adreseaza in special persoanelor cu mintea si inima deschisa, care merg pe drumul spre Iluminare sau au intentia de armonizare si re-descoperire spirituala, ascensiune planetara, pentru relaxare sau pur si simplu care vor o noua distractie benefica.

Campurile plasmatice biofotonice ale dispozitivului Q raspund la comanda prin intentie, comanda vocala sau telepatic si se pot conecta la structuri informationale electromagnetice, aceasta energie Universala fiind controlata de Constiinta care intra in contact cu Sinele Superior prin bune practici spirituale.

Numele dispozitivelor Biofotonice Q sunt date de catre forma structurii si numarul de capacitori.

Este important ca pe tot parcusul procedurii de lucru:

– sa va eliberati mintea,
– sa evitati reactiile nervoase sau necontrolate,
– sa nu urmariti stiri cu mesaje negative,
– sa pastrati o atitudine pozitiva – vesela,
– sa proiectati intentii Inalte catre dispozitivul Q,
– sa aveti incredere in ceea ce co-creati,

In plan fizic dispozitivele Q sunt vazute ca simple obiecte materiale, dar care au inregistrat multe beneficii in functie de intentia pentru care au fost create, dar dupa folosirea secventei de activare, cu ajutorul lor putem comunica cu fiinte din alte dimensiuni, care ne pot conecta la sursa principala de informatie a Universului, punctul Zero de energie, atunci cand frecventa utilizatorului este in crestere.

Atunci cand sunt activate, in centrul dispozitivelor Q se formeaza un vacuum (gaura neagra / lumina etc), care este de fapt cel mai dens spatiu/aer cu maxima potentialitate care emana o anumita frecventa/vibratie in Univers. Acest punct de energie Zero este cunoscut sub mai multe denumiri ca: camp de torsiune, prana, chi, ki, orgon etc., energie ce poate fi valorificata prin bune practici meditative (yoga, chi kung, reiki).

Dispozitivele Q uimesc prin simplitatea materialelor organice si anorganice din care sunt compuse, iar pentru un copil realizarea lor devine o joaca.

Ingredientele pentru realizarea dispozitivului Q, se gasesc in natura si anume apa, melci, scoici, conuri de pin si silliconul care reprezinta hidrogenul fiind Creatia in sine. Cenusa din lemn (fosfat) este o substanta alcalina ne-combustibila ce contine saruri si oxizi, care sunt elementele care stau la baza Creatiei.

Cuprul reprezinta partea fluida conductoare a energiei punctului Zero. Toti fractalii ce exista in Univers se gasec in aceste ingrediente.

Uleiurile esentiale / vegetale sau de provenienta animale si pietrele semipretioase, sunt acolo pentru a se armoniza cu frecventa ta si este important pentru ca toate aceste elemente combinate sa mentina o frecventa ridicata ca memoria ta sa fie activata.

Cu cat mai multe de astfel de dispozitive inteleligente construite si activate, cu atat mai repede intreaga Planeta isi poate activa toate abilitatile si din ce in ce mai multe persoane au inceput sa inteleaga acest lucru.

In paralel au inceput sa fie dezvoltate dispozitive special gandite pentru terapii care nu au nevoie sa fie conectate la sistemele de energie electrica.

In functie de profilul energo-psiho-informational-spiritual fiecare persoana care activeaza un dispozitiv Q, poate regasii urmatoarele beneficii:

Meditatie profunda fara efort sau pregatire.
Decalcifierea Glandei Pineale.
Echilibrarea energiei cosmo-telurice.
Sanatate crescuta datorata nivelului inalt de Chi care intra în corp.
Niveluri crescute de energie pentru activitatile zilnice.
Scaderea fricii si anxietatii.
Mai multa sincronicitate flux (curgere) si echilibru.
Tamaduitor ce acceseaza miracole.
Construirea fortei si increderii pentru a urma dorintele inimii.
Calatorie prin porti astrale catre alte locuri si dimensiuni.
Vedere la distanta in siguranta.
Chemarea regenerarii in corpul tau.
Claritatea mintii.
Luminarea spiritului.
Reducerea energiei electrice.
Reducerea consumului de combustibil fosil.
Ozonarea spatiilor.
Echilibrarea regnurilor.
Va dorim calatorii fericite.

Bibliografie:
Unu Universal – Walter Russell
Fundamentele Biofotonicii – T.D. Stanciulescu
Inteligenta Cuantica te conecteaza cu Sinele Superior – Kosol Ouch

comentariile sunt inchise