Politica website, cookies si confidentialitate

Site-ul plasmaromania.ro nu este responsabil pentru continutul site-urilor externe nu colecteaza sau foloseste date personale.

Articolele din acest site pot include continut inglobat (de exemplu: videouri, imagini, articole, butoane etc.). Continutul inglobat de pe alte siteuri web se comporta exact la fel ca si cum vizitatorii au vizitat acel site web.

Aceste situri web pot sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara de la parti terte si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul inglobat daca ai un cont si esti autentificat in acel site de web.

Accesand adresa si informatiile website-ului plasmaromania.ro sunteti direct responsabil si totodata acceptati politica website-ului.

Infomatiile de pe acest website:

– Informatiile continute pe aceasta platforma educationala web sunt prezentate in scop informativ general.
– Informatiile sunt furnizate de Asociatia Stiintifica Plasma Romania(A.S.P.R.) iar informatiile sunt mereu actualizate si corectate, in functie de rezultatele obtinute.
– In cadrul activitatii platformei educationale web nu sunt intreprinse scopuri economice.Materialele de studii sunt oferite in scop experimental.
– Activitatea ONG-ului de cercetare exploratorie este in slujba umanitatii, iar toate inovatiile prezentate pe platforma web sunt donate umanitatii si pot fi reproduse fara acordul ONG-ului de orice persoana daca nu sunt intreprinse scopuri economice.
– Orice incredere pe care o acordati acestor informatii si experimentarea materialelor de studii este, asadar, strict pe propriul dvs. risc, dupa o atenta informare asupra metodelor prezentate.
– Prin aceasta platforma web puteti sa va conectati la alte site-uri care nu sunt sub controlul ONG-ului.  Nu avem control asupra naturii, continutului si disponibilitatii acestor site-uri. Includerea oricaror legaturi nu implica neaparat o recomandare sau aprobarea opiniilor exprimate in cadrul acestora.
– Se depun toate eforturile pentru a mentine platforma web in functiune fara probleme. Cu toate acestea, ONG-ul nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzator pentru faptul ca platforma este temporar indisponibila din cauza unor probleme tehnice care nu tin de controlul nostru.
– Procedeele de constructie deschise ale tuturor aplicatiilor prezentate in cele 3 sisteme ale nano tehnologiilor de plasma au un caracter educational si un scop experimental iar ONG-ul nu isi asuma experientele individuale neplacute care rezulta din expunerea acestor informatii publice.Sunteti responsabili de ceea ce creati.
– Tehnologia sistemului Magnetic Gravitational daruita umanitatii de catre M.T. Keshe care se bazeaza pe patentele Fundatiei Keshe si pe documentele video, inca nu a fost testata de catre publicul larg.Este o tehnologie noua si fiecare persoana isi asuma folosirea ei, experimentarea si descoperirea de noi stari si beneficii tine de fiecare dintre dumneavoastra.
– Pentru construirea aplicatiilor Magnetice Gravitationale este necesar ca cei interesati sa studieze cu multa atentie prezentarile domnului Mehran Takavoli Keshe din cadrul seminariilor sale care se gasesc pe canalele de distributie a informatiilor ce apartin Fundatiei Keshe ,,Atelierele cautatorilor cunoasterii ‘’care au inceput din anul 2014.
– Respectati intodeauna normele de protectie si de siguranta in operarea cu substante toxice. Adresati-va unui specialist autorizat inainte de a opera cu substante chimice periculoase.
– Respectati normele ISU de manipulare, depozitare si transport al substantelor chimice periculoase. Respectati normele NTSM si PSI. Responsabilitatea pentru propria sanatate va apartine in totalitate.
– Nu lasati substantele periculoase la indemana copiilor. Nu permiteti accesul copiilor in atelierul in care se construieste Unitatea de Putere MAGRAVS.

– Construirea unui prototip operational al unei unitati de putere MAGRAVS nu va autorizeaza in nici un fel sa distribuiti energie electrica.
– Nu folositi aplicatii Magravs pentru Sanatate daca sunteti insarcinata sau alaptati, daca aveti implanturi electronice (by pass etc) sau tije metalice, daca nu au trecut 21 de zile de la operatie, daca ati realizat transfer de organe, daca nu sunteti doctor rezident la Fundatia Keshe.
– Nu utilizati creionul de durere Magravs in zona inimii, direct pe cap, pe rani deschise sau pe coloana vertebrala.
– Ii multumim pe aceasta cale Domnului M.T. Keshe pentru bunavointa cu care ne-a permis sa includem pe aceasta platforma web unele informatii necesare pentru construirea aplicatiilor MAGRAVS experimentale, impreuna cu un numar insemnat de diagrame.
– Informatiile prezentate in sistemul Cuantic Biofotonic promoveaza o noua stiinta plasmatica Semio-Bio-Fotonica, aparuta in vara anului 2017, gratie cartilor expuse de mai bine de 25 de ani de domnul profesor universitar dr. Traian D. Stanciulescu.
– Informatiile prezentate in sistemul Eteric au ca sursa de informatie civilizatii avansate care ne ghideaza in cercetarea noastra exploratorie.
– Membrii ONG-ului sunt atent monitorizati, testati si sustinuti de civilizatii avansate (familii galactice) din Dimensiunea nivel 11, iar persoanele care parcurg materialul ,,Reactorul Armonic’’ transcris prin transmisie telepatica de catre Marina Jacobi, vor fi la randul lor testate de ghizii si invatatorii nostrii din dimensiunile inalte.

Avertisment: unele videoclipuri si imagini contin materiale de natura medicala.

Consideram ca ati fost informati,
Acum,va transmitem Pace si Dragoste, Prosperitate si Abundenta.
Asociatia Stiintifica Plasma Romania.

comentariile sunt inchise