Locul unde plasma intalneste arta

Campania de informare la nivel national cu privire la tehnologia spatiala Magravs demarata in luna februarie 2016 a continuat cu o noua sesiune in data de 5 decembrie 2018.

Astfel ne-am deplasat in cadrul Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti http://www.unarte.org/ , unde timp de 60 de minute, in amfiteatru, au fost prezentate studentilor de la diferite departamente, principiile tehnologiei, proceduri de realizare a nano materialelor si metode simple de realizare a GANS-urilor de baza.


 

Informatiile prezentate si intrebarile studentilor in prima parte au reusit sa atinga subiecte interesante, apoi ne-am concentrat pe prezentarile creatiilor stiintifice realizate in perioada 2016 – 2018 de cercetatorii grupului de studii Plasma Romania. https://www.facebook.com/groups/MGQBucharest/

Ne bucuram ca am intalnit studenti care doresc sa colaboreze in proiecte de arta plasmatica si continuam sa invitam persoanele creative care doresc sa faca parte din nano echipa de creatie, sa isi arate intentia la adresa de e-mail cu subiectul ,, ARTA”.Va rugam sa atasati cv-ul actualizat si portofoliu de creatie, in schimb noi va punem la dispozitie concepte din tehnologiile avansate studiate.

Multumim pe aceasta cale cadrelor universitare care au facilitat aceasta campanie de informare.

Campania de informare continua in 2019.

comentariile sunt inchise