Tehnologia MAGRAVS la targul alterNativ

Targul de carte de sanatate si terapii complementare – alterNativ se pregateste pentru cea de-a II-a editie care se va desfasura in perioada 14-16 decembrie 2018 la Biblioteca Judeteana ASTRA Sibiu (corpurile A si B) si locatii prietene evenimentului.

Motto-ul de anul acesta
Traind cu Inima deschisa!
traseaza discret temele abordate de invitati si de cei care doresc sa-si prezinte ideile in spatiul bibliotecii publice, un spatiu dedicat ideilor, inovatiei, comunicarii, informatiilor capabile sa imbunatateasca modul de a trai, de a gandi si de a percepe frumusetea si cheile acestei dimensiuni.

Targul aduce la Sibiu cele mai reprezentative edituri care-si vor prezenta oferta de carte tematica – sanatate si dezvoltare personala, precum si pe cei mai valorosi specialisti din zona terapiilor complementare, cu rol preventiv si curativ.

Prin organizarea evenimentui Biblioteca isi dezvolta aria de interventie in procesul de invatare pe tot parcursul vietii, oferind publicului interesat metode noi de cunoastere si de alegere a informatiei.

Standurile cu carte vor fi completate de conferinte, ateliere, expozitii, spectacole din 32 de domenii de activitate si studiu: ayurveda, astrologie, antropologie, aromaterapie, analize energetice, biblioterapie, bioenergoterapie, biorezonanta magnetica, cristaloterapie, dezvoltare personala, dieta si nutritie, feng shui, fitoterapie, hipnoza regresiva cuantica, homeopatie, kinetoterapie, magnetoterapie, masaj, medicina cuantica, metafizica, medicina populara, meloterapie, medicina chineza, parapsihologie, prananadi, psihometrie, reflexoterapie, samanism, tarot, terapie acustica, tai chi, yoga.

Vom fi prezenti in cadrul targului cu un stand expozitional de vineri pana duminica, iar sambata 15 decembrie orele 14 – 14:45 prezentam aplicatii Magnetice Gravitationale pentru sanatate,
prezinta cercetator Barbu Constantin (Asociatia Stiintifica Plasma Romania)

Initiator si manager proiect alterNariv, doamna Anca Vasilescu. Program desfasurat alteNAtiv

Pagina eveniment facebook

Poze de anul trecut

comentariile sunt inchise