Cura pentru febra porcina

Tehnologia plasmatica a Fundatiei Keshe rezolva problema Febrei Porcine Africane in China!

Scopul principal al tehnologiei plasmatice dezvoltata de savantul nuclear Iranian, D-ul. Mehran Tavakoli Keshe, este de a elibera omul din restrictiile fata de energie, apa, hrana, Oxigen, medicamente, si asa maideparte, pentru a calatori si trai liber in spatiu. In domeniul medicinei,tehnologia plasmatica poate proteja oamenii de toate tipurile de virusi alespatiului, deoarece in spatiu exista doar virusi nu bacterii, deoarece inspatiu nu exista aminoacizi, iar virusii sunt in esenta pachete de energiecare se ataseaza ele insele de proteine.

Asta nu a fost niciodata inteles de stiinta actuala, acesta fiind motivul pentru care nu putem gasi solutii pentru virusi. Cu aceasta noua intelegere si explicare a adevaratei cunoasteri a virusilor, de catre M.T. Keshe, acum putem rezolva toate problemele cu virusii din toata lumea, indiferent de tulpina acestor virusi sau puterea lor. Aceasta este descoperirea majora, ce aduce un nou orizont, pentru viata omului pe aceasta planeta si in acest spatiu. Descoperirea adevaratului proces al crearii virusilor, a vietii acestora si a solutiei lor, prin simpla utilizare a apei plasmatice, dezvoltata de M.T. Keshe, acum se incheie intreaga perioada cu virusi a omului, si aceasta anunta un nou inceput, in lumea medicinei. Virusii sunt cea mai mare amenintare la viata omului in spatiu. Iar procesarea virusului Febrei Porcine Africane, reprezinta cea mai buna verificare si confirmare, a tehnologiei plasmatice a lui M.T. Keshe.

Febra Porcina Africana este o boala transmisa de un artropod (o capusa moale), ce transporta virusul, dupa ce a muscat porcul. Simptomele tipice ale infectarii la porci, o reprezinta inrosirea pielii, si sangerare viscerala extinsa. Virusul Febrei Porcine Africane are trei clasificari: tulpina virulenta, tulpina medie si tulpina atenuata.

Porcii infectati cu tulpina virulenta au simptome clinice evidente, si au o rata de mortalitate de 100%. Daca sunt infectati cu tulpina medie sau atenuata, porcii pot fi rezistenti la infectie, sau pot aproape sa nu aiba simptome clinice, si sunt capabili sa prezinte doar reactii pozitive ale anticorpilor, atunci cand le este testat serul.

Febra Porcina Africana a fost o amenintare globala, de cand a fost prima data descoperita in Kenia, in 1921. De la sosirea acestuia pe Insula Iberica in 1950, epidemia de Febra Porcina Africana si-a mentinut trendul, de expansiune in Est, dinspre continentul European, iar rata de imprastiere a diferitelor tipuri de virusi, a fost chiar mai alarmanta incepand din 2007.

Sursa: http://www.sohu.com/a/277610572_212351

Inca de acum un deceniu, Febra Porcina Africana, FPA, s-a imprastiat rapid in Rusia, Ucraina, Polonia, si in alte tari din Europa de Est, cu mai mult de 5000 de focare intr-un deceniu. Aceasta a dus la pierderi semnificative in industria zootehnica, asa cum se poate vedea din experienta Rusiei.

In 2017, Rusia a ucis 2 milioane de proci, reprezentand aproape1/10 din porcii crescuti pentru carne, din intreaga tara. In ultimul deceniu, pierderea economica directa a Rusiei, doar din moartea porcilor, s-a ridicat la $70 de milioane, iar pierderile economice indirect, sunt chiar si mai mari, incalculabile. Ceea ce este inspaimantator totusi, este ca Rusia a platit un pret urias, dar epidemia nu a fost eradicata.

Din pacate tulpina de Febra Porcina Africana, gasita in Irkutsk, Rusia, in Iulie, a fost gasita in porcii cu probleme din nord estul Chinei. Din August 2018, Febra Porcina Africana a fost introdusa in China din Rusia, si s-a raspandit rapid in China, din nord est. In prezent, a fost o explozie totala in mai mult de 20 de provincii si orase din tara, si mai mult de 500.000 de porci au fost ucisi. Totusi, imprastierea din acest moment nu a incetinit, si in fiecare zi apar noi focare. Cel mai important, nu exista vaccin in interiorul sau exteriorul Chinei, pentru imunizare, si nici un medicament pentru tratarea bolii.

Noua tehnologie plasmatica dezvoltata de D-ul Keshe din Fundatia Keshe, care a fost initial testata de savantii de la Universitatea din Sierra Leone, pe Ebola, a aratat 100% eficienta tehnologiei, in eradicarea virusului, este acum aplicata virusului Febrei Porcine. Noua tehnologie plasmatica spatiala, utilizeaza apa plasmatica, pentru a elibera rapid pachetul de energie al virusului, eliminandu-l intr-un timp scurt. Dupa teste efectuate in Austria, apa plasmatica produsa,s-a aratat de 10 ori mai germicidala decat orice antibiotic disponibil in lumea medicala astazi.

Inca din August 2018, de cand explozia de Febra Porcina Africana a inceput in China, D-ul Keshe a fost foarte ingrijorat, si a recomandat aplicarea cunoasterii noii tehnologii spatiale, pentru a ajuta China sa rezolve problema. Totusi, deoarece tehnologia este foarte avansata, in ciuda contactului cu departamente relevante, personalul relevant a inteles aplicatiile si implicatiile, dar nu au raportat autoritatilor. Intreaga explozie a Febrei Porcine este condusa in totalitate de guvern. Odata descoperita, intreaga zona a exploziei de Febra Porcina, se afla sub legea martiala, si toti porcii sunt ucisi, deoarece pana acum nu a existat solutie. Deci a fost dificil sa se gaseasca porci pentru teste.

La cererea D-lui Keshe din Fundatia Keshe, de a ajuta la eradicarea acestei probleme nationale, care ameninta securitatea hranei nationale in China, adeptii Fundatiei Keshe din China au inceput sa caute fermieri, care pot avea animale care au luat virusul, si pe care poate fi testata noua tehnologie plasmatica. In acest proces, un porc afectat de aceasta boala, a fost localizat la mijlocul lui Noiembrie, iar apa plasmatica, nou dezvoltata de D-ul Keshe, a fost trimisa in locatia respectiva pe 22 Noiembrie 2018. Vineri dimineata, pe 23 Noiembrie, prima apa plasmatica a fost data porcului.

 

In primele 12 ore, porcul a aratat clar primele stadii ale recuperarii, iar in a doua zi a fost hranit pentru prima data cu hrana gatita, pe care a refuzat sa o manance de cand a fost infectat. Din a treia zi urechile s-au ridicat din pozitia avuta. Din a patra zi, dupa trei luni, porcul a produs primele excremente. De la inceputul acestui proces, D-ul Keshe le-a explicat fermierilor, ca singurul mod in care stim ca virusul este eliminat din corp, este atunci cand porcul produce primele excremente, care indica ca corpul s-a intors la functionarea completa, iar virusul este eradicat. Aceasta dovedeste corectitudinea aplicarii noii ape plasmatice,pentru eradicarea virusului.

Fermierii au raportat ca Febra Porcina Africana, a inceput in sate la mijlocul lunii August, si mai mult de jumatate din porcii din aceasta tara, suferind de Febra Porcina, in timp ce alti porci bolnavi au murit sau au fost ucisi.

Fermierul a folosit doi porci, ambii cu semne de Febra, fara sa manance si avand un scaun uscat si negru. Unul a murit pe 19 Septembrie 2018, si a fost ingropat. Celalalt porc nu a mancat ci doar a baut putina apa. Ocazional a mancat putina varza cruda sau ridichi. Dupa mai mult de trei luni, de la greutatea de peste 200 Kg, a scazut la mai putin de 120 Kg, fiind pe moarte, abia supravietuind.

Pe 22 Noiembrie 2018, fermierul a primit produsele plasmatice trimise de Fundatia Keshe. Apoi, prin diluarea materialului plasmatic cu apa, intr-un raport de 1/10, apoi a utilizat doar apa de deasupra reziduului amestecului. Fermierul a utilizat aceasta apa, pentru a curata si dezinfecta cocina, in dimineata zilei de 23 Noiembrie. De asemenea, a hranit porcul cu apa plasmatica, si a pulverizat-o pe parti ale corpului. Deoarece porcul a fost tinut intr-o cocina deschisa, temperatura locala a fost chiar si de -7 grade noaptea, iar porcul a fost foarte slabit. La inceput ei au pulverizat apa plasmatica doar pe burta porcului. In urmatoarea zi, i-a fost pulverizata apa plasmatica pe spate. In a treia zi, capul porcului a fost pulverizat cu apa plasmatica, pentru a preveni ca porcul sa fie prea slabit si sa poata suporta frigul.

Dupa o zi de baut apa, in seara de 24 Noiembrie, porcul a mancat doua farfurii cu orez, pentru prima data in trei luni. Seara, porcul a inceput sa adune iarba, pentru asi face culcusul pentru prima data. Pe 25 Noiembrie, porcul a mancat taitei si orez, iar porcul a fost mult mai activ. Porcul a inceput sa-si faca nevoile pentru prima data in trei luni, iar pe 26 Noiembrie, de la inceputul bolii, a avut un scaun rosu. Fermierul a fost instruit sa dezinfecteze scaunul cu apa plasmatica si sa-l ingroape. Defecarea inseamna ca virusul din corpul porcului este curatat, iar functiile corpului au inceput sa se recupereze. Pe 27 Noiembrie, porcul a cerut mai multa mancare, de cinci ori cate doua farfurii cu orez, si a defecat un scaun moale rosu.

25 Noiembrie 2018, porcul a mancat orez si taitei, 26 Noiembrie 2018, porcul a mancat hrana gatita, 26 Noiembrie 2018, porcul a avut scaun pentru prima data in trei luni (semn de recuperare), 27 Noiembrie 2018, porcul a cerut mancare de 5 ori, si a mancat 2 farfurii de fiecare data, 27 noiembrie 2018, porcul a avut un scaun rosu moale.

Intregul proces a durat cinci zile, si 24 de ore au fost suficiente pentru a-l vedea mancand, recuperandu-se, si alte semne de insanatosire. Procesul este de asemenea foarte simplu si usor de aplicat. Fermierii trebuie doar sa pulverizeze cocina porcului cu apa plasmatica, sa le dea sa bea si sa o pulverizeze pe porc.

Costul acestui proces este foarte scazut, de 10 RMB (0.15$) pe porc, si poate salva animalul. Acest proces de acum incolo, poate fi utilizat pentru orice tip de infectie cu virusi, pe pasari, animale si oameni, acesta fiind un produs natural nu unul realizat chimic. cesta este modul in care energia Universului este transferata, iar acum noi intelegem ca virusul este un pachet de energie, atasat de microorganisme, bacterii si aminoacizi. Acum, prin utilizarea acestei tehnologii plasmatice, care este un proces natural al campurilor magnetice plasmatice, pachetul de energie al virusului este transferat, si astfel golit din celula animalului, iar sanatatea animalelor sau a oamenilor, revine la normal.

Aceasta este o descoperire majora in lumea stiintifica, si primul pas ca omul sa inceapa sa fie capabil sa gestioneze orice pachete de energie, care ar putea pune in pericol viata omului in spatiu.

In zonele rurale vaste ale Chinei, sunt multe familii sarace, iar porcii sunt singura sursa de carne, si principala sursa de venit a unei familii. Daca porcii mor, se imbolnavesc sau sunt ucisi direct, vietile lor au probleme din nou, iar unele familii revin pe marginea saraciei absolute. Munca excelentei sale, Presedintele Xi, pentru eradicarea saraciei, va intampina multe provocari. Simultan, imprastierea continua si uciderea in masa a porcilor, a creat o explozie dezastruoasa pentru industria zootehnica. Pierderile grele ale fermelor, va avea un impact major asupra economiei Chineze, si asupra securitatii hranei nationale.

Tehnologia plasmatica spatiala, dezvoltata de fizicianul Iranian M.T. Keshe din Fundatia Keshe, este simpla si poate elimina virusul intr-un timp foarte scurt, si poate preveni, trata si eradica imprastierea virusului.

Porcii procesati devin imuni la reaparitia infectiei. Aceasta poate furniza o solutie rapida, simpla si ieftina, pentru a rezolva problema Febrei Porcine in multe tari. Se poate dovedi ca chiar si carnea taiata, de la animalele contaminate, poate fi spalata si procesata cu aceiasi apa plasmatica, pentru ca virusul sa fie indepartat din carne, pentru a nu intra in lantul alimentar.

Asteptam cu nerabdare ca aceasta tehnologie avansata, sa fie adoptata si promovata de guvern, cat de curand posibil, pentru a putea rezolva problema urgenta.

Mai multe detalii in pdf ▼:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.36 MB]

comentariile sunt inchise