Acasa Plasma Art Inovatii GANS Pandantiv cu GANS Telomer pentru armonizarea chakrelor

Pandantiv cu GANS Telomer pentru armonizarea chakrelor

DSCN1378

Aceasta inovatie se afla in procesul de Certificare Europeana ca dispozitiv medical.

Dispozitivul este realizat manual complet din sticla de buna calitate si contine magneti si peste 100 de ingrediente certificate bio, atent selectionate pentru a activa enzima telomeraza.

Disponibil in 3 modele diferite in care sunt incluse magneti pentru a pune sub presiune GANS-ul Telomer.

https://plasmaromania.ro/2019/04/08/gans-co2-telomer-o-strategie-pentru-intinerire/

Mod de folosire:

Se recomanda folosirea lui in special atunci cand utilizam o procesare cu GANS Telomer cu aplicatii pentru Alimentatie, pentru a completa si sustine campul Magnetic Gravitational in interiorul corpului dar si in exterior.Astfel realizam o aplicati completa care ne mentine campul energetic si informational la capaciate maxima.

Se recomanda purtarea pandantivului atunci cand interactionam cu alte persoane, deoarece este un bun purificator auric.

Persoanele elevate spiritual, il utilizeaza in procese meditative prin pozitionarea lui pe chakre.

Nu folositi aplicatiile tehnologiei KESHE GANS pentru Sanatate daca sunteti insarcinata sau alaptati, daca aveti implanturi electronice (by pass etc) sau tije metalice, daca nu au trecut 21 de zile de la operatie, daca ati realizat transfer de organe, daca nu sunteti doctor rezident acreditat la Institutul Spatial al Fundatiei Keshe.

Recomandam evitarea pozitionarii aplicatiilor plasmatice in apropierea dispozitivelor electromagnetice.

Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu Subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze.

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

https://plasmaromania.ro/2019/06/30/jurnalul-stiintific-plasmatic/

comentariile sunt inchise