Acasa Magravs Teorie Educatie Programul romanesc pentru medicina si alimentatie

Programul romanesc pentru medicina si alimentatie

Asociatia Stiintifica Plasma Romania a inceput in luna aprilie 2019 campania de promovare a programului medical privat al Institului Spatial al Fundatiei Keshe, unde doctorii, medicii, asistentii medicali, stomatologii, farmacistii, terapeutii medicinei alternative au fost invitati sa aplice.

Aceasta campanie continua, iar in data de 21 septembrie 2019 in Bucuresti la Hotel International am reusit sa prezentam publicului studentii care au aplicat la programul medical.

21-sept-2019-Medicina-spatiala AAA

Ne bucuram sa va anuntam ca studentii romani pot realiza sesiuni de terapii plasmatice experimentale in cadrul Centrelor Private de Sanatate si Nutritie din Transilvania, in orasele Ramnicu Valcea, Sibiu si Bran, iar toate detaliile legate de programari vor fi puse la dispozitie in curand pe plaforma noastra educationala.

In cadrul evenimentului au fost prezentate programele publice gratuite de educatie pe care le realizam din 4 februarie 2016 si care au adunat peste 1.000 de ore de predare a cursurilor cu notiuni introductive a Stiintei Plasmatice in 12 judete din Romania dar si in 3 orase din Bulgaria..

In urma acestor programe de educatie plasmatica, am reusit sa organizam grupuri de studii private in orasele Bucuresti, Brasov, Cluj, Petrosani si Sibiu, in cadrul carora membrii activi au acceptat invitatia de a semna Tratatul de Pace KF SSI.

Au fost prezentate publicului procedurile de realizare a nano materialele si metodele de captare GANS-urile de baza si platforma educationala in limba romana https://ro.kfwiki.org/wiki/KF_Wiki.

Prezentarea a continuat descrierea produsele de infrumusetare de la compania Nuca Organic http://nucaorganic.ro/, care utilizeaza in 2 produse cu certificare europeana tehnologia Keshe GANS si care este pregatita pentru a manufactura o gama larga de produse cosmetice pentru compania Kfgl https://kfgl.global/.

Inovatiile Plasma Romania din domeniul de alimentatie si sanatate care au atras atentia la nivel international au fost prezentate de cercetatorii plasmatici, iar publicul a fost invitat sa le testeze beneficiile. Toate inovatiile se afla intr-un process amplu de certificare europeana pentru sustinerea zonelor de manufacturare in Romania, a companiei Keshe Global din S.U.A. https://kfgl.global/.

Markray Corporation a obţinut o participare de control de 100% la Kfgl in schimbul a cinci (5) milioane de acţiuni preferenţiale. Kfgl va exista ca o filială la 100% din Markray Corporation.

Este important să se precizeze că tehnologia Keshe GANS este una dintre brațele operaționale ale Kfgl. Compania și filialele sale poseda o proprietate intelectuala si o experiența tehnica în tehnologia plasmei pentru dezvoltarea și distribuirea unei varietăți largi de tehnologii inovatoare. Cu ei încearcă să creeze o nouă revoluție industrială în sectoare precum agricultura și siguranța alimentară, animalele, sănătatea și medicina, economisirea energiei și producția de energie, controlul poluării și decontaminarea, producția de materiale, terenuri, transport maritim și aerian, tehnologie de comunicații si călătoria în spaţiu şi explorarea, printre altele.

Filialele Markray Corporation sunt asociate cu unele dintre cele mai mari corporații din lume pentru a injecta noi cunoștințe științifice și soluții avansate în tehnologii, instalații de producție și linii de producție existente. https://www.marketscreener.com/news/Markray-RVBR-Completes-Acquisition-of-Keshe-Foundation-Global-Inc-Organization–29229524/

La sesiunea de testimoniale si experiente cercetatorii plasmatici din grupurile locale au prezentat rezultatele lor inregistrate in domeniul de sanatate si energie si cele publicate in revista stiintifica KF PLASMA TIMES..Au fost mentionate metodele de realizare a unui testimonial stiintific https://support.keshefoundation.org/section.php?section=science-journal si platformele de colectare a testimonialelor la nivel international https://testimonials.keshefoundation.org/.

Proiectele de dezvotare a Asociatiei Stiintifice Plasma Romania au fost prezentate de fondatorul consortiului international Eco Light Cities http://ecolight.city , unde au fost mentionate centrele de cercetare-dezvoltare si zonele de manufacturare a tehnologiei Keshe GANS in care se vor investii masiv, atat in Romania cat in U.S.A in crearea orasului ECOTOPIA.

O mica surpriza a fost pregatita de membrii grupului de studii din Bucuresti la sesiunea de Forum, unde am avut ca invitat un coleg care a prezentat pozele cu calatorii ale sufletului in planul astral, comunicarea in campul zero informational, interactunile care le realizeaza cu fiintele de lumina si deschiderea portalurilor interdimensionale.

Multumim din inima publicului care a sosit din Constanta, Cluj, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Pitesti si ne bucuram de votul de incredere acordat.

comentariile sunt inchise