Plasma Romania in cadrul Festivalului Alternativelor Durabile

La a patra editie si a patra prezenta a Tehnologiei Keshe GANS in cadrul Festivalului Alternativelor Durabile – „Viata Verde Bucuresti” va dinamiza spatiul natural din Parcul IOR invitand copiii, tinerii si adultii curiosi, la un eveniment `Om pentru Natura`, recunoscand Drepturile Naturii.

Asociatia Stiintifica Plasma Romania va realiza Duminica de la ora 14.00, la sectiunea Stiinta si Educatia Viitorului, o introducere in Stiinta Plasmatica, in cadrul careia o sa prezentam si ulitimile inovatii din domeniul Sanatatii si Alimentatiei.

Festivalul marcheaza „Ziua Mondiala a Ozonului” – 16 septembrie si „Saptamana Mobilitatii Europene” – 16-22 septembrie, Ziua Internationala a Pacii – 21 Septembrie, ”Ziua Mondiala a Turismului si a Curateniei” – 27 septembrie.

Evenimentul promoveaza un stil de viata constient si intelept in randul cetatenilor bucuresteni si nu numai, prin adoptarea unei atitudini active si responsabile in raport cu noi insine, cu ceilalti si nu in ultimul rand cu mama-natura.

Haideti sa dam o „noua viata” ambalajelor de plastic, lemn, hartie si metal prin solutii creative si inedite!

Haideti sa simtim diferenta cand mergem in talpa goala conectati cu pamantul, deschizandu-ne si mai mult alte simturi, decat cel vizual!

Haideti sa luam parte la o provocare prin abordari educationale si stiintifice cu solutii complexe pentru problemele de mediu si totodata sa ne destindem impreuna la o sezatoare urbana!

Va invitam sa selectati activitatile care va atrag, descoperindu-va simturile in comuniune cu oamenii si natura!

Timp de doua zile sunteti invitati sa participati la activitati pentru toate varstele, implicandu-va activ in cadrul sectiunilor de:
– Ateliere Creative
– Proiecte Ecologice
– Sezatoare Urbana
– Miscare si Terapii Complementare
– Stiinta si Educatia Viitorului.

Cauta Viata Ver`idica de Bucuresti! In editiile anterioare am vizitat Parcul Izvor, Parcul Tineretului si Parcul Circului!

Iata-ne si in Parcul Alexandru Ioan Cuza – IOR, va asteptam cu bucurie!

comentariile sunt inchise