Interactiunile piramidei plasma-bio-fotonice

Subiect: Captarea interactiunilor plasmatice.
Metoda de lucru: Piramida este creata dintr-o rasina speciala si elemente organice si anorganice atent selectionate sunt pozitionate pe etaje pentru a crea diferente de potential piezoelectric. La baza piramidei este montata o aplicatie plasmatica a tehnologiei Keshe GANS, care amplifica potentialul piezoelectric.

Aplicare: Experimentul de captare a campurilor plasmatice a fost realizat in luna septembrie 2019, cu un aparat digital Canon Ixus in parcul Tineretului din Bucuresti de catre cercetatorii Plasma Romania.
Observatii: Interactiunile plasmatice surprind nivelul ridicat al campurilor subtile in jurul piramidei si crestearea nivelul de conexiune la nivel de suflet al cercetatorului.
Aceasta inovatie este standardizata dupa 2 ani de cercetare si este oferita ca material de studiu. Recomandam pentru a fi folosita in camera/garsoniera, in spatii de birouri unde sunt multe calculatoare, pe router sau pe bordul masinilor electrice.
Rezultate: Reducerea campurilor radiatiilor electromagnetice, echilibrare emotionala a utilizatorului si ajuta plantele sa se dezvolte armonios.

Mini dispozitive plasmatice pentru echilibrarea raditatiilor

Creatiile stiintifice realizate in STOC LIMITAT sunt oferite ca materiale de studiu pentru a fi experimentate de orice persoana, iar toate detaliile se pun la dispozitie la adresa de e mail  cu Subiectul „CREATII”, iar ele se realizeaza in modele unicat in functie de cerintele persoanei care doreste sa le experimenteze direct responsabil.

Cititi termenii si conditiile de utilizare a dispozitivelor si a informatiilor prezentate!

Toate testimonialele primite in urma experimentarii acestei inovatii, vor fi directionate catre echipa de studenti romani din programul medical al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

Jurnalul Stiintific Plasmatic

comentariile sunt inchise