Jurnalul Stiintific Plasmatic

Modul in care domnul Keshe invata stiinta plasmei, incurajeaza solicitantii de cunostinte din intreaga lume sa caute cunostintele pentru ei insisi. Nimanui nu i se cere sa creada in nici una din invataturi, ci mai degraba sa incerce sa castige incredere in corectitudinea acestei cunoasteri. In acest fel suntem toti oamenii de stiinta si fiecare dintre noi are multe povesti frumoase de spus.

Cu KF SSI Educatie nu exista chestionare sau examene, dar dupa cum domnul Keshe ia spus odata lui Jon, „aratati-mi lumina si va arat calea”. Profesorul este acolo pentru a preda cand studentii sunt pregatiti. Aceasta cunoastere nu este teoretica si trebuie sa experimentam acest lucru in beneficiul intregii planete. Daca pastram rezultatele si observatiile experimentelor noastre numai pentru noi insine, ele nu sunt in beneficiul nimanui decat al nostru. Suntem aici pentru a servi si a nu fi serviti.

Profesorul universal ne educa gratuit, deoarece in Univers nu exista bani – cu cat dai mai mult, cu atat mai mult primiti in schimb. Plasma este dinamica, la fel si schimbul de cunostinte in cadrul KF. Fiecare experiment efectuat este ca o singura raza a Soarelui, raza cunoasterii. Soarele straluceste in mod egal in toate directiile si nu discrimineaza daca sunteti musulman sau crestin, alb sau negru, bogat sau sarac; sau care este statutul dvs. de educatie.

Noi percepem aceasta cunoastere prin lentilele intelegerii noastre. Asa cum aflam adesea, fiecare teza din fiecare invatatura se refera la micro si la scara macro simultan. Este ca o raza de cunoastere in care fiecare dintre noi il difera prin prisma intelegerii noastre. Jurnalul Stiintific Plasmatic este acolo pentru a surprinde aceste reflectii ale propriilor noastre experiente si intelegeri.

Publicarea in revista Plasma Scientific Journal este o modalitate perfecta de a va impartasi propriile idei si rezultatele experimentale. Este o cale pentru fiecare Cautator al cunoasterii sa straluceasca cu propria lor lumina a cunoasterii. Toata lumea este binevenita sa isi prezinte munca in orice limba, gratuit. Nu exista taxe de publicare pentru autori, asa cum este cazul in lumea stiintifica moderna. In acelasi timp, nu exista taxe de acces pentru cititori. Cu nici un proces de revizuire de tip peer-youre nelimitat in ceea ce puteti publica, temandu-se nici o respingere, indiferent de motiv. Experimentele si experienta dvs. sunt numeroase! Transformati marturiile anterioare intr-o lucrare structurata pentru alti solicitanti de cunostinte de care sa beneficiati. Fiecare depunere este un index pentru cautarea usoara si, daca descoperiti ca cineva deja publicat pe un anumit subiect, adaugati rezultatele si observatiile in el. Impreuna putem construi o baza de date uriasa de cunoastere a plasmei in beneficiul omenirii!

Fiecare testimonial va fi realizat conform planului atasat in acest document (Formular testimonial Keshe.docx), insotit de fotografii sau materiale video, dupa caz.

Fiecare testimonial se va trimite la adresa cu subiectul „TESTIMONIAL” si se vor publica pe platformele educationale KesheRomania.ro si PlasmaRomania.ro.

comentariile sunt inchise