Fundatia Keshe promoveaza PACEA

Fundatia Keshe iese din modul „bucatarie” pentru a deveni o organizatie internationala. Incepand cu luna iulie a acestui an, Fundatia Keshe este publica pe piata bursiera din SUA. Valoarea actiunilor va fi anuntata la timp. KF detine mai mult de 99% din actiuni. Aceasta miscare are multe consecinte importante:

Este un pas important de a ridica capitalul necesar pentru a raspandi productia, cercetarea si predarea pe toata planeta si pentru a construi un stoc de aprovizionare cu GaNS etc., pentru a putea contribui eficient la usurarea dezastrelor.

Este, de asemenea, un pas important ca KF sa-si raspandeasca influenta pe tot globul – in primul rand in interiorul miscarii pentru Pacea Mondiala. Acest lucru ne aduce un pas mai aproape de Guvernul Unic (Consiliul Pamant).

In acest context, KF US / Arizona se va alatura KF China in domeniul tehnologiei spatiale, impreuna cu Iranul si Rusia. Miscarea spre unificare intr-un guvern mondial nu va permite unei natiuni care sa conduca toate celelalte; prin facilitarea comunicarii intre toate natiunile pe baza egalitatii se deschide calea catre o singura lume.

KF va fi mai usor sa impartaseasca dezvoltarea noilor tehnologii pentru toate sectoarele vietii noastre. Ca o consecinta a schimbului deschis si transparent, puterea brevetelor – abuzul de putere prin cunoastere – va fi rupt. Cunostintele sunt impartasite in mod liber si nimeni nu va putea sa cumpere brevete si sa impiedice utilizarea si dezvoltarea cunostintelor. De-a lungul acestei linii de gandire, diferitele KF nationale vor impartasi cunostintele intre ele, cu natiunile lor si cu noi toti, aducand astfel lumea impreuna.

Procesele de certificare vor fi simplificate in sensul ca, daca obtinem certificarea unui produs in orice tara, acesta va deveni valabil in intreaga lume – nu este nevoie sa aplicati certificari diferite in fiecare tara in care doriti sa introduceti un produs nou.

Sediul central al KF va ramane in Malta. Deciziile structurale si operationale ale KF Int. vor fi facute impreuna de catre echipa principala KF, Consiliul universitar si Consiliul Pamantului.

Sursa: plasma-laurentides.org

comentariile sunt inchise