Plasma Retreat la Plaiul Foii

Te invit catre o noua ✨calatorie interioara✨.

Este si pentru tine daca simti si vrei sa raspunzi chemarii de a produce o schimbare in viata ta.

Fie ca iti doresti sa (re)aduci Increderea (in Sine), Echilibrul, Armonia (in relatii), sa ai Claritate, Curaj, Discernamant, sa manifesti Creativitate, Generozitate, Recunostinta, sa-ti imbunatatesti starea de Sanatate, sa Ierti si sa Iubesti, sa simti Bucuria de Viata,

Te invit sa conduci Intentia catre ✨Actiune✨.

Iti propun sa dam start-ul intr-un retreat de 3 zile la poalele muntelui, in Parcul National Piatra Craiului, una din cele mai frumoase rezervatii naturale din Romania. Aerul pur, incarcat cu ozon si energie inalta poate produce minuni in fiinta ta.

Impreuna cu ⚛️facilitatorul – ghid ⚛️al acestei calatorii,

⭐️Vom accesa vindecarea spirituala in corpul fizic

⭐️Vom accelera vindecarea ranilor emotionale si a traumelor psihice, acestea fiind cauzele anxietatii

⭐️Vom crea un ambient propice pentru amplificarea creativitatii, inspiratiei si a intuitiei

⭐️Vom deschide si vom alinia chakrele energetice

⭐️Vom stabiliza corpul emotional, care sa se armonizeze atat cu Sursa / Creatorul, cat si cu Gaia (Sufletul Pamantului)

⭐️Vom intari prezenta Sinelui Suprem in corpul fizic, creand astfel ecranarea entitatilor / structurilor energetice cu vibratie joasa

Si multe altele care vor fi mentionate la momentul potrivit pe parcursul retreatului

Toate ne vor ajuta in obtinerea claritatii asupra momentului actual si continuarea drumului in viata

✨TEHNICI, INSTRUMENTE, PRACTICI✨

?Elemente de coaching de respiratie, de curatare si purificare

?Respiratia Ananda Mandala (activeaza chakrele si energia latenta Kundalini)

?Respiratia Rebirthing (o respiratie care ne poate reconecta cu momentul nasterii)

?Respiratia shamanica (o respiratie intens purificatoare a corpului astral)

Detaliile despre fiecare dintre ele le vom primi inaintea desfasurarii lor

Vom avea la dispozitie produse de ultima generatie din medicina cuantica si tehnologia plasmatica Keshe. Cu ajutorul acestora putem aduce in aura personala, materie atomica sub forma de diferite Gans-uri. Putem crea si campuri plasmatice personale sau de grup.
Cu acordul tuturor vom putea folosi si dispozitive biofotonice cuantice furnizate de ✨ grupul de studii Plasma Romania✨, beneficiind astfel de calitatile deosebite ale acestora

CE BENEFICII PUTEM AVEA

?In timpul retreatului se pot vindeca instant fobii, frici sau emotii coplesitoare
?Se pot ameliora boli care au ca si cauze dezechilibre emotionale sau traume psihice
?Se pot identifica tipare mentale si emotionale
?Se pot descarca emotii “inghetate” in structura fizica, chiar si cele ramase din timpul copilariei
?Se poate retrai si astfel rescrie experienta nasterii
?Se pot reimprospata energiile sexuale astfel ca se poate accesa o calitate a raporturilor intime superioara. In cazul femeilor, se poate produce o activare mai puternica si daca doresc pot fi mai predispuse la a ramane insarcinate
?Se poate realiza o claritate mai buna asupra capacitatilor mentale, fizice si psihice personale
?Se va energiza intreg corpul, mintea si psihicul.
?Se poate accesa accesa o profunda curatare a celulelor care ajuta major la procesul de REINTINERIRE.

Respiratia este esenta vietii. Prin respiratie se oxigeneaza organele interne care mentin in viata corpul fizic. Prin respiratie se acceseaza trezirea si evolutia personala. Cei mai multi dintre noi nu respiram corect, nu avem o respiratie uniforma si echilibrata pe ambele nari. Incearca acum sa respiri alternat pe nara dreapta apoi pe nara stanga. Debitul de aer inspirat – expirat este egal pe nara dreapta cu nara stanga? Respiri la fel de usor pe ambele nari? Pe nara dreapta inhalam energii yang iar pe nara stanga energii yin. Respiri complet? Expiri aerul rezidual din plamani astfel incat sa ai mereu oxigen proaspat in plamani? Daca nu, as vrea sa stii ca respratia incompleta recircula in corp un aer semisaturat cu toxine eliminate din propriul corp. Astfel aportul de energie este departe de a acoperi aerul necesar pentru o sanatate tanara si infloritoare.

Respiratia corecta, constienta si echilibrata ajuta si la activarea corpului mental, inclusiv a zonelor care acceseaza intelepciunea si experienta ancestrala. Respiratia corecta este cheia care deschide lacatul incaperii in care se afla Sufletul nostru Adevarat si Sinele nostru Interior. Prin respiratie corecta, fiinta este capabila sa atraga mai multa energie Pranica din Univers. Prana constituie hrana acestui Univers.

In cele mai multe dintre traditiile vechi, atunci cand un elev incepea practica spirituala, primul lucru pe care il invata era sa respire corect, chiar si in viata de zi cu zi. Cand avea tendinta sa devina mai nervos, cand simtea ca incepe sa fie stresat de ceva, facea o mica pauza pentru a efectua cateva respiratii profunde. Recomandarea este valabila chiar si astazi!

FACILITATORUL TAU

Cosette Alina si a inceput calatoria initiatica in anul 2001 in nordul Thailandei. De atunci a cercetat si experimentat impreuna cu initiati si maestrii vindecatori din Romania, India, Thailanda, Bali, Brazilia si Mexic.

Calatoria in spatiul respiratiei a inceput-o in Bali ( Ubud) unde a urmat cursuri de respiratie in cadrul Alchemy of breath si Breath of Bliss. Dupa Bali a urmat training-ul de facilitator in Respiratie “Rebirthing” in Koh Phangan in cadrul Agama Yoga. Antrenamentul a urmat apoi in calitate de asistenta a profesoarei in formarea de noi facilitatori in Palolem, India. Au urmat apoi sesiuni de respiratie Rebirthing de grup sau private in Koh Phangan, Bali si Romania, in Bucuresti si Brasov. Sesiunile au fost foarte apreciate, avand un impact pozitiv confirmat apoi in viata participantilor. Au fost si cazuri miraculoase de vindecare in care unii participanti prin angajament deplin cu respiratia proprie si intentie ferma sub ghidarea protectoare si constienta a facilitatoarei au accesat energii latente de autovindecare din propriile corpuri.

Cosette Alina a facut si cursuri de anatomie si fiziologie umana, cursuri si practica de OFT (Original Feeling Touch), cursuri si practica de Chii Nei Tsang, elemente de Tao predate in Tao Garden, initiere in Tantra, elemente de Astrologie, Human Design si Gene Keys, cursuri de Hatha Yoga si alte tipuri de yoga, sisteme de psihologie si autocunoastere, initiere in Sacralitatea Feminina. Toate cursurle referitoare la vindecari alternative au inclus si cunoastere referitoare la toate corpurile hologramei umane: corpurile fizic, eteric, astral si cauzal completate in studii de metafizica insotite de o aspiratie inalta de a fi un canal sanatos, pur si armonizat cu energiile Cosmice si Divine. Facilitatoarea foloseste toate informatiile provenite din surse autentice si le aplica integrand procesul transformator in care unealta principala este respiratia.

Respiratia iti aduce Aliniere – Intregire – Inaltare

DETALII ORGANIZATORICE

PERIOADA
✨26-28 Iulie✨

UNDE
?☀️⛰Parcul National Piatra Craiulul – Plaiul Foii

SCHIMB DE ENERGIE
✨888 Ron✨

CAZAREA se va face in camere duble spatioase, cu baie proprie

TRANSPORTUL

Se va face cu masinile personale sau poate fi organizat in functie de nr de persoane doritoare.
Pentru a optimiza costul transportului te rog sa transmiti daca poti prelua in masina si alti participanti si in ce nr.

CE SA ADUCI CU TINE

Echipament pentru plimbare in natura (haine lejere, comode, potrivite si pentru dimineti / seri racoroase), Yoga mat, perna, paturica, cristale, uleiuri esentiale, instrumente muzicale ?(de percutie, toba samanica, boluri tibetane, chitara, gong..), apa plata

In timpul retreatului, accesul la social media va fi limitat. Ne dorim sa cream o frumosa energie de grup. Aceasta energie va stimula motivatia si aspiratia fiecaruia catre cea mai buna si autentica versiune personala.?

ORGANIZATOR: Sonia Vasilescu
https://www.facebook.com/sonia.vasilescu.1

DETALII SI INSCRIERI m.me/sonia.vasilescu.1
" target="_blank" rel="noreferrer noopener" aria-label="info@innerjourneys.ro (se deschide într-o filă nouă)">
0734 940 804
(interval 11.00-15.00)

Sa fie cu Merit – Dar – Implinire❤️

comentariile sunt inchise