SIMPOZIONUL STIINTEI PLASMATICE

Prezentarea Tehnologiei Keshe GANS.

Asociatia Stiintifica Plasma Romania are onorarea sa va invite la primul Simpozion al Stiintei Plasmatice organizat la Biblioteca Academiei Române, in amfiteatrul ,,Ion Heliade Radulescu’’ in intervalul orar 13.00 – 18.00, la adresa Calea Victoriei nr. 125.

Evenimentul aniversar marcheza 4 ani de la deschiderea catre cunoasterea stiintei plasmatice si este prezentat prezidiului format din distinsi membri ai Academiei Romane.

 

Invitam la primul Simpozion al Stiintei Plasmatice colegiu consultativ format din reprezentanti ai comunitatii stiintifice, bancare, din domeniul afacerilor si personalitatile din sfera administratei centrale si locale, care sa analizeze proiectele si rezultatele inregistrate in Romania in domeniile Sanatatii, Alimentatiei, Agriculturii si Mediului inconjurator.

Asociatia Stiintifica Plasma Romania (A.S.P.R.) are misiunea de a realiza proiecte educationale, activitati stiintifice in sistemul de cercetare-dezvoltare-inovare tehnologica a noilor stiinte, rezultate din cercetarea noilor stari ale materiei descoperite care au dus la diversificarea proprietatilor in domeniul stiintei plasmatice.

PlasmaRO-Sticker

Subiecte:

  • Notiuni introductive din stiinta plasmatica

Educatie

  • Prezentarea programelor de educatie din Romania.

Cercetare

  • Prezentarea proiectelor in domeniul Sanatatii, Alimentatiei, Agriculturii si Mediului inconjurator.

Inovatie

  • Prezentarea inovatiilor din domeniul Sanatatii si Alimentatiei.

Dezvoltare

  • Prezentarea proiectelor de dezvoltarea din Romania.

Accesul este gratuit la manifestarea stiintifica si va invitam in numar cat mai mare sa sustineti cu prezenta acest moment unic.

Va rugam sa ocupati un loc in amfiteatru pana in momentul de incepere a prezentariilor sau in pauza.

Nu este permis accesul in amfiteatru in timpul prezentarilor si va rugam pentru o buna desfasurare a programului sa respectati decizia organizatorilor.

Va multumim.

comentariile sunt inchise