Strangere de fonduri pentru unitatea medicala spatiala

Universal Enhancement Spaceship Unit 1

Asociatia Stiintifica Plasma Romania impreuna cu echipa de studenti romani inscrisi la programul medical privat al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe, ofera posibilitatea de a fi realizate donatii din inima, in LEI, in contul RO84BTRLRONCRT0433534601 deschis la Banca Transilvania, cu mentiunea ,,UNITATE MEDICALA’’, pentru achizitionarea celei mai avansate unitati de sanatate. Date de identificare CUI 39329557.

https://store.keshefoundation.org/store/product/UniversalEnhancementSpaceshipUnit/

Bugetul necesar pentru aceasta campanie este de 150.000 euro, iar comanda pentru unitate se poate realiza prin plata avansului de 75.000 euro.

Unitatea medicala o sa fie livrata in anul 2020 si o sa fie montata in unul din centrele private de sanatate si nutritie din Romania, unde studentii romani KF SSI din domeniul medical realizeaza terapii plasmatice experimentale.

Prima noua tehnologie evolutiva a navei spatiale a fost implementata pentru productia de masa. Unitatea noastra spatiala de imbunatatire universala este construita din materiale de inalta calitate, selectate cu atenție de echipa noastra de experți. Ingloband esenta noii stiinte si tehnologii cu plasma GANS, folosește noua tehnologie colectiva de camp plasmatic pentru a schimba si îmbunatati mediul corpului omului. Aceasta noua imbunatatire a plasmei schimba mediul corpului pentru a-i permite sa revina la starea sa echilibrata naturala ca in pantecele mamei. Permitand fiecarei celule din corpul omului sa isi gaseasca echilibrul natural de forta original.

Forma si distributia campului in aceasta noua tehnologie plasmatica spatiala reproduce structura interioara a universului si replica campurile de echilibru din care omul a fost creat la punctul de inceput al pantecelui mamei, nu doar primind echilibrul in fizic dar si in sens emotional. Pentru prima data in istoria omului, a fost dezvoltat si livrat un sistem care nu numai că imbunatateste corpul fizic al omului, dar îmbunatateste si partea emotionala a utilizatorului sistemului.

Prin urmare, reducerea si eliminarea multor probleme care nu au putut fi rezolvate in lumea stiintei – pentru a aduce corpul omului aproape la perfectiune, ca in momentul nasterii.

Rezultat inregistrat de unitatea medicala spatiala, dupa expunerea la campuri plasmatice, omul cu boala Parkinson merge din nou dupa ce a fost limitat la un scaun cu rotile timp de 10 ani.

Prezentarea unitatii universale in cadrul atelierului public nr. 297 din 10 octombrie 2019.

Lansam o invitatie de colaborare asociatiilor si fundatiilor care au ca scop educatia, sanatatea si alimentatia, medicilor, doctorilor, farmacistilor, terapeutilor de medicina alternativa si complementara, oamenilor de afaceri si antreprenorilor, care doresc sa colaboreze cu A.S.P.R. in domeniul medical, sunt rugate sa ne trimita un email la adresa  cu Subiectul „MEDICAL”.

https://plasmaromania.ro/aplica-la-programul-medical-privat-kf-ssi/

Va multumim!

comentariile sunt inchise