Retragere in oaza de plasma din Nucet

Am ales sa manifestam o noua realitate si un nou Pamant, in perioada 18-21 octombrie 2019, la pensiunea Bio-Haus https://www.bio-haus.ro/index.php/ro/ a colegilor nostri din grupul de studii Plasma Sibiu, unde am ales sa continuam tematica de Rescriere a Viitorului. Au raspuns chemarii persoane din Teheran, Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu si Brasov.

Prima parte link https://plasmaromania.ro/plasma-retreat-in-transilvania-2/

In cadrul activitatilor prezentate care au avut ca tema principala aplicatiile din domeniul Sanatatii si Alimentatiei ale tehnologiei Keshe GANS, am avut alaturi echipa de studenti romani inscrisi in programul medical privat KF SSI.

Prezentarile si sesiunile individuale de consultatii si terapii au fost realizate de Andreia Cladius, dr. Marian Paraschiv si Barbu Constantin.

Ne bucuram sa va anuntam ca in echipa medicala romaneasca se regasesc 3 doctori/medici, 2 terapeuti si 1 nutritionist, care vor incepe in curand terapiile plasmatice in Centrele private de Sanatate si Nutritie din Ramnicul Valcea, Sibiu, Bran si Bucuresti.

In cadrul echipei medicale se va alatura si domnul Dr. Reza Amini Moghaddam de origine iraniana, care a acceptat invitatia de colaborare.

Pauzele dintre prezentari au fost ocupate de plimbari in padurea fermecata, unde am reusit sa interactionam cu fiintele de lumina care ne ghideaza in calatoria noastra plasmatica.

Va multumim!

comentariile sunt inchise