Prezentarea la Brasov a programului romanesc de medicina si alimentatie

Asociatia Stiintifica Plasma Romania a inceput in luna aprilie 2019 campania de promovare a programului medical privat al Institului Spatial al Fundatiei Keshe, unde doctori, medici, asistenti medicali, stomatologi, farmacisti, terapeuti ai medicinei alternative si complementare au fost invitati sa aplice.

In 21 septembrie 2019 la Bucuresti a fost prezentata publicului, echipa de studenti romani inscrisi in programul privat KF SSI.

https://plasmaromania.ro/programul-romanesc-pentru-medicina-si-alimentatie/

Corpul nostru este o colectie de milioane de campuri magnetice dinamice care se reunesc si interacționeaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri ale Campurilor MaGrav (campurile magnetice si gravitationale) Plasme individuale care se combina pentru a crea corpul.

Cu aceasta noua intelegere, incepem sa aflam ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent dacă este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind Stiinta Campurilor suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive pe care Fundatia Keshe le-a dezvoltat. Această tehnologie ne permite sa cream medii de câmp Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil sa ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa se refaca intr-o stare echilibrata.

Invatand sa va creati propriile materiale Nano si GANS, aveti acum instrumentele si oportunitatea de a va procesa propriul corp inapoi la o sanatate optima.

Aflati cum si luati responsabilitatea pentru propria SANATATE!

Invitam public sa participe in limita locurilor disponibile, reprezentantii institutiilor statului din domeniul sanatatii si alimentatiei publice, membrii Academiei Romane, reprezentanti ai asociatiilor si fundatiilor care au ca scop educatia, sanatatea si alimentatia, oameni de afaceri, antreprenori, specialisti de la institutele de cercetare-dezvoltare din domeniile de sanatate si alimentatie, medici, doctori, farmacisti, psihologii, terapeuti de medicina alternativa si complementara, facilitatori de dezvoltare personala si cercetatori plasmatici.

Sesiunea 1
• Prezentarea programelor de educatie din Romania,
• Prezentarea studentilor din programul medical KF SSI,
• Prezentarea centrelor private de sanatate si nutritie,
• Prezentarea produselor de infrumusetare.

Sesiunea 2
• Prezentarea inovatiilor in domeniul sanatatii si nutritiei,
• Prezentarea experientelor si a testimonialelor,
• Prezentarea programelor de dezvoltare a tehnologiei,
• FORUM PLASMATIC.

Evenimentul este gratuit si se va desfasura pe data de 16 Noiembrie incepand cu ora 13.00 in Brasov
la Hotel Esprit https://hotelesprit.ro/ – sala de conferinte, care se afla pe strada Crisan nr. 5B.

Procedura pentru acreditare a reprezentantilor mass-media se face la adresa email  cu Subiectul „Presa”, cu precizarea numelui institutiei de presa.

Partenerii: Centrul de Educatie pentru SanatateNuca OrganicCentrul de terapii complementare Forta VietiiConsortiul International Eco Light City.

Va multumim.

comentariile sunt inchise