Aplica la programul medical privat KF SSI!

Asociatia Stiintifica Plasma Romania continua campania de promovare a programului medical privat al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe, pentru a creste numarul studentilor romani inscrisi. Dupa primele 6 luni ale campaniei am reusit sa prezentam publicului in 21 septembrie 2019, echipa de studenti romani care vor incepe sa realizeze terapii plasmatice in scop experimental in cele 3 clinici private din Sibiu, Valcea si Bran.

https://plasmaromania.ro/programul-romanesc-pentru-medicina-si-alimentatie/

Sunt acceptati in acest program medici, doctori, asistenti medicali, farmacisti si terapeuti ai medicinei complementare si alternative, iar formularul de aplicare se gaseste aici.

https://keshefoundation.org/education/private-teachings

Fundatia Keshe a prezenta in cadrul conferintei din Austria din perioada 27-29 septembrie 2019 o unitate de sanatate revolutionara care este independenta energetic.

https://store.keshefoundation.org/store/product/UniversalEnhancementSpaceshipUnit/

Unitatea universala a fost prezentata de catre ing. nuclear M.T. Keshe in cadrul atelierului public nr. 296 din 3 octombrie 2019.

Prima nouă tehnologie evolutivă a navei spațiale a fost implementată pentru producția de masă. Unitatea noastră spațială de îmbunătățire universală este construită din materiale de înaltă calitate, selectate cu atenție de echipa noastră de experți. Înglobând esența noii științe și tehnologii cu plasmă GANS, folosește noua tehnologie colectivă de câmp plasmatic pentru a schimba și îmbunătăți mediul corpului omului. Această nouă îmbunătățire a plasmei schimbă mediul corpului pentru a-i permite să revină la starea sa echilibrată naturală ca în pântecele mamei. Permițând fiecărei celule din corpul bărbatului să își găsească echilibrul natural de forță original.

Forma și distribuția câmpului în această nouă tehnologie plasmatică spațială reproduce structura interioară a universului și replică câmpurile de echilibru din care omul a fost creat la punctul de început al pântecelui mamei, nu doar primind echilibrul în fizic . dar și în sens emoțional. Pentru prima dată în istoria omului, a fost dezvoltat și livrat un sistem care nu numai că îmbunătățește corpul fizic al omului, dar îmbunătățește și partea emoțională a utilizatorului sistemului.

Prin urmare, reducerea și eliminarea multor probleme care nu au putut fi rezolvate în lumea științei – pentru a aduce corpul bărbatului la aproape perfectiune ca în momentul nașterii.

Lansam o invitatie de colaborare asociatiilor si fundatiilor care au ca scop educatia, sanatatea si alimentatia, medicilor, doctorilor, farmacistilor, terapeutilor de medicina alternativa si complementara, oamenilor de afaceri si antreprenorilor, care doresc sa colaboreze cu A.S.P.R. in domeniul medical, sunt rugate sa ne trimita un email la adresa cu Subiectul „MEDICAL”.

Va multumim.

comentariile sunt inchise