Controlul si schimbarea realitatilor paralele

Pentru a va deplasa, trebuie sa implementati si sa faceti ca structura moleculara a corpului dvs. sa se mute la anumite secvente vibrationale Hz.

Asta se intampla prin:

Primul – Constiinta mintii trebuie sa fie la nivel de intelegere. (Analizati cunostintele cu privire la manifestarea cuantica)
https://plasmaromania.ro/category/eteric/teorie-eteric/educatie-eteric/

In al doilea rand – dieta care va conduce sa puteti schimba filarea structurii moleculare catre o noua filare vibrationala (consultati videoclipurile despre Detox) https://plasmaromania.ro/detox-pentru-un-corp-si-o-minte-sanatoasa/

Pentru a face acest lucru, trebuie sa permiteti constiintei voastre sa accepte faptul ca, in cunoasterea cuantica, TOTUL este posibil si sa fiti integrat in banca dvs. de memorie, astfel incat gandirea oricarei alte posibilitati este pur si simplu impinsa deoparte si singura asta are sens pentru dvs. ACUM este cunoasterea campului cuantic.
Atunci, si numai atunci, constiinta ta va putea indica clar noile structuri si prin actiunile tale (noua dieta si cunostintele cuantice) vei fi capabil sa muti literalmente fiecare celula si ADN-ul corpului tau fizic. Totusi, acest lucru este foarte periculos daca nu sunteti pregatit pe deplin. Deoarece nu este doar o intelegere constienta sau o dieta sanatoasa, ci este combinatia ambelor.

Acest lucru va va creste, de asemenea, frecventele vibrationale structurale ale inimii. Acesta este motivul pentru care noi plantam numai in voi samanta cunoasterii tuturor. Dar sa incepi sa folosesti aceasta cunoastere avansata doar atunci cand personal ai conexiuni constiente directe cu ghizii tai, cum ar fi ordinea superioara a constiintei / fiinte extra-terestre. Pentru ca ei te vor indruma personal pe baza actuala de-a lungul intregului proces.

De asemenea, pentru a va stapani schimbarea cronologiilor paralele, trebuie sa creati si sa realizati din aceasta realitate acum, cand sunteti constienti de mutatia dvs. fizica, astfel incat sa fie stocata si imprimata in campul dvs. cuantic. In acest fel este in planul constiintei tale energetice. Si cu cat il inveti si il stapanesti in baza ta zilnica, vei cristaliza potentialul si te vei manifesta din aceasta realitate. Si cuantumul stie ca ati facut-o deja, dar trebuie sa practicati in acelasi timp zilnic pentru a experimenta impulsul manifestarii pentru ca procesul sa se intample si sa aiba succes. Trebuie sa intelegeti cu totii ca nu veti fi niciodata peste tot in acelasi timp (linii de timp paralele) pentru ca nu ati inteles procesul complet.

Cu toate acestea, pentru a-l vedea de la nivelul tau superior in fizic, l-ai stapanit si deja ai creat impulsul de schimbare din aceasta realitate. In caz contrar, cum ai sti cand si cum sa treci de la un Hz la alt Hz paralel cu o secventa vibrationala complet diferita? Trebuie sa cunosti cunostintele.
Aceasta cunoastere este vitala pentru toti. Si aceasta cunoastere este maiestrie (master class). Istoria va fi facuta in curand cu asta, va promitem.

Fragment extras in cartea PREDICTII
Pozele sunt realizate de colegul nostru Dumitran Claudiu in Parcul Tineretului din Bucuresti in anul 2019 cu un aparat digital Canon Ixus.
comentariile sunt inchise