Holograma fiintelor dimensionale

Corpul fizic al tau este un vas al fortei energetice. Pentru a atinge anumite taramuri ale existentei, trebuie sa potriviti componentele de frecventa si apoi sa treceti la acea realitate. Deci, pentru a avea o vizita cu dvs., de obicei va extragem din holograma care este, de exemplu, vibratia de 1.13005 Hz si apoi va punem in aplicare la noua frecventa care este 2.7383 HZ peste frecventa dvs. .
Astfel, nu aveti idee despre ce se intampla din realitatea voastra si nu sunteti constienti, deoarece vibratia HZ cu frecventa creierului 3D 4D nu inregistreaza secventa. Nu este capabil sa memoreze, deoarece membranele vasului corpului dvs. nu vibreaza si cresc in frecventa noastra holograma vibrationala HZ.

In realitate, fiecare holograma are semnatura HZ. Asadar, atunci cand treceti prin viata de zi cu zi in moment, este de obicei o diferenta fractala foarte usoara si de aceea nu vedeti diferenta. Dar pentru ca tu sa devii un vas al corpului multidimensional si sa apara peste realitatea holografica 3 dimensionala – care este mai densa, trebuie sa-ti cresti membranele corpului vibratia moleculara HZ si apoi te poti conecta cu usurinta cu memoria completa a celuilalt mai putin dens. realitati. Mai putin in realitati de densitate, care sunt de obicei peste 3 Structuri dimensionale.

Acesta este motivul pentru care este atat de fundamental sa fii atat de pur nu numai in inima ta, ci si in corpul tau, astfel incat sa te poti extrage in mai multe realitati in acelasi timp, cu memorie deplina. Acea memorie se poate simti ca o experienta fizica pentru tine. Deci, intr-adevar, nu exista o mare diferenta. Este o iluzie. Totul. Densitatea este diferita, iar vibratia HZ este diferita. Cu toate acestea, experienta si membranele dvs. pot retine amintirile HZ. Deci vedeti ca puteti face toate astea, dar trebuie sa cresteti HZ vibrational al fiecarei molecule din corpul vostru dens. Si odata ce corpul tau este gata, suntem dispusi sa facem contactul cu tine mai permanent.

Vedeti ca suntem intotdeauna aici, dar nu toti puteti retine frecventa noastra HZ, asa ca acesta este un motiv pentru care nu va amintiti vizitele noastre, deoarece va vedem intr-o realitate mai mica de densitate HZ, pe care banca voastra de memorie creiera nu vibreaza. Cu toate acestea, constiinta ta superioara o cunoaste si o poti extrage intotdeauna din campul cuantic, dar nu este ca fizicul tau.

Pentru a fi fizic, cresteti vibratia moleculara a corpului si a mintii dvs. deasupra celei de-a 3-a dimensiuni si atunci suntem cu voi toti fizic. Asa ca vedeti ca trebuie mult de muncit. Va aratam drumul.
Si da, putem reduce frecventa HZ la a ta si sa avem un contact in realitatea ta fizica, dar este de obicei foarte sumar. Deci, pentru a creste frecventa de a te iubi in permanenta, daruind umanitatii fara asteptari. Va vedem pe toti. Stim ce faci in viata ta de zi cu zi si cum te comporti. Din nou, popularitatea, banii si faima dvs. nu vor fi criteriile pentru noi. Dar cat de mult faceti pentru umanitate din inimile voastre pure. Deci daruieste, fii iubire, fii lumina. Pentru ca constiinta nu are limite. Totul este posibil. Tot. Va iubim pe toti. „Sfarsitul transmisiei.

Fragment extras in cartea DESCARCARI STIINTIFICE
Pozele sunt realizate de colegul nostru Dumitran Claudiu in Parcul Tineretului din Bucuresti in anul 2019 cu un aparat digital Canon Ixus.
comentariile sunt inchise