GANS alimentar

Necesar:
01. Intentia ta!
02. Orice mancare pe care o doresti, preferinta vegana (non-animal).
03. 1 borcan de sticla cu capac etans cu garniture si siguranta de 1,5 litri sau 2 litri.
04. Soda caustica pura NaOH (se gaseste cu usurinta in magazinele de bricolaj).
05. Manusi, ochelari.
06. Folie de aluminiu.
07. Ciorap subtire de nailon
08. Snur
09. 1 borcan de sticla cu capac PLASTIC pentru colectare de 1 litru.
10. 2 seringi sterile de 20 ml sau mai mult.
11. Lingura PLASTIC.
12. Un tub de sticla de 30 ml cu dop metalic vizat, dar cu o etansare stransa in interior (tip aromatic).

Pentru crearea acestui GANS special pe care l-am facut in august pentru conditiile maxime de caldura si radiatii solare, mi-am pus toata inima si plina de intentii bune, deoarece in acest stadiu vorbim despre hranire, partial sau total, in functie de fiecare, iata procesul pe care l-am urmat.
Fiind vegetarian, alegerea mea a fost tot ce mi-a putut oferi natura, asa ca am luat o bucata mica din fiecare tip de fruct si legume bio (mai mult de o duzina de soiuri de fructe si legume), apoi seminte precum quinoa, orez, spelt, grau, hrisca, nuci de caju … dar si condimente de tot felul, un selectie de de petale de flori uscate si in sfarsit paiete?) de tip spirulina.

– Folositi borcanul de sticla cu capac cu capac etans cu garnitura si siguranta de 1,5 litri sau 2 litri.
– Acum umplem borcanul cu frumusetea pe care natura ne-a oferit-o! Cu respect pentru ca o vom descompune in Nanoparticule si ii vom folosi energia.
– Asezati pe mancare 60g de soda caustica pura.
– Apoi, pregateste 1 litru de apa clocotita.

ATENTIE CAND TURNATI APA FIERBINTE IN BORCAN, LA CONTACTUL CU SODA CAUSTICA SE VOR PRODUCE VAPORI SI STROPI FIERBINTI, FAPT PENTRU CARE TREBUIE SA VA PROTEJATI MAINILE SI OCHII CU MANUSI SI OCHELARI SPECIALI SI MAI MULT FACETI ACESTA OPERATIE IN SPATIU DESCHIS.

– Turnati apa destul de repede!
– Inchideti imediat capacul, puneti siguranta, daca exista un surplus de gaz, acesta va scurge prin garnitura capacului. Nu-l deschideti inainte de sfarsitul procesului! Din acest moment incepe procesul.

Va sfatuiesc sa puneti borcanul la soare pe o foaie de aluminiu pentru a capta un maxim de energie solara si, de asemenea, va ajuta la descompunere. Nu uitati sa puneti o multime de intentii bune, deoarece va transmiteti energia!
Descompunerea va fi mai mult sau mai putin rapida in functie de marimea si densitatea alimentelor. Deci, pe parcursul intregului proces, depinde de tine sa creezi interactiunea in concordanta cu sentimentele tale … daca trebuie sa o scot, sa introduc, sa o asez inapoi intr-un anumit loc din casa … daca Trebuie sa o agit regulat sau nu … (?)

Timpul procesului poate dura cu usurinta o luna, trebuie sa vezi in cele din urma un fel de melasa cu un lichid intunecat, din nou depinde de tine si de intuitia ta.
NU ATINGETI NICIODATA GANS-ul CU DEGETELE SAU METAL.

– Deschideti borcanul, asezati pe gura borcanului ciorapul de nailon pe care-l fixati cu un snur sau altceva. Aceasta va filtra continutul.
– Pregatiti cel de-al 2-lea borcan de sticla cu capacul PLASTIC va fi recipientul final sau unde se va forma GANS-ul.
– Goliti cu grija tot lichidul , deoarece aici se afla Nanoparticulele!
– Adaugati apa filtrata sau cu osmoza pentru a umple noul borcan si a-l inchide. Trebuie sa asteptati pana cand toate Nanoparticulele au coborat din nou (aproximativ 48 de ore).
– Scoateti capacul si incepeti sa clatiti folosind o seringa, va fi necesar sa lasati ¼ din lichidul din partea de jos a borcanului pentru a nu aspira Nanoparticulele, acest clatire este destinat sa extraga reziduurile si informatiile NaOH.
– Repetati acest proces de 3 ori.
– Clatirea fiind finalizata, reumpleti borcanul cu apa pura si apoi adaugati in mod ideal 3 sau 4 picaturi de CuO GANS sau CO2 pentru o mai buna conservare in timp si lasati sa se odihneasca cel putin 15 zile pentru ca GANS-ul sa se creeze, se va dezvolta pe suprafata aminoacizi pe care ii veti retrage cu ajutorul lingurii PLASTIC apoi puneti-i intr-un borcan mic de sticla, acoperit cu apa pura.

NICIODATA NU CONSUMATI GANS-ul !!!

Campurile lor magnetice gravitationale sunt cele care ne intereseaza.
– Iata-ne ! Agitati borcanul usor pentru GANS-uri suspendate.
– Luati o alta seringa sterila pentru a aspira apa din plasma informata GANS-ului alimentar, apoi umpleti tubul de STICLA lasand 2cm, apoi adaugati cativa aminoacizi si indreptati ferm capacul.
– Asezati tubul GANS-ului de alimentare intr-un pahar mare de apa si lasati-l sa informeze apa timp de aproximativ 25 de minute sau dupa cum simtiti.
– Scoateti tubul de sticla si beti apa informata, esti hranit! Foloseste-l in functie de nevoile tale!

Pastrati-va tubul GANS:
– Departe de unde electromagnetice (WIFI, telefon mobil …).
– Departe de lumina directa a soarelui. !
– Intr-un loc temperat.
Nu uitati sa il protejati intr-o cutie, sau altfel in timpul transportului! La primele inghitituri, asculta-ti corpul! Vrei sa bei totul deodata?

Cunoasterea, intelegerea noastra tocmai s-a raspandit pe scara plasmei sau dimensiunea universala, un nou mod de a vedea viata, mancarea, energiile … Creati experiente frumoase !!!

O SOLUTIE IMPOTRIVA FOAMETEI IN LUME! SI IN SPECIAL IMPARTASITI CUNOSTINTELE VOASTRE! EXPERIENTELE VOASTRE!!

Un mare multumesc lui Maylis, Luc, Fundatiei Keshe si pentru dvs dl Keshe din toata inima mea!!

Sursa
comentariile sunt inchise