Cupa Omului: sistem de hranire 1+1=3

Cupa Vietii 1  se conecteaza la Cupa Vietii 2  si devin sistem universal de hranire a omului.

Trebuie sa stiti cea mai mare problema cu aceasta planeta este ca trebuie sa depinda de om de a manca alte persoane pentru a castiga energia. De fapt, sufletul omului nu a fost ridicat la nivel pentru a fi independent de unul singur, ca nu are nevoie sa se pronunte cu aceasta fizicalitate. In acest sens, cu cateva saptamani in urma, eliberez baza pentru ca toate sufletele sa fie nivelate, care nu au nevoie de extensie pentru a depinde de alimentele de pe aceasta planeta. (41:34)

Ceea ce am explicat intr-un mod foarte simplu, intoarceti-va la toate invataturile mele, „sunteti ultimul om in picioare” si acesta este ultimul om care sta in picioare. Nu poate fi mai adevarat decat acesta. Dvs. sunteti, daca primiti corona, la spital, poate ei pot lua primul, dar trebuie sa plece complet acasa, ceea ce faceti acasa este ultimul barbat in picioare.

Dar, exista un alt punct.
Cu toti cei care sunt ultimul om care sta pe o nava spatiala care pluteste, nimeni nu stie care om va sta (ultimul om), aceasta nava spatiala pe Pamant, viteza este dincolo de imaginatia voastra care calatoreste prin galaxie, sistemul solar si rotatia in jurul sau. Dar nimeni nu stie in ce casa, ce camera, ce suflet, permite fizicialitatii sa sufere din cauza neintelegerii in zilele urmatoare, a lipsei de energie la fel de slaba. (42:51)

Este necesara aducerea oamenilor la un nivel de intelegere care sa niveleze sufletul, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa ucizi. Intr-o singura miscare, nu schimbam doar intreaga structura de conducere, guvern, pozitie financiara si dependenta, ci aducem o noua dimensiune omului.

Pe masura ce Corona o impinge prin ea, vorbim cu ea si acum, va voi explica intr-un mod simplu.

Vrei sa mananci alta carne?
Sau vrei sa hranesti sufletul omului, ca acesta hraneste fizicalitatea?
Si in functie de asta, ne adaptam la fiecare virus, intrucat sufletul omului, virusul este foarte rar, iar sufletul fizicalitatii trebuie sa fie sustinut. V-am invatat doua lucruri simple, dar ati ratat ca de obicei ceea ce am dat.

Cum se face sistemul de hranire cu Cupa 1 si Cupa 2

V-am spus cum sa puneti fire nano-acoperite, aceasta este Cupa 1, v-am invatat sa puneti placa de zinc, acesta este sufletul omului, aceasta este Cupa 2, v-am invatat sa puneti doua fire de cupru, acesta este sufletul fizicalitatii omului. Vi s-a spus sa le conectati intr-un mod specific (va rugam sa consultati fotografia atasata)
atunci pentru cei care inteleg cunostintele, aceste 2 suflete trebuie sa lucreze in dimensiunea fizicalitatii. (47:22)

Apoi, odata ce te-ai umplut de apa vietii, care este 90% din corpul uman, cu sarea adaugata pentru a pastra cu salinitatea, cu nivelul de salinitate al omului de 0,9 ~ 15%, dar la nivelul potrivit, ca intelegeti cat de mult trebuie sa fie. Conexiunea este simpla. Conectam sufletele si conectam fizicalitatea. Si apoi, cu o singura sarma, conectam cele 2 impreuna. Acesta este corpul omului. (48:12)

In atatea feluri, v-am dat libertatea ca sufletul omului sa interactioneze cu sufletul fizicalitatii omului. Iar sufletul barbatului ramane in intruchiparea operatiei, care, in total, in legatura cu cei doi il va proteja pe om de cu totul. (48:45)

Acesta este motivul pentru care va aratam Cupe gemene.

Va aratam cupa fizicalitatii pentru a va proteja de virusurile care ating partea fizica a tesutului muscular al omului. Si cel initial, ti-am dat sufletul omului, acum intelegi exact unde stai. Daca omenirea devine draguta pentru sine sa inteleaga acest lucru, nu trebuie sa fim hraniti. Ar fi ocazia ca omul sa locuiasca modest in cei doi, ca in proces este inaltarea sufletului, ar deveni mantuire pentru fizicul sau. (50:16)

Atunci intelegeti ca nimeni nu poate dicta vreodata, in functie de raportul dintre baut si consum in ordinea corecta intre o cana si doua, puteti hrani sufletul, care poate hrani fizicalitatea, ca fizicalitatea se hraneste, se controleaza.

Daca intelegeti acest proces, inseamna ca nu exista calciu liber in structura care se hraneste pe care virusul se poate atasa vreodata de cel mai slab punct al structurii fizicalitatii omului. Trebuie sa hraniti cele doua suflete in care echilibrul raportului poate privi fizicalitatea fara a ucide, fara consum, asa supravietuiti in spatiu.
Modul in care stabiliti acest lucru este foarte simplu.
Puteti pune cat doriti in cele doua.
Puteti pune tot ce doriti in cel al unuia.
Daca intelegeti ca zincul este mai mare decat cuprul, incercati sa atingeti, creati campurile ca un alt sistem. Iar fizicalitatea omului va fi hranita din campul universului. (53:05)

Sufletul omului va fi inaltat in acest fel. Atunci trebuie sa faceti acelasi lucru in dimensiunea creaturii zeului. Fii vertical sau orizontal. Este responsabilitatea membrilor consiliului universal, ai membrilor consiliului Pamantului, in special a sefei Fundatiei Keshe, in functie de noul ei statut, stie ea. Pentru a va asigura ca planeta ramane in structura unei operatiuni si a unei vieti sigure pe care nimeni nu trebuie sa o ucida. Si echilibrul numerelor va iesi din nevoia naturala a mediului, nu prin uciderea prin decizie a unor maniaci.

Acomodarea sufletului pentru confirmarea existentei.

Nu veti purta Cupa vietii, veti purta sistemul care a fost testat complet in China, ca veti crea conditia campului, care va alimenta sufletul omului. (56:52) Nu vom duce mancarea in spatiu, deoarece, in realitate, trebuie doar sa furnizam energia direct in sufletul omului. (57:32)

Legea pe care trebuie sa o urmezi in spatiu, pe masura ce devii o parte a comunitatii universale trebuie sa fii centrul, atunci intregul sistem va dicta forma. Daca te uiti, aceasta este forma functionarii unui atom. Deci nu facem nimic diferit.

Acum intelegem de ce trecem la structura materiei si la crearea universului. Structura materiei este structura sufletului omului. Si structura universului in dimensiunea fizicalitii. Cum beneficiaza de sine. Ti-am spus ca schimb cursul umanitatii astazi.

Pentru cei care au inteles, v-am ridicat sufletul si v-am hranit fizicalitatea.
„Tu nu vei ucide” (1:00:03)

Cunoasterea este simpla, campul pe care il creati in acest mediu fiecare celula ia ceea ce are nevoie. Iar universul se va aproviziona. Pentru ca acesta este un capat, iar celalalt capat va fi gasit in univers. La fel si aceasta. Doua cupe.

Trebuie sa crestem salinitatea apei, deoarece sunteti independent. Cea mai buna productie a campului si nu a materialului, pentru ca ceea ce va intereseaza, in realitate este acesta (interactiunea campului?), Nu ceea ce adunati in apa, devii cel din mijloc, unde sufletul are energia si fizicalitatea. (01:01:43)

In combinatia operatiei celor doi, te duci la material sub-sub-atomic despre care omul nu are niciun indiciu, la materialul necesar, in dimensiunea spatiala a operatiei dincolo de imaginatie. O parte din aceasta functioneaza in sufletul si fizicalitatea ta. Dar nu ai fost niciodata constient.

Omul poate confirma existenta numai in conformitate cu cunostintele extinse pentru a intelege. Daca omul nu a cunoscut plutoniu, uraniu, dezvoltarea intelegerii structurii atomice, a materialului, omul nu il va gasi niciodata.

Exista viata in fiecare colt al acestui univers

Trebuie sa realizezi ca fiecare element de pe fiecare planeta trebuie sa existe si sa devii parte a structurii vietii naturale. Sa fii viu sau sa faci parte din campul gravitational si magnetic operational, ca gravitate de inertie. (01:03:12)

Prin urmare, intelegeti ca exista viata in fiecare colt al acestui univers, in ceea ce priveste vizibilitatea, sentimentul, atingerea, observarea existentei fluxului de camp. Nu exista nici un spatiu in unicos, incat viata sa nu existe. Este responsabilitatea omului sa se asigure ca nu se va arunca (?) Pe ea. (01:31:48)

Fragment extras din atelierul public nr. 321

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [444.81 KB]

Sursa:  https://en.kfwiki.org/wiki/Cup_of_Man
comentariile sunt inchise