Tablouri plasmatice la targul Bounty Fair

La editia din iarna Bounty Fair #44 ne reorientam INAUNTRU si lansam concepul cultural-stiintific „TABLOURI PLASMATICE”, realizate de artista Andreia Martinescu in colaborare cu Luminux & Asociatia Stiintifica Plasma Romania. Creatiile au inclusa tehnologia Keshe GANS si nano tehnologie pe baza de cristale foto absorbante cu efect de luminiscenta.

Cand? Data: 14-15 decembrie 2019 : Program: 10:00- 19:00
Unde ?Locatie: Casa Universitarilor, Bucuresti, str. Dionisie Lupu 46

Inauntrul Casei Universitarilor si inauntrul nostru.
De Sarbatori, sa fim noi Soarele iar caminul sa ne reflecte Sufletul.
Sa oferim cadouri din-auntru.

Transformam saloanele impunatoare ale Casei Universitarilor intr-un camin cu atmosfera plina de inspiratie de Craciun de la designeri si creatori romani de acum, care traiesc acum si creeaza din-auntru.

+ copiii se antreneaza sa devina creatori + cantari de iarna altfel + lasa-te sedus de gust + + +

Intrare: Accesul se face pe baza de bilet, in valoare de 10 lei/ persoana/ zi (20% din suma va fi donata catre Asociatia Hand2Hand ), iar copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita.
Biletul se achita numerar la intrare si include accesul in zona de targ si zona de ateliere (atelierele au cost separat).

Odata cu participarea la acest eveniment va exprimati acordul de a aparea in materialele foto-video de ansamblu care vor contribui la promovarea acestuia.

Scopul evenimentului consta in promovarea creativitatii si talentului romanesc, informarea cu privire la calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, sustinerea productiei si producatorilor autohtoni, dar si crearea unui mediu pentru dezvoltarea creativa a celor mici si celor mai mari.

comentariile sunt inchise