Intelegerea Stiintei Plasmatice

KF SSI Education introduce o noua parte din 12 serii publice de predare. Salutam pe toti din intreaga lume sa ni se alature. Aceasta noua serie va acoperi gama larga de cunostinte ale Fundatiei Keshe in 6 subiecte: Stiinta Plasmei, Tehnologia Nano, GANS, Sanatate, Natura si Sufletul.

Acest curs va va invata elementele de baza ale noii stiinte cu plasma intr-un mod usor de inteles pentru toti. La sfarsitul celor 12 parti ale seriei (click to download), ar trebui sa intelegeti foarte larg stiinta plasmatica si modul in care se raporteaza la toate aspectele vietii noastre. Acesta va va ajuta sa continuati studiile in Noua Stiinta.

Cursul saptamanal este in direct la ora 10:00 CEST (ora Europei Centrale, ora 4:00 SUA SUA), in zilele de luni din 25 septembrie 2017 pana luni, 11 decembrie 2017. Durata va fi 1h 30min, iar prezentarile vor fi traduse in diferite limbi si predate de profesorii nostri de limbi straine. Inregistrarile vor fi disponibile pe paginile noastre de Youtube, Livestream si Facebook.

Daca acest curs va intereseaza si doriti sa invatati in profunzime despre Stiinta plasmelor si despre celelalte cunostinte pe care KFSSI le invata, deveniti student la KFSSI. Pentru doar 100 de euro, beneficiati de un an calendaristic complet de acces la invataturi private in direct si inregistrate. Exista mii de ore de predare privata extinsa stocate in portalul nostru privat de la Keshe Foundation Spaceship Institute (KF SSI) la care aveti acces, iar noi predam cursuri live sase zile pe saptamana, in plus, avem si cursuri live 7 zile o saptamana in 18 limbi. Aplicati astazi pentru a deveni student la KF SSI. Mai multe informatii se gasesc pe site-ul nostru https://kfssi.org/.

Linkul direct la Formularul de Cerere a Studentilor este https://kfssi.org/student-application-form/.

Introducere in Stiinta Plasmei (engleza):
Download arhiva pdf: Understanding-Plasma-Science-PDF

Introducere in Stiinta Plasmei (romana):
Download arhiva pdf: Intelegerea Stiintei Plasmatice

comentariile sunt inchise