Cum sa elimini toxicitatea vaccinarilor?

Fragment tradus din Atelierul public #ksw174 din 1 Iunie 2017

Procedura: Vaccinuri /Otrava / Eliminarea toxicitatii cu Mercur

Mix Apa plasmatica (P.L.) = 30% P.L. GANS CH3 + 20% P.L. GANS CO2 + 50% P.L. GANS ZnO

Adaugati apa plasmatica GANS CH3 in mancare, in tuburile de respiratie si pulverizati si frecati zona. Mercurul se schimba in Gans de Aur. Energia sa este folosita pentru reparatii. Daca sunteti fortati sa va vaccinati, beti apa plasmatica GANS CH3 cu cateva saptamani sau luni inainte.

„Eliminarea Mercurului este primordiala. Deoarece, cu aceste injectii, injectam direct Mercur in celula din sange.
Si atingem Emotia fizicalitatii si a creierului!
Exista o procedura. Dureaza foarte putin timp, dar are nevoie de o mana experta.

Si vad acest lucru cu dr. Rodrigo la Washington, pentru a putea face acest lucru, si medicii din America de Sud, care au inteles, cum sa indeparteze fierul din tesut si cum sa elimini calciul din san. Este de aceeasi ordine, dar trebuie inteles pe deplin. Nu trebuie sa atingeti Mercur, dar puteti lucra cu materialele din apropierea acestuia. Acelasi proces, ca, in spectru, o parte din el va atinge Mercur si il epuizezi. Apoi vezi schimbarea.

Dar, in acelasi timp, trebuie sa parcurgeti acelasi proces de dezvoltare a noilor celule ale creierului, care ar fi trebuit sa fie daune (daca este obligatoriu, faceti o singura vaccinare, evitati 3 in 1).

Aceasta este complicatia pe care trebuie sa o facem, si, in acelasi timp, exista un mod, vad ca se poate face… este ca, luam injectiile de la medicii care dau si nu le atingem, nu le deschidem, injectia o introducem printr-o apa GANS, care permite extragerea din Mercur din ea. Si apoi, da-i copilului.

Luati-l, exista un proces care poate fi facut, in cazul in care nu avem nicio obiectie, dar asa cum am spus, continui sa sugerez diferite modalitati de a o face. Pentru ca depinde de modul in care se potriveste parintilor. Injectiile, cele trei, MMR le-au lasat sa-l sigileze, sa le lase sa semneze capacul, ca sa nu il atingeti. Luati-l acasa, treceti-l prin procesul de extractie a Mercurului din el si apoi, reveniti la medici pentru a face injectia.

Problema nu este injectia, ci nivelul #Mercur in el. Combinatia materialelor. Poti sa o faci, se poate face.
Asadar, este pentru noi, poate, poate o luam inapoi in Ghana si lucram in cadrul Comisiei de Energie Atomica si gasim foarte repede odata ce construim centrul, decontaminarea Mercurului din cele trei injectii.

Acesta este singurul mod in care il putem face, dar, intre timp, a devenit parte a structurii creierului si este in moleculele atomice. Intr-un fel este foarte usor sa-l decontaminezi, dar este foarte greu sa-l elimini, pentru ca, daca este intr-o pozitie, il putem extrage. Dr. Rodrigos si ceilalti au facut-o cu metale si calciu.

Dar Mercur este un joc foarte complicat. Asa ca trebuie sa fie facuta inainte sau sa nu o introduca deloc de la inceput, dar de ce au pus Mercur pentru a lega cele trei injectii impreuna, este dincolo de intelegerea mea, inca nu am inteles.

Poate ca nu avem o minte criminala, de aceea nu o vedem.”

comentariile sunt inchise