Aura ta nu este facuta din nimic

Fragment tradus din a-IV-a invatatura medicala

„Muschii elibereaza camp magnetic gravitational care nu este necesar sau sunt prea mult, prin structura musculara catre exteriorul corpului. Daca nu ar exista o interactiune musculara si eliberarea campurilor magnetice gravitationale in miscarea lor, nu ai avea aura.

Puneti osul pe bat si pe masa si incercati sa-i gasiti aura … Il numiti aura, il numim atmosfera corpului omului, care este creat prin interactiunea campurilor pe care corpul elibereaza in mediu, deoarece nu are nevoie de el, ca transferul si gradientul a ceea ce nu este necesar si a ceea ce poate fi necesar absoarbe energia din mediu inapoi in corp.

De aici provine 80% din energia data de mediu.

Oamenii care vorbesc despre aura, incearca sa faca un sistem invers. Veti vedea, unul dintre voi va fi Miles, unul dintre voi va fi Tesla …. Fluxul de camp nu este intr-o singura directie. Prin eliberarea campului gravitational magnetic care a fost in tesut, care nu se potriveste sau este excedent sau este ceea ce este necesar din mediu, este radiat spre exterior.

Si datorita plasmei din muschi, aproape de piele si care este terenul din exterior, creati un flux de camp din mediu in corp si va absorbiti continuu din mediul dvs. …

Si asta le explic de ceva timp, ca energia pe care o absorbim sau mancam este doar 20%. Acum intelegeti cum absorbiti ceilalti 80% din dvs. mediu inconjurator.

Ceea ce ei numesc productie de energie in campuri plasmatice gravitationale dicteaza ceea ce absorbiti de mediu, puterea de pozitionare, inaltimea si bolile pe care omul le va purta. (01:47:06)

Si daca lumea stiintei ar intelege acest lucru, o serie de boli, majore, cum o numiti, boli ale mortii, ar fi oprite. Dar, pe de alta parte, omul nu poate fi nemuritor. Exista un moment in care campurile se deterioreaza cand campurile se vor disipa si atunci trebuie sa fie o diviziune.

Deci, viata de nemurire apartine unuia si singurului.

Pentru ca este facut din totalitate. Cei care se lupta sa traiasca inca o zi nu inteleg ei insisi cum o pot extinde la ani si ani si au uitat procesul si o parte din acest proces vine prin procesul de intelegere a functionarii dintre muschi si os …

Prin schimbarea dietei, schimbati absorbtia si sectiunea transversala de la nivelul limfei prin os, prin contractia si miscarea muschilor in limfa care va garanteaza propria supravietuire.

Sistemul tau imunitar, maduva oaselor nu este altceva decat ceea ce ai decis sa faci, prin ceea ce impingi prin oasele tale prin utilizarea muschilor

Deci, daca apesi prea mult sau nu impingi suficient sau ai pierdut un muschi, vei descoperi ca ai anumite boli diferite.

Iar acest lucru este foarte important.

Cand pierzi un muschi, nu creezi camp magnetic gravitational corect pentru a fi eliberat din corp, ceea ce nu este necesar pentru a fi absorbit din nou. Deci, poti vedea lantul de evenimente.

Atunci trebuie sa-ti dai seama, restul este fizicalitatea de a-ti duce corpul dintr-un loc in altul si asta este ceea ce omul a fost legat de milioane de ani.

Apoi intelegeti, daca puteti crea camp magnetic gravitational in mod corect, in pozitia corecta, aveti formatiunea deplina a stelelor in structura corpului omului pentru a se deplasa fara picior si picior.

Dar omul a schimbat pozitia si a uitat ce sa faca …

Uita-te, o multime de oameni vorbesc despre chakra, nu inteleg niciodata, daca te uiti la structura omului si a organelor din structura omului, ai o formatie de stele deplina.

Si daca utilizati muschiul potrivit, puteti crea campul gravitational adecvat in conditia data pentru a ajunge in centru aproape de inima, pentru a putea ridica corpul barbatului, nu trebuie sa mergeti.

Dar trebuie sa stiti ce muschi trebuie sa folositi si cum sa utilizati, deoarece singurul mod in care il puteti face este prin muschi, deoarece muschii creeaza campuri magnetice gravitationale si, in multe feluri, atunci, asta decide care va fi aura dvs..

Aura insa sunt campuri magnetice gravitationale. Atunci intelegeti ca omul nu are nevoie de picior si de brate si, in atat de multe moduri, sistemul de digestie pentru a comite infractiunile care se face doar prin miscare si hranire…

Alte intrebari?” (01:50:50)

comentariile sunt inchise