Programul de medicina plasmatica la Cluj

In data de 7 decembrie 2019, alaturi de membrii grupului de studii Plasma Cluj fost organizata la Hotel Victoria prezentarea programului romanesc de Medicina si Alimentatie al Tehnologiei Keshe GANS.

Asociatia Stiintifica Plasma Romania a inceput in luna aprilie 2019 campania de promovare a programului medical privat al Institului Spatial al Fundatiei Keshe, unde doctorii, medicii, asistentii medicali, stomatologii, farmacistii, terapeutii medicinei alternative au fost invitati sa aplice.

Ne bucuram sa va anuntam ca studentii romani KF SSI pot realiza in 2020 sesiuni de terapii plasmatice experimentale in cadrul Centrelor Private de Sanatate si Nutritie din orasele Bucuresti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Brasov, Bran, Cluj-Napoca si Iasi, iar toate detaliile legate de programari vor fi puse la dispozitie in curand pe plaforma noastra educationala.

In continuarea interactiunilor plasmatice am ales sa meditam impreuna pentru a rescrie viitorul in semi-portalul deschis din padurea Hoia-Baciu, unde am fost recunoscatori pentru intalnirile la nivel astral realizate cu gardienii locului sacru.

Va informam ca exista posibilitatea de inscriere in grupurile private de studii pentru orice persoana din Romania care doreste sa participe activ la dezvoltarea programelor de educatie si cercetare din orasele Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi si Petrosani.Incrierile si toate detaliile se pun la dispozitie in perioada de vacanta de iarna la adresa de email cu Subiectul „LABORATOR”.

Lansam o invitatie de colaborare asociatiilor si fundatiilor care au ca scop educatia, sanatatea si alimentatia, medicilor, doctorilor, farmacistilor, terapeutilor de medicina alternativa si complementara, oamenilor de afaceri si antreprenorilor, care doresc sa colaboreze cu A.S.P.R. in domeniul medical, sunt rugate sa ne trimita un email la adresa  cu Subiectul „MEDICAL”.

IMPORTANT!! In perioada 1-2 februarie 2020 A.S.P.R. va organiza un curs privat in Brasov pentru studentii KF SSI din echipa romaneasca, iar inscrierile se fac la adresa de email  cu Subiectul „BRASOV”.

Va multumim!

comentariile sunt inchise