Romania: Oaza Plasmatica

In luna Martie am inceput cu membrii activi din orasele Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Petrosani si Constanta distribuirea gratuita a kit-urilor cu GANS anti-virus in mai multe orase din Romania. https://plasmaromania.ro/interventie-rapida-in-cazul-covid-19/

Continuam curatenia generala de primavara si va anuntam ca punem la dispozitie in limita stocului disponibil kit-uri cu GANS anti-virus, care au la baza mix GANS CO2, CuO si ZnO pentru golirea lor in raurile cele mai importante din Romania: Dunarea, Mures, Olt, Somes, Crisurile (Crisul Alb, Crisul Negru si Crisul Repede), Timisul, Jiul, Arges, Ialomita, Prut, Siret, Buzau, Dambovita, Bistrita, Jijia, Tarnava Mare, Tarnava Mica, Vedea, Moldova, Barlad, Prahova, Neajlov, Oltet, Somesul Mic, Bega, Suceava, Aries, Trotus si Putna.

Scopul actiunii este de a decontamina la nivel fizic si subtil suprafata Romaniei.

Exemplu din Rep. Dominicana

Procedura poate fi realizata de orice persoana care a realizat aceste tipuri de GANS-uri de baza sau reactoare Cupa Vietii 1 si 2 sau Cupa Omului.

https://plasmaromania.ro/reactorul-gans-solutia-pentru-coronavirus/
https://plasmaromania.ro/reactor-gans-pentru-mutatia-covid-19/
https://plasmaromania.ro/producerea-celor-patru-gans-uri-de-baza/
https://plasmaromania.ro/cupa-omului-sistem-de-hranire/

Procedura:

Se colecteaza din reactoare GANS-urile in 2 recipiente cu intentia de a fi distribuite catre elementele Apa si Pamant.

Primul recipient se goleste in apa cu intentii inalte, iar al doilea daca exista posibilitatea sa fie ingropat in apropierea lacului pentru a genera un schimb de energie si informatie infinit intre elementele Apa si Pamant.

Multumiti Creatorului / Dumnezeu pentru aceasta experienta.

Va recomandam sa realizati poze in timpul procedurii si sa le directionati catre pagina noastra de facebook ca mesaje private sau prin email unde va rugam sa mentionati si lacul unde au fost distribuite GANS-uri.

In anul 2020 va invitam daca aveti posibilitatea, in calatoriile pe care le realizati, sa manifestati aceasta conexiune subtila cu

lacurile din craterele vulcanice, lacurile din circurile glaciare, lacurile din depresiunile carstice, lacurile din barajele naturale sau artificiale, lacurile de lunca, lacurile relicte, lacurile heliotermice, lacuri fluviale fluviatile, lacuri limane maritime, lacurile din Delta Dunarii si lacurile de munte.

Va prezentam cateva din pozele realizate de membrii grupurilor de studii locale Plasma Romania care au inceput hranirea lacurilor Timis, Crisu Repede si Olt.

Venim in ajutorul persoanelor care doresc sa participe la aceasta actiune nationala care are efect benefic asupra mediului inconjurator si punem la dispozitie gratuit kit-uri cu GANS anti-virus la adresa de email cu subiectul „ROMANIA PLASMATICA”, pentru a acoperii cat mai multe lacuri din tara.

Va multumim!

comentariile sunt inchise