Interventie rapida in cazul COVID 19

A.S.P.R. impreuna cu membrii activi din orasele Bucuresti, Brasov, Constanta, Deva, Sibiu, Petrosani, Cluj-Napoca si Iasi activeaza planul national de interventie rapida in cazul COVID-19 si pun la dispozitie gratuit kit-uri cu GANS Antivirus, persoanelor izolate sau care se afla in carantina la domiciliu din orasele membrilor activi.

Distribuirea primelor 300 de kit-uri cu GANS si Aminoacid care pot fi utilizate in scop profilactic, se realizeaza din 16 Martie 2020, iar persoanele izolate la domiciliu din orasele prezentate sunt rugate sa trimita email la cu Subiectul „CORONA” adresa completa si numarul de telefon.

Kit-ul de prim ajutor pentru o familie este compus din 2 eprubete de 15 ml cu GANS Antivirus si Aminoacid, iar instructiunile de spalare si folosire a GANS-ului se gasesc in articolul Reactorul GANS solutia pentru CORONAVIRUS.

Persoanele care doresc sa invete sa realizeze si sa aplice solutia oferita de Fundatia Keshe in cazul CORONA VIRUS, le rugam sa studieze atent articolul de mai sus.

Va multumim si suntem pregatiti sa marim numarul de kit-uri daca sunt solicitari la nivel national.

comentariile sunt inchise