Realizarea capacitorilor plasmatici

21640994_352630918511662_6047001111910515147_o

Capacitorii plasmatici sunt componente care se monteaza intre unitatea de putere Magravs si reteaua electrica sau consumatori.Ei au rolul de a realiza tranzitia de la energia plasmatica la energia electrica.

Atentie! Se viziteaza sectiunea Diagrame unde metodologia este ilustrata in imagini si schite.

Exista multe variante constructive de capacitori plasmatici, unele dintre acestea amplificand foarte multe eficienta unitatii Magravs.Prezentam in continuare versiunea de baza, cea mai simpla, a capacitorilor plasmatici.

Condensator Plasmatic - Foaia 03A v3 12-29-15

Pregatirea pieselor componente ale capacitorilor plasmatici.

Realizam 4 – 8 bobine de cupru ( sarma folosita are aceeasi grosime cu cea utilizata la constructia bobinelor unitatii Magravs), insfasurate pe tija unei surubelnite mai groase ( circa 5 mm grosime). Toate bobinele trebuie sa aibe un numar de spire multiplu de 9.Putem face, de pilda, bobine cu 27 spire.Le modelam lasand o portiune de sarma libera de circa 10 cm lungime, la capatul din dreapta a bobinelor.

Decupam 4 – 8 bucati de sarma de cupru cu aceeasi grosime, cu lungimea de aproximativ 15 cm ( in functie de cati capacitori vom confectiona). Facem apoi cate o mica bucla, indoind sarmele de cupru la ambele capete ale tuturor pieselor metalice.Toate aceste piese metalice este necesar sa fie nano acoperite impreuna cu celelalte piese ale unitatii Magravs.

Descarcarea pieselor componente ale capacitorilor plasmatici.

Realizam procedura de nano acoperire a pieselor componente ale capacitorilor plasmatici in acelasi mod in care ea se realizeaza si pentru bobinele unitatii Magravs.Dupa ce am realizat nano acoperirea cu soda caustica fierbinte a pieselor de cupru ce compun capacitorii plasmatici este necesar sa realizam descarcea acestora cu un multimetru.

In cazul bobinelor ce alcatuiesc capacitorii plasmatici, vom plasa sonda de borna ,, +” a multimetrului pe capatul drept, mai lung, al fiecarei bobine si sonda de la borna ,, – ” pe capatul opus al respectivei bobine.

In cazul sarmelor drepte ( care vor constitui partea centrala a capacitorilor ), va fi necesar sa tinem minte sensul in care am realizat descarcarea. Pentru aceasta, inaintea etapei de nano acoperire a sarmelor drepte, vom stabili pentru fiecare dintre ele care va fi capatul care va intra in bobina ( deci capatul care se va invelii in hartie ) si care va fi capatul care va ramane in afara bobinei.Vom indoi usor capatul care iese afara din bobina si astfel il vom recunoaste in etapa de nano acoperire.

Imediat ce am incheiat baia caustica fierbinte, vom plasa sonda de la borna ,, -” pe acest capat, la care am pus un semn indoind usor sarma, iar sonda de la borna ,, + ” o vom plasa pe celalalt capat al sarmei.

Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele persoanele

Asamblarea capacitorilor plasmatici.

Condensator Plasmatic Divizat - Foaia 03B v3 12-29-15

Decupam o bucata de hartie de copt de forma patrata.Latura acestei bucati de hartie trebuie sa fie cu cativa mm mai mare decat a partii bobinate realizate cu sarma de curpu.Decupam o bucata de folie de aluminiu cu dimensiuni identice si realizam un sui generis sawich, plasand bucata de hartie de copt deasupra foliei de aluminiu.

Atentie! Folia de aluminiu se intoarce cativa mm la capatul de roluire in directia roluirii spre hartie.

In continuare, ungem hartiile de copt cu un amestec din materialele Gans utilizate la unitatea Magravs.Acestea sunt alese intodeauna in functie de materialele Gans utilizate in ,,sorii centrali” si bobine.Consistenta acestuia nu trebuie sa fien nici prea fluida, dar nici prea concentrata, deoarece este necesar ca acest amestec sa se impregneze in hartia pe care o utilizam.

Asezam acest sui generis sandwich constituit din folia de aluminiu si hartia unsa cu Gans pe masa de lucru.Cu acest dublu invelis vom infasura apoi sarma centrala care este dreapta a capacitorului plasmatic, la capatul care se va introduce in bobina.

Capatul sarmei va fi indoit pana in dreptul buclei in forma de ,,U”.Piesa de forma patrata unsa cu Gans va fi rulata pe sarma in sens orar ( asa cum apare privind dinspre capatul invelit).

Infasuram strans hartia pe sarma, avand grija sa nu lasam expus capatul invelit in hartie.

Introducem acest miez ( sarma centrala invelita in hartie) in bobina deja pregatita.

Important! Este necesar ca acest miez sa fie bine fixat in bobina de cupru.Pentru a sti cum sa conectam corect capacitorii in circuitul unitatii Magravs, vom tine cont ca sarma centrala reprezinta partea gravitationala (-) a capacitorilor, iar partea bobinata reprezinta partea magnetica (+) a acestora.

keshe-magrav-power-pp-11-schematics-updated-oct312015-v2-4-638

Atentie! Este neceasar sa nu existe contact intre sarma centrala si bobina exterioara.Acest aspect ese foarte important.

O data asamblati acesti capacitori, ii lasam la uscat minim 12 ore.

Atentie! Este important ca acesti capacitori sa fie foarte bine uscati atunci cand vom pune in functiunea unitatea de putere Magravs!

Capacitorii plasmatici au o capacitate electrica, la fel ca si capacitorii electrici clasici.

Capacitatea electrica masurata a unui capacitor plasmatic este ideal sa fie de minim 5 microfarazi. Nu invelim bobinele capacitorilor plasmatici in tub termocontractabil sau banda izolatoare sau lipici (silicon) cald.

– prezentarea modului de realizare a cuplului baterie-condensator plasmatic, precum si modul de folosire a acestuia cu Unitatea Magrav, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe – fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.97 din 21 Ianuarie 2016

Capacitor cu 5 bobine – versiune avansata.

21640994_352630918511662_6047001111910515147_o

Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele personale.

https://testimonials.keshefoundation.org/

Suntem aici sa invatam unii de la altii.

Toate drepturile asupra informatiilor prezentate sunt rezervate de catre inginerul nuclear M.T. Keshe prin Fundatia Keshe.
comentariile sunt inchise