Realizarea bobinelor Magravs

maxresdefault

Acest material va ofera unele indicatii pentru realizarea practica a unui dispozitiv experimental ”Unitate de Putere Magravs” , a carui scheme au fost puse la dispozitia tuturor, in mod gratuit de catre genialul inginer iranian Mehran Tavakoli Keshe. Denumirea MagravS provine de la numele celor doua forte fundamentale ale Universului, care corespund conceptelor de baza din stiinta plasmei ce a fost dezvoltata de Mehran T. Keshe: Campuri de MAGnetism + GRAVitatie ( magnetic gravitational fields).

Numele complet al acestui dispozitiv in documentatia tehnica oferita pentru aparatele comercializate de catre Fundatia Keshe este ”Dispozitiv de corectare a Factorului de Putere” pentru sistemele electrice. El poate fi realizat cu usurinta de catre oricine (si chiar se remarca prin accesibilitatea sa), iar componentele necesare sunt usor de achizitionat la preturi modice.

Atentie! Se viziteaza sectiunea Diagrame unde metodologia este ilustrata in imagini si schite.

constructia-bobinelormagravpascupas-2-638

Acest dispozitiv este un generator de energie libera si gratuita (free energy) care ne poate ajuta sa reducem foarte mult consumul casnic de curent electric din retea si implicit costul facturilor lunare de electricitate. Este necesar sa privim si sa analizam acest dispozitiv prin prisma stiintei plasmei, si nu ca pe un aparat electric. Nu este cazul sa incercam sa ne explicam functionarea lui numai din punctul de vedere al electricitaţii. Acest dispozitiv este însă un sui generis manual sintetic al stiintei plasmei.

Inventatorul sau, Mehran Tavakoli Keshe, ne indeamna sa privim cu atentie structura acestui dispozitiv, pentru a ii intelege cat mai bine functionarea ca astfel sa patrundem misterele acestei stiinte revolutionarea si cu totul noi. In intreaga lume, numerosi experimentatori independenti au obtinut rezultate uimitoare cu acest dispozitiv.

La ora actuala este bine cunoscut in stiinta principiul conform caruia nu exista experiment complet separat de constiinta experimentatorului. Anumite descoperiri din fizica cuantica au confirmat de multa vreme acest aspect. Astfel, constiinta umana poate sa influenteze nu numai particulele elementare, ci chiar si functionarea anumitor circuite electronice mai sensibile. Pe baza acestor observatii au fost deja construite o serie de dispozitive electronice ingenioase, care sunt capabile sa evidentieze actiunea fortei misterioase a intentiei ferm focalizate.

Aparatele care functioneaza cu energia plasmei, asa cum este Unitatea de Putere Magravs, constituie un pas inainte in aceasta directie. Ele sunt chiar extraordinar de sensibile la campul constiimtei si la intentia experimenatorului uman.

Forma de energie scoasa la lumina de M.T. Keshe (energia plasmei), care constituie elementul esential in functionarea Unitatiii de Putere Magravs, este capabila sa ” invete” sa se manifeste intocmai asa cum impregneaza operatorul ei prin gandurile si intentiile sale. Din acest motiv, M.T. Keshe i-a prevenit pe acei care doresc să construiasca un astfel de dispozitiv sa isi focalizeze intr-un mod profund benefic si adegvat intentiile şi gandurile, atat in fiecare etapa a constructiei a unitatii Magravs, cat si pe parcursul folosirii lui. Nu este vorba în nici un caz despre o banala utilizare a unui aparat electrocasnic oarecare. Este, in schimb, o conexiune si o interacsiune speciala, din care si noi facem parte integranta. Unitatea Magravs va „invata”, se va impregna intr-un anume mod cu ceea ce noi ii oferim si apoi se va manifesta in conformitate cu acesta.

Vom urmari ca pe parcursul construirii Unitatii de Putere Magravs sa mentinem o atitudine optimista, increzatoare in reusita. De asemenea, este necesar sa tinem cont de faptul ca Unitatea de Putere Magravs nu are ca scop si efect doar „producere” de energie electrica. Dispozitivul va emite in ambianta imediata anumite energii plasmatice benefice, care au efect de armonizare si echilibrare energetica atat asupra incaperii in care functioneaza, cat si asupra persoanelor care se afla in proximitatea lui.

Pentru a construi o unitate Magravs care sa fie perfect functionala, este necesar sa fim foarte atenti la o serie de detalii constructive care sunt esentiale pentru reusita in aceasta directie. De aceea inainte de a incepe constructia propriei Unitati de Putere Magravs,un prim pas necesar este acela de a lectura cu atentie intregul material ce va fi prezentat în continuare.

LISTA DE MATERIALE CE NE SUNT NECESARE

Sarma de Cupru.

Pentru constructia unei Unitati de Putere Magravs cu deplin succes sarma de cupru izolata de 2,5 mm2.

M.T. Keshe recomanda sarma de cupru standard AWG 14 (American Wire Gange standard). Diametru firului de cupru AWG 14 este de 1,63mm. Aceste cabluri sunt rar intalnite pe piata romaneasca si au un pret destul de ridicat.

La un pret mult mai mic (aproximativ 70 lei/100m) putem achizitiona de la orice magazin de piese electrice sau de bricolaj minim 60 m de cablu de cupru izolat de 2,5mm2. Acesta inseamna un diametru de 1,78mm al sarmei de cupru.

Atentie nu se utilizeaza niciodata sarme de cupru litate (polifilare sau multifilare) sau emailate.

constructia-bobinelormagravpascupas-24-638

Se utilizeaza, in schimb, cabluri cu un singur fir, – invelit in izolatie de PVC – care se indeparteza in prealabil. Izolatia se indeparteaza cu grija, fara a deteriora sarma. Cuprul din compozitia sarmei trebuie sa aiba o puritate cat mai mare. Nu toate sarmele de cupru sunt fabricate la aceelasi standard. Aspectul sarmei de cupru trebuie sa fie lucios, culoarea galbena si mata a sarmei si dificultatea de a o indoi sunt indicatori ai prezentei unor impuritati in compozitia sarmei. Puritatea ceea mai mare a cuprului o gasim la conductorii asa numiti de faza, care se pot recunoaste dupa culoarea izolatiei, care poate fi rosu, maro, albastru, negru. Acestia au o maleabilitate mai mare fata de conductorii inveliti in izolatie galben-verzuie, care sunt utilizati pentru legarea la pamant a instalatiei electrice.

Ca titlu informativ, in cantitati mari (saci de 25 de kg), soda caustica pura nu poate fi achizitionata decat printr-o societate comerciala. Un exemplu – soda caustica perle 99,7% la pret de aproximativ 130 ron/25kg. Daca achizitionati soda caustica ambalata in cantitati mai mici, pretul per kg va fi mult mai mare.

-minim 500gr de sare grunjoasa de mina, neiodata si fara aditivi (gen antiaglomerati, etc.) pe care o puteti achizitiona din pietele alimentare.

Ideal este o sare cu un continut cat mai redus de impuritati, adaosuri sau minerale.

-25 l de apa distilata/ demineralizata (pe care o puteti achiziţiona la bidon de 5 l de la magazinele de bricolaj, la zona auto).

-hidroxid de potasiu (KOH) sau o clorura de potasiu (KCl), maxim 0,5kg

Bare pentru realizarea bobinelor.

-o teava/bara (cupru dur sau aluminiu), aproximativ 1 m lungime şi 12 mm diametru

-o teava/bara (cupru dur sau aluminiu), aproximativ 1 m lungime şi 8 mm diametru

Aceste dimensiuni sunt valabile numai pentru cazul in care utilizam sarme de cupru la grosimile indicate (1,63-1,78 mm grosime)

Unelte:

-masina de gaurit (bormasina)

-masina de insurubat electrica cu acumulator

-multimetru

-ruleta

-seringa de 200 ml sau cu volum cat mai mare (pe care o puteti achizitiona de la magazinele de tehnica medicala)

-un tub de plastic de aproximativ 30 cm (care trebuie sa se potriveasca pe varful seringii)

-patent si sfic

-cutter

-dezizolator pentru cabluri

Altele:

-ochelari de protectie

-manusi de cauciuc sau latex

-plasa de sarma zincata cu dimensiuni de aproximativ 50 x 50 cm (dar nu din aluminiu)

-2 placi din lemn solide (pot fi şi PFL, PAL, MDF, OSB) de minim 1,5 cm grosime, cu dimensiuni de aproximativ 30 x 30 cm

-prelungitor cu 3 prize

OBSERVATIE: Majoritatea acestor unelte si accesorii le puteti gasi la magazinele de bricolaj.

-termostat tip KSD9700 pentru preventia suprasarcinii

-multimetru (de la orice magazin de componente electronice)

-3 recipiente sferice din plastic, cu diametru de apoximativ 2 cm (pentru „soarele de GANS”). Putem achizitiona astfel de bile de le magazinele de jucarii pentru copii sau animale.

-folie de aluminiu

-hartie de copt (hartie rezistenta la temperatura)

Dezizolarea sarmei de cupru.

Mai intai vom dezizola sarmele de cupru indepartand izolatia de PVC de la suprafata acestora cu ajutorul unui cutit ascutit sau al unui cutter. Intrucat la lungimi mari de cablu aceasta operatiune este destul de dificila, putem folosi un aparat dezizolator special (in limba engleza cable stripper).

Pregatirea aparatului de bobinat.

Realizarea manuala a bobinelor de cupru poate fi dificila din cauza rigiditatii sarmei de cupru. De aceea indicam realizarea unui dispozitiv simplu, care să ne usureze foarte mult aceasta etapa. Ne procuram doua placi de lemn solide (pot fi şi din PFL, PAL, MDF, OSB) şi practicam in fiecare cate doua orificii, care se potrivesc cu diametrele tijelor metalice pe care vor fi infasurate bobinele.

Orificiile trebuie să fie exact la aceeasi inaltime si sa se potriveasca pe tijele de 8 mm şi 12 mm. Lasam un plus (un mic joc) de 0,2 mm pentru o buna rotire a tijelor in orificii. Fixam bine cele doua placi pe un suport solid din lemn sau metal. Este necesar ca cele doua placi sa fie paralele, fata in fata, astfel incat sa asigure un suport foarte stabil pentru cele doua tije metalice. Fixam tijele metalice prin cele doua placaje astfel gaurite.

Numarul de bobine si de spire.

Pentru realizarea unei Unităti de Putere Magravs complete sunt necesare in total 12 bobine din cupru. In cazul in care vom folosi sarmă de cupru cu grosimea de 1,78 mm, acestea vor fi realizate astfel:

  • 3 bobine vor avea 144 de spire si diametru interior de 8 mm (vor fi bobinate pe tija mai subtire)
  • 3 bobine vor avea 81 de spire si diametru interior de 8 mm (vor fi bobinate pe tija mai subtire)
  • 3 bobine vor avea 144 de spire si diametrul interior de 12 mm (vor fi bobinate pe tija mai groasa)
  • 3 bobine vor avea 81 de spire si diametrul interior de 12 mm (vor fi bobinate pe tija mai groasa)

Daca alegem un numar de spire, vom urmari ca acest numar sa fie mereu multiplu de 9. In aceasta situatie, vom tine insa cont de indicatiile constructive finale, unde vom vedea ca va fi necesar sa ne incadram intre limite cu lungimea bobinelor de cupru.

constructia-bobinelormagravpascupas-5-638

Sensul de bobinare.

Toate bobinele pentru Sistemul de Putere Magravs (inclusiv cele utilizate pentru componente separate, cum sunt capacitorii plasmatici) se infasoara intodeauna in acelasi sens. In cazul descris in acest material, vom infasura toate bobinele IN SENS ORAR (in limba engleza CW – CLCKWISE), privind dinspre masina de insurubat spre tija.

Pentru a infasura aceste bobine în sens orar, masina de insurubat trebuie sa se roteasca in sens ANTIORAR (ca atunci cand se desurubeaza un surub).

Privind insa dinspre capatul tijei spre masina de insurubat, am putea spune ca infasurarea este in sens antiorar (in limba engleza CCW – counter clockwise), iar tija se va roti in sens orar.

Pentru a evita confuzia intre sensul orar si sensul anti-orar ne putem folosi de indicatia din imaginea de mai sus, care exemplifica sensul de bobinare orar.

Ca sa avem o rezentare si mai clara, ne putem raporta la asa-numita regula a maini drepte: consideram ca degetul mare al palmei maini drepte indica sensul de inaintare al bobinarii. Strangem celelalte degete în pumn. Acestea vor indica sensul de infasurare al spirelor. Bobina rezultata poarta denumirea de bobina dextrogira.

Bobinele realizate în acest sens sustin miscarea plasmei de tip gravitational, si de aceea unitatea Magravs rezultata poate fi denumita Magravs gravitational.

Realizarea efectiva a bobinelor.

Vom purta manusi de protectie pentru a evita sa lasam pe sarme urme de grasime de pe degete. Ideal ar fi sa utilizam o masina de inturubat cu acumulator, datorita turatiei pe care o are.

  1. Incepem cu bobinele exterioare (cele cu diametru mai mare), realizand 3 bobine de 81 de spire si 3 bobine de 144 de spire pe o tija de 12 mm.

Strangem in mandrina masinii de insurubat tija metalica de 12 mm. Atunci cand realizam infasurarile acestor bobine este important ca la fiecare din capetele lor sa lasam aproximativ 25 cm de conductor nebobinat. Pentru a nu fi loviti de capatul liber al sarmei de cupru, care va incepe sa se invarta cu viteza in momentul bobinarii, se recomanda infasurarea acestui capat pe masina mandrinii de insurubat, mandrina in care este fixata tija metalica ce trece prin cele 2 placaje gaurite.

Vom gauri tija metalica in apropierea unui capat si vom fixa sarma pentru bobinat in acest orificiu. Alternativ, in loc sa gaurim tija de 12 mm pentru sarma, putem sa introducem capatul sarmei in mandrina masinii. Pornim apoi masina de insurubat si apasam in acelasi timp tija spre placaj in asa fel incat sa producem o oarecare presiune asupra sarmei (ca si cum am prinde-o intre orificiul tijei si placajul de lemn). Sarma o vom manevra manual si o vom lasa sa fie treptat infasurata pe tija. Vom observa in scurt timp ca vor incepe sa apara, una langa alta, frumos aranjate, spirele bobinei.

Atunci cand incheiem bobinarea si ne asiguram ca avem intr-adevar numarul de spire dorite este foarte util sa facem un semn cu un marcker negru pe tija metalica, pentru a stii exact locul unde ne oprim data viitoare (totusi, este bine sa si numaram de fiecare data cate spire am realizat in cazul fiecarei bobine). Dupa ce am infasurat complet bobina, vom lasa si la celalalt capat al ei 25 cm de conductor suplimentar nebobbinat.

  1. Realizam apoi in acelasi mod 3 bobine de 81 de spire si 3 bobine de 144 de spire pe tija de 8 mm. In cazul acestor bobine lasam la un capat 25 cm de sarma dreapta, iar la calalalt capat lasam o portiune de sarma neinfasurata de lungime dubla, deci de aproximativ 50 de cm. Alternativ, in loc sa gaurim tija de 8 mm pentru sarma, putem sa introducem capatul sarmei în mandrina masinii.

Crearea spatiului dintre spire pentru depunerea nano straturilor.

Intindem putin bobinele pentru ca spirele acestora sa fie usor distantate, adica sa nu fie lipite intre ele. Pentru aceasta, prindem ambele capete ale fiecarei bobine si tragem usor pana cand apare un mic spatiu intre spire. Dupa ce am distantat spirele bobinelor, putem reintroduce tija in fiecare dintre bobine, pentru ale ajusta lungimea dupa necesitati (astfel incat intre doua spire consecutive sa ramana un spatiu de aproximativ 0,5-1 mm).

Ajustam toate bobinele cu 81 de spire (prin usoare intinderi sau comprimari) astfel incat sa aiba aceeasi lungime. Ajustam, de asemenea,in acelasi mod toate bobinele cu 144 de spire astfel incat si ele sa aiba lungimi egale.

Imbinarea bobinelor pentru realizarea celor trei etaje ale sistemului Magravs.

Fiecare dintre cele 3 bobine cu diametrul interior de 8 mm si cu 81 de spire se introduc concentric in cate o bobina cu diametrul interior de 12 mm care au 81 de spire. Procesul este similar introduceri unui tub mai subtire intr-un tub mai gros. Intre doua bobine introduse concentric una in cealalta va ramane un „joc”, un spatiu de aproximativ 0,5 mm.

Deasemenea, cele 3 bobine cu diametrul interior de 8 mm şi 144 de spire se introduc în interiorul celor 3 bobine cu diametrul interior de 12 mm care au 144 de spire. Vor rezulta în total 6 piese (3 mailungi şi 3 mai scurte), formate fiecare din cate 2 bobine, dintre care una este introdusa concentric in interiorul celeilalte.

constructia-bobinelormagravpascupas-6-638

constructia-bobinelormagravpascupas-7-638

constructia-bobinelormagravpascupas-8-638

constructia-bobinelormagravpascupas-9-638

constructia-bobinelormagravpascupas-10-638

OBSERVATIE: Dimensiunile indicate pentru bobinele de cupru sunt valabile pentru sarme de cupru cu grosimea de 1,6-7 mm. Pentru alte grosimi ale sarmelor, este necesar sa calculăm in mod corespunzator diametrele bobinelor interioara si exterioara (respectiv diametrelor celor 2 tije), precum si numarul de spire.

Indiferent de posibilele variatii ale dimensiunilor, bobina interioara trebuie sa poata fi miscata usor, adica să aiba un mic joc in interiorul bobinei exterioare.

Unitatea Magravs este formata din trei etaje. Fiecare etaj este alcatuit din doua sui generis „inele” concentrice, formate fiecare din cate doua bobine imbricate (una interioara si una exterioara).

Inelul central este alcatuit din doua bobine fiecare imbricate scurte (una exterioara si una interioara) care au câte 81 de spire, in vreme ce inelul periferic este alcatuit din doua bobine imbricate lungi (una exterioara si una interioara) care au cate 144 de spire.Un modul format din doua inele concentrice (care formeaza un etaj al unitati Magravs) este denumit in limba engleza stacker.

Conform terminologiei propuse de Mehran T. Keshe, inelul din centru unui asa-numit stacker sau etaj se numeste inel „gravitational”. Inelul de pe circumferinta exterioara a unui etaj (stacker) se numeste inel „magnetic”.

Asadar fiecare inel este format din doua bobine imbricate (o bobina exterioara si o bobina interioara). La randul ei, bobina interioara a unui inel este denumita bobina „gravitationala”, in vreme ce bobina exterioara este denumita „magnetica”. Termenii „magnetic” şi „gravitational” utilizati în acest context corespund intr-un numit sens calitatilor specifice ale campurilor plasmatice pe care aceste bobine le vehiculeaza.

ATENŢIE! Este necesar sa alegem intodeauna numarul de spire al bobinelor astfel ca in final, inelul „gravitational” din centrul unui etaj (stacker) sa fie suficient de distantat de inelul „ magnetic”, periferic. Este necesar ca intre cele doua inele sa ramana un mic spatiu (0,5-1 cm).

CONECTAREA BOBINELOR.

Acum vom conecta intre ele cele doua bobine obtinute. Aceasta operatiune poate fi facuta in situatia in care intentionam sa realizam nano-acoperirea bobinelor cu flacara – modalitate care este de preferat, deoarece ii vom conferi dispozitivului o putere mai mare. Daca vom alege sa realizam nano acoperirea cu soda caustica, atunci conectarea bobinelor se va face ulterior se va face ulterior nano-acoperirii.

Bobina Magrav - Foaia 01 v4 01-06-15-1

Va trebui sa avem grija si sa nu deterioram straturile nano ale bobinelor in timpul manipularilor ulterioare, cand vom realiza conexiunile intre bobine.

Elemente fundamentale pentru realizarea corecta a conexiunilor.

Datorita rigiditati sarmelor de cupru, este posibil sa intampinam dificultati la indoirea acestora. In aceasta situatie, putem realiza in prealabil o operatiune de decalire a sarmei de cupru, procedand in felul urmator: vom incalzi bine capetele libere ale bobinelor de cupru la un arzator cu flacara sau la flacara de aragaz, insa fara ajunge sa inrosim firele de cupru, iar apoi le vom scufunda imediat in apa rece. Apoi curatam bine aceste capete prin scuturarea si frecarea cu o carpa mai tare sau smirgheluire, si nu le vom lovi. Vom consta ca sarmele devin mult mai moi.

Este indicat ca in ceea ce priveste intreaga unitate Magravs, toate capetele libere ale sarmelor taiate sa fie usor polizate, astfel incat ele sa fie rotunjite.

Daca parcurgem tot circuitul unui etaj (stacker), pornind de la intrarea in bobina gravitationala a inelului central „gravitational” si terminand cu iesirea din bobina magnetica a inelului periferic, „magnetic”, firul care vine este drept si este intodeauna infasurat de firul care urmeaza in acest circuit. Cele doua fire se conecteaza intodeauna cu capetele pe aceeasi parte.

ATENTIE! Nu vom infasura sarma cu care realizam conexiunile!

Vom lasa chiar un joc de cel putin 1 mm intre sarma centrala si ceea care este infasurata, pentru a face loc stratului de nano acoperire.

Este necesar sa tinem cont ca unitate Magravs vehiculeaza un curent plasmatic, ce functioneaza dupa cu totul alte legi decat curentul electric. Tocmai de aceea, nu este deloc necesar sa existe contact fizic strans in cazul legaturilor dintre sarme.

Cea mai indicata modalitate de a realiza acesti conectori este urmatoarea: parcurgand un etaj (stacker) dinspre intrarea gravitationala spre iesirea magnetica, vom infasura in sens orar o bobina cu 4-5 spire, la capatul care „primeste”. Pentru aceasta, putem utiliza de pilda tija unei surubelnite cu o grosime de maxim 5 mm. Infasurarea acestei mici bobine are acelasi sens orar, dextrogir, ca cea a bobinelor unitati Magravs. Nu este necesar sa mai realizam o bucla in „U” sau „carlig” la capatul acestei mici bobine de conexiune.

Aceasta bobina de conexiune va avea un diametru suficient de mare, astfel încat sarma dreapta care vine dinspre intrarea gravitationala (si care este buclata in „U” sau, altfel spus, care are un carlig la capat) sa poata fi introdusa in interiorul ei fara sa fortam absolut deloc. Este important ca in procesul de modelare si de indoire a sarmelor sa evitam sa indoim suprafata neteda a sarmelor de cupru. Daca utilizam un sfic, putem inveli partea metalica a sficului într-o izolatie din plastic, astfel încat sa nu prindem sarmele metalice direct cu zimtii metalici ai sficului.

La sfarsit avem grija sa distantam putine spire aceste mici bobine (putem utiliza in acest scop lama unui cutit), pentru a facilita procesul ulterior de nano acoperire corecta a acesteia. Pe circuitul unui etaj (stacker) avem trei asfel de conexiuni.

Acest tip de legaturi prezinta marele avantaj ca ne permite sa imbinam cu usurinta toate bobinele, chiar si dupa ce am realizat procesul de nano acoperire si acoperire cu GANS a acestora, fara riscul de a deteriora nano straturile. Pentru aceasta, putem chiar utiliza o izolatie din plastic in jurul firului drept, astfel încat aceasta sa nu atinga firul care este bobinat peste el. Este insa indicat ca acest gen de izolatie sa fie introdusa numai pe portiunea de intrare si de iesire a firului drept din bobina in care este introdus (sa se acopere toata suprafata conexiunii), astfel încat sa joace un rol de distantiere intre cele doua sarme.

In final, in cadrul unui etaj (stacker) avem 3 astfel de conexiuni. Acestea sunt dispuse intru-un spatiu destul de mic. Va trebui tocmai de aceea sa avem grija sa existe anumite distantare intre sarme care formeaza aceste conexiuni. Acestea nu trebuie sa se atinga intre ele.

Este necesar sa mentionam ca functionarea Unitati de Putere Magravs este bazata de fapt pe curgerea plasmei prin circuitele sale. Pentru intelegerea functionarii sale, acest sistem trebuie privit si analizat prin prisma stiintei plasmei, asa cum a fost ea structurata de catre Mehran T. Keshe.

In final obtinem 3 etaje, fiecare alcatuit din cate 4 bobine conectate ce sunt pregatite pentru nano acoperire cu material Gans.

Modalitatea de acoperire a bobinelor cu GANS.

Turnam materialul GANS pe care il utilizam intr-un container adecvat, in care fiecare etaj ( stacker) poate intra cu usurinta.Trebuie sa obtinem o substanta suficient de fluida, astfel incat sa poate trece printre spirele bobinelor.

maxresdefault

Daca GANS-ul este prea concentrat, il vom dilua cu apa distilata.

ATENTIE! Se va evita ca bobinele sa fie acoperite cu un material GANS cu concetratie mare; nu le vom supra-incarca cu GANS! GANS-ul utilizat trebuie sa fie foarte fluid.Cu o seringa plina cu GANS, acoperim bobinele cu lichid deasupra recipientului.Ne asiguram ca bobinele sunt acoperite integral.Nu se scufunda bobinele in GANS.

Vom acoperii cu GANS inclusiv zonele de conexiune ale bobinelor.Apoi le agatam pe sarma pentru uscare. Le intoarcem si le rotim pentru a preveni acumularile de GANS.Numai atunci cand fiecare etaj ( stacker) in parte s-a uscat foarte bine, el este gata de utilizare.

Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele personale.

https://testimonials.keshefoundation.org/

Suntem aici sa invatam unii de la altii.

Toate drepturile asupra informatiilor prezentate sunt rezervate de catre inginerul nuclear M.T. Keshe prin Fundatia Keshe.
comentariile sunt inchise