Variante de asamblare a unitatii Magravs

Variante de asamblare a unitatii Magravs.

O prima varianta de realizare foarte simpla a unitatii de energie Magravs implica utilizarea unui amestec in parti egale din cele 3 tipuri de GANS, atat in ,, sorii centrali”, cat si pe bobinele unitatii Magravs.

Atentie! Se viziteaza sectiunea Diagrame unde metodologia este ilustrata in imagini si schite.

In aceasta solutie constructiva foarte simpla, se poate turna acest amestec de material GANS pe tot ansamblu de 3 etaje, conectate si fixate pe deja pe suporti ( inclusiv pe conexiuni), pentru a nu mai atinge deloc bobinele.In aceasta situatie, este necesar sa insistam pana cand suntem siguri ca am acoperit integral toate bobinele cu GANS.

Daca detinem o cantitate considerabila din materialele GANS, de care avem nevoie, putem recurge si la realizarea unei unitati submersibile, unde unitatea Magravs se fixeaza intr-un recipient ( etans ), care intra intr-un alt recipient plin cu material GANS. ( galetusa intr-o alta galetusa ).

Unitate MaGrav in Plasma Lichida

– prezentarea unitatii MaGrav scufundata in plasma lichida realizata de Angelo Daul si completari la realizarea Gans-ului de hemoglobina din Gans-uri, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

In alte variante constructive, este necesar sa acoperim intr-un anumit tip de GANS numai inelul central, ,, Gravitational”, apoi inelul periferic, ,, Magnetic”, intr-un alt tip de GANS, pentru ca in final sa le conectam pentru a forma un etaj ( stacker). In aces mod vom genera o diferenta de potential plasmatic intre cele 2 inele ale fiecarui etaj ceea ce va amplifica curgerea plasmatica.

O varianta de executie a unitatii Magravs este sa acoperim fiecare din cele 3 etaje (stacker) in cate un tip de GANS corespunzator celui cu care sunt umplute bilele cu GANS ce se vor monta in centrul lor.

Ordinea de jos in sus a bilelor pe etaje este urmatoarea:

1. Bila cu GANS CO2

2. Bila cu GANS CuO

3. Bila cu GANS CH3

bbb

Realizarea suportului pentru fiecare etaj (stacker).

In alcatuirea finala a unitatii Magravs, cele 3 etaje (stackere) sunt plasate pe trei nivele suprapuse, pe placi realizate dintr-un material izolator.Putem utiliza un placaj de tego, textolid, acrilic, plastic, plexiglas, policarbonat, placa PPR, placa PFL, PAL, MDF, OSB si chiar cutii din plastic cu capac.

Este indicat ca spatiul dintre 2 etaje suprapuse sa fie cat mai liber.Putem decupa placajele sau fundul cutiilor pe care le vom utiliza astfel ca fiecare etaj (stacker) sa se sprijine pe o suprafata redusa la mini. Vom elimina, pe cat posibil, orice bariera fizica in circulatia energiei plasmatice intre etaje ( stacker).Suporturile bobinelor unitatii Magravs se realizeaza cu ajutorul a 3 placaje care vor fi distantate de preferinta cu ajutorul unor piese din plastic.Utilizarea unor tije metalice filetate sau a altor piese din metal poate perturba curgerea plasmatica din interiorul dispozitivului.

Pozitionarea etajelor (stacker) in trei straturi la distanta corecta

In continuare vom fixa pe cate un suport fiecare dintre cele trei etaje (stacker). Putem realiza aceasta cu ajutorul unor coliere din plastic, pe care nu le vom strange prea tare pentru a nu distruge nano-straturile.

Bobinele trebuie sa fie deja nano acoperite si acoperite cu amestecul de GANS uri, care este in prealabil uscat foarte bine.

Este necesar ca dispunerea etajelor si elementelor unitatii Magravs sa respecte o anumita proportionalitate, pentru a optimiza interactiunile plasmatice dintre ele.Astfel, distanta intre doua etaje succesive ale Unitatii de Putere Magravs va fi egala cu dublul diametrului bilelor cu GANS utilizate.

De asemenea, masuram distanta radiala de la centrul fiecarui etaj pana la mijlocul spatiului dintre cele doua inele de bobine concentrice (inelul central, „gravitational” si inelul periferic, „magnetic”). Aceasta distanta trebuie sa fie egala cu distanta intre 2 etaje succesive ale unitatii de putere Magravs.

Vom avea in vedere ca distanta dintre cele 2 inele ale fiecarui stacker sa nu fie mai mare de 1-1,5 cm.Acestea trebuie totusi sa fie suficient de distantate, astfel incat sa nu se atinga intre ele.Nu le vom separa cu vreun material, ci vom lasa spatiul dintre ele liber.

O solutie constructiva care protejeaza nano straturile.

Daca cele 3 stackere sunt acoperite cu acelasi amestec de Gans-uri putem alege inca de la inceput o solutie constructiva foarte eleganta.Astfel, inca inainte de a realiza nano acoperirea in soda caustica, putem monta, toate cele 3 stackere pe un suport de plastic rigid special conceput, realizand toate conexiunile intre bobine.

Fixam bobinele cu coliere de plastic, pe care nu le strangem prea tare.Apoi realizam nano acoperirea scufundand tot acest ansamblu in soda caustica si urmand apoi tot restul procedurilor necesare.Apoi se nano acopera cu Gans.Dupa ce Gansu-ul s -a uscat pe bobine, putem sa mai strangem putin colierele de plastic, pentru a fixa mai bine bobinele pe suportii lor.Vom fi atenti sa nu deterioram nano straturile.

Solutia constructica pe care am descris-o ne va ajuta sa protejam foarte bine nano straturile de pe bobine, eliminand complet necesitatea de a le mai atinge.

Pozitionare si fixarea ,,Sorilor Plasmatici”

In final, in mijlocul fiecaruia dintre cele 3 stackere, vom fixa cate o bila (soare plasmatic), care este umplua cu solutia de Gans special aleasa pentru fiecare stacker in parte.Este necear ca fiecare bila sa fie pozitionata astfel incat ea sa se afle chiar in centrul inelelor concentrice ale fiecarui etaj, iar centrul bilei, sa se afle in planul orizontal care trece prin mijlocul bobinelor.

Putem utiliza un material de lipit necoroziv pentru a lipii foarte bine bila cu Gans de suport.Este important sa facem acest pas pentru ca bila sa ramana fixata indiferent de modul in care vom misca unitatea de putere Magravs.Este important ca cele 3 bile centrale sa fie aliniate pe un ax vertical.Este de asemenea foarte important ca distanta intre 2 bile succesive sa nu fie mai mica decat diametrul unei bile.Este totodata indicat sa realizam cate un orificiu in locul de pe suportul in care este montata fiecare bila, astfel incat bilele de pe stackerele succesive sa nu fie separate fizic de suportul in care sunt fixate.

Conexiunea intre stackerele unitatii Magravs.

Conectam apoi intre ele cele 3 stackere ale unitatii de putere Magravs.Primul stacker este conectat prin intrarea in bobina gravitationala la firul de la reteaua de curent.Acest stacker este pozitionat jos la baza unitatii.

Al doilea stacker este pozitionat la mijloc si va fi conectat in serie cu primul stacker, astfel incat intrarea in bobina gravitational a acestuia sa fie legata la iesirea din bobina magnetica a primului stacker.

Ultimul stacker este pozitionat in partea de sus a unitatii Magravs, iar intrarea in bobina sa gravitationala se leaga la iesirea din bobina magnetica a stackerului din mijloc.

Iesirea din bobina magnetica a ultimului stacker se conecteaza la firul care merge la prelungitorul de curent de la iesirea unitatii Magravs.

Atentie! Conexiunile se fac prin interiorul bobinelor.

Alte conexiuni care se fac intre componentele unitatii Magravs.

In ceea ce priveste conexiunile intre diferitele componente ale unitatii Magravs, vom tine cont de toate regulile pe care le-am indicat cand am prezentat elementele fundamentale pentru realizarea corecta a conexiunilor intre bobinele unitatii Magravs.

Pentru a realiza in mod corect toate conexiunile necesare vom urmari sensul de parcurgere a intregului circuit al unitatii Magravs, pornind de la reteaua de curent electric, trecand prin cele 3 stackere ale unitatii de putere si mergand la consumatorii electrici conectati la unitate.Astfel, intodeauna, sarma care vine dinspre reteaua de curent, va fi dreapta si va fi infasurata cu sarma care merge mai departe spre consumatori.La capatul sarmei drepte (care vine dinspre reteaua de curent ) vom realiza o mica bucla.

Descarcarea sarmelor de legatura din unitatea Magravs.

Daca in unitatea de putere Magravs introducem sarma de legatura intre anumite componente, este necesar ca toate conexiunile lor sa respecte aceleasi reguli care sunt indicate si pentru realizarea legaturilor dintre bobine.

Este necesar ca sarmele de legatura din cupru dintre diferitele piese sa fie in prealabil nano acoperite si descarcate corect, impreuna cu toate celelalte piese ale unitatii Magravs, in aceleasi conditii.Pentru a realiza in mod corect descarcarea sarmelor, ne orientam, utilizand la modul conventional sensul de parcurgere al circuitului de la reteua electrica spre sistemul de bobine si apoi spre consumator.

Procesul de descarcare este identic cu acela al bobinelor.De aceea va trebui sa stabilim inca de la inceput, la fiecare sarma in parte, ce rol va juca fiecare dintre cele 2 capete ale acesteia (capatul dinspre reteaua de curent si capatul dinspre consumator).Pentru aceasta putem recurge la un mic artificiu: inainte de nano acoperire, vom stabili care va fi capatul sarmei dinspre reteaua de curent si ,, ii vom pune semn”, indoindu-l usor.In felul acesta vom putea identifica mai usor acest capat.

In procesul de descarcare cu ajutorul multimetrului a sarmelor de legatura ( in timpul nano acoperirii acestora ), vom urmarii circuitul unitatii si vom aseza intodeauna sonda =de la borna (-) pe capatul dinspre reteua de curent ( capatul usor indoit) si sonda de la borna (+) pe capatul dinspre consumator.

Repararea conexiunilor afectate.

Rasucirea sarmelor nano acoperite poate afecta straturile nano de la suprafata acestora.De aceea, este necesar sa reaparam nano straturile la nivel local, daca rasucirea sarmelor a condus la deteriorarea acestora.In aceasta directie, o modalitate este sa utilizam un mic pulverizator din plastic, pe care il umplem cu solutia de soda caustica pe care am pastrat-o dupa incheierea operatiunii de nano acoperire a bobinelor.Vom pulveriza cu aceasta solutie zonele cu probleme si vom lasa apoi un interval pentru refacerea straturilor nano.Dupa ce zonele tratate s-au inegrit, vom clati bine cu apa distilata aceste zone pentru indepartarea urmelor de soda caustica.Apoi vom picura cu Gans-ul corespunzator conexiunea reparata.Lasam apoi stratul de Gans sa se usuce.

Atentie! Este necesar sa intelegem ca in interiorul unitatii Magravs nu circula curent electric, ci un curent plasmatic.Curentul electric de la intrarea in unitatea Magravs doar furnizeaza la nivelul plasmei o informatie referitoare la parametrii curentului ( frecventa, tensiune etc.). Aceasta informatie este cea care este transferata ( prin intermediul plasmei) in circuitul unitatii si nu curentul electric propriu zis.Nu trebuie sa avem contact electric intre componentele unitatii Magravs.

Rezistenta electrica intre 2 puncte ale unitatii Magravs masurata cu ajutorul ohmetrului, trebuie sa fie mai mare de 20 megaohmi.Stratul nano de la suprafata pieselor unitatii Magravs trebuie sa se comporte ca un izolator electric perfect atunci cand este bine realizat.

Conectarea stecherului si a prelungitorului.

Marcam pe stecher, cu un marker cuvintele Faza ( F) in dreptul unei borne si Nul (N) in dreptul celeilalte borne.Dezizolam cablul care intra in stecher si identificam cu ajutorul unui ohmetrul firul care duce la fiecare borna in parte.Firul de impamantare ( care merge la clemele metalice de pe lateralul stecherului) il vom lega la firul de impamantare de la prelungitor ( care merge la clemele laterale din prize). In acest mod, aparatele electrice pe care le vom utiliza vor beneficia de impamantare.

NU vom conecta firul de Faza (F) in mod direct cu sarma nano acoperita care merge spre primul etaj ( spre bobinele unitatii Magravs).Metoda de conectare corecta este sa utilizam o sarma special pregatita.Aceasta sarma va fi nano acoperita numai pe jumatate. Jumatatea nano acoperita va fi conectata la intrarea in unitatea Magravs, dupa regulile de conectare cunoscute.Capatul fara nano acoperire al sarmei va fi de data aceasta strans infasurat la firul de Faza de la stecher.

O alta varianta este sa utilizam o sarma de legatura complet nano acoperita si sa curatam stratul nano de pe capatul pe care il conectam la firul de Faza de la stecher.Dezizolam cablul de la prelungitor.Acesta are 3 fire.Identificam cu ajutorul unui ohmetru la ce borna a prizelor merge fiecare fir.

Firul de Nul (N) al stecherului se leaga direct la prelungitor, la unul dintre firele care merg la bornele acestuia.Daca pe acest fir de Nul va trebui sa conectam capetele capacitorilor plasmatici, il vom dezizola in zonele in care vom realiza aceste conexiuni.Vom infasura pe el capetele firelor de la capacitorii plasmatici.

Conectam apoi la iesirea din sistemul de bobine un fir nano acoperit pe jumatate.Capatul din cupru curat al acestui fir se va infasura strans pe celalalt fir de la prelungitor.Marcam apoi pe prizele prelungotorului, cu ajutorul unui marker, bornele corespunzatoare Fazei (F) si bornele corespunzatoare firului de Nul (N).

Conectarea capacitorilor plasmatici.

Conectam acum in circuitul dispozitivului capacitorii plasmatici.Este necesar in continuare sa respectam toate indicatiile de conectare corecta expuse la etapa anterioara.

Notam cu (+) capatul magnetic, care vine de la bobina capacitorului plasmatic si cu (-) capatul gravitational, care vine de la sarma centrala a capacitorului.

Numarul de capacitori plasmatici pe care ii vom utiiliza este la alegerea noastra.Putem de pilda sa utilizam seturi de cate 4 capacitori montati in paralel unind intre ele capetele gravitationale (-), respectiv capetele magnetice (+) ale capacitorilor, printr-o rasucire in sens dextrogir (spre stanga), identic sensului in care sunt infasurate bobinele unitatii Magravs.

Putem fixa aceste seturi de capacitori pe un suport de plastic, pentru a le asigura stabilitatea.

Pentru a realiza conectarea capacitorilor plasmatici la unitatea Magravs avem mai multe configuratii posibile.

O configurare este posibila cu capacitorii la intrare.Prezenta lor este necesara in orice unitate Magravs.Vom conecta intodeauna firul central (-) al capacitorilor plasmatici (partea lor gravitationala) la firul conectat la intrarea gravitationala in primul stacker, iar firul (+), magnetic al capacitorului plasmatic la firul care merge la Nulul (N) retelei de alimentare cu curent electric.

A doua configurare poate fi posibila cu capacitorii la iesire. Vom conecta intodeauna firul central (-) al capacitorilor plasmatici ( partea lor gravitationala) la firul care merge la Nulul (N) retelei de alimentare cu curent electric, iar firul (+), magnetic al capacitorului plasmatic la firul care este conectat la iesirea magnetica din ultimul stacker.

In a treia configurare capacitorii se numesc capacitori de reactie.Prezenta acestor capacitori este necesara in toate unitatile Magravs cu exceptia situatiilor in care avem mai multe unitati Magravs cuplate in serie sau in paralel.In acest caz polul (+), magnetic al capacitorilor plasmatici ( sarma bobinata) va fi intodeauna conectat cu polul pozitiv al bobinelor unitatilor Magravs figurat cu simbol (+) sau mai precis cu iesirea din bobina magnetica exterioara.

Polul negativ al capacitorilor ( sarma centrala, (-), gravitationala) va fi intodeauna conectat cu polul negativ al bobinelor unitatii Magravs figurat cu simbolul (+) sau mai precis cu intrarea in bobina gravitationala interioara.

Vom monta ansamblul de capacitori pe un stacker separat al unitatii Magravs, pe care il pozitionam la aproxmativ 5 cm sub primul etaj cu bobine.Putem fixa tot ansamblu intr-o carcasa solida confectionata dintr-un material izolator electric, special pentru a proteja bobinele si celelalte componente.Aceasta carcasa va avea si rolul e a pastra si concentra campurile plasmatice in interiorul unitatii Magravs.

In final tot dispozitivul va avea dimensiuni maxime de aproximativ 20-30 cm.

Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele personale.

https://testimonials.keshefoundation.org/

Suntem aici sa invatam unii de la altii.

Toate drepturile asupra informatiilor prezentate sunt rezervate de catre inginerul nuclear M.T. Keshe prin Fundatia Keshe.

comentariile sunt inchise