Locul de conectare.Este necesar sa conectam unitatea Magravs intr-un loc stabil si sigur, de unde stim ca nu va mai fi mutata.
Pentru ca unitatea de putere Magravs sa functioneze in parametrii optimi, cel mai bine este sa o asezam pe o masa sau pe un suport ( Nu o vom aseza direct pe pardoseala, ci la cel putin 50 cm de la sol).Este important ca masa sau suportul pe care se aseaza unitatea Magravs sa nu fie din metal.
Atentie! Se viziteaza sectiunea Diagrame unde metodologia este ilustrata in imagini si schite.
Modul de conectare la priza.
https://blueprint.keshefoundation.org/manual.php
Este necesar sa identificam bornele de Faza (F) si de Nul (N) de la priza unde vom conecta unitatea Magravs la reteua electrica.
Atentie! Daca unitatea Magravs este conectata gresit, adica la borna de Nul (N) in loc de Faza (F), exista o foarte mare posibilitate ca unitatea sa fie deteriorata.
Unitatea Magravs are nevoie de stabilirea Fazei (F) si a Nulului (N) din reteaua de curent electric a casei.Pentru aceasta avem nevoie de un creion de tensiune ( creion pentru detectarea Fazei) sau de un aparat de masura (voltmetru).Daca introducem intr-una din cele 2 borne ale prizei creionul de tensiune, ledul creionului de tensiune se aprinde daca el se afla in borna la care el este conectata Faza (F).Daca ledul nu se aprinde, inseamna ca respectiva borna a prizei este chiar Nulul (N).
In cazul in care avem la dispozitie un multimetru, vom proceda in felul urmator: reglam multimetru pentru masurarea tensiunii in curent alternativ, la valoarea 700V AC.Impamantarea prizei este formata din 2 cleme metalice care ies in relief la suprafata prizei.Aceste cleme se afla deasupra si dedesubtul bornei Faza (F) si Nul (N).Se pot intalni prize care nu au impamantare si atunci aceste cleme lipsesc.
Atingem cu una din sondele multimetrului una din bornele prizei.Cu cealalta sonda atingem o clema de impamantare.Daca pe ecranul aparatului apare o valoare intre 200V si 250V, inseamna ca am gasit Faza (F).Daca nu, inseamna ca acea borna este Nulul (N) iar Faza (F) este la cealalta borna.Dupa identificarea bornelor de Faza si Nul le insemnam cu un marker permanent pe suprafata materialului plastic al prizei.Apoi putem conecta unitatea Magravs la reteaua electrica.
Atentie! Daca dorim ca unitatea Magravs sa functioneze corect, din acest moment, timp de minim 3 saptamani, nu o vom mai scoate din priza!
In cazul in care tabloul electric al atelierului functioneaza cu sigurante vechi (fuzibile, cu lite) este necesara interpunerea unui termostat intre prize si unitatea Magravs.O astfel de piesa se numeste KSD9700, si are parametrii 250VA, 50 Grade Celsius.Ea se monteaza in serie, pe cablul de conectare la Faza (F) al unitatii Magravs.Aceasta protectie va decupla circuitul daca avem un consum prea mare de curent.Montarea termostatului nu este necesara pentru tablourile electrice cu sigurante automate, deoarece acestea din urma se vor decupla automat in cazul in care consumul de curent depaseste valoarea admisa de ele si prin urmare nu exista riscul incalzirii conductorilor.
Masuri de siguranta suplimentare.
1. Montam unitatea Magravs pe perete sau pe o masa, intr-un loc de unde ne asiguram ca nu va mai fi miscata.
2. Unitatea Magravs va fi ferita de condens.
3. NU supraincarcam unitatea Magravs. Consumatorii finali pe care ii conectatam la unitatea Magravs vor insuma maxim 2 KW.
4. NU inversam polaritatea de conectare.
5. NU lasam unitatea Magravs la indemana copiilor.
6. Circuitul unitatii Magravs va fi plasat intr-o incinta izolatoare ( din lemn uscat sau plastic).
7. NU vom atinge unitatea Magravs dupa ce aceasta a fost conectata la reteaua electrica. Vom lipii intr-un loc vizibil, langa unitate, urmatorul mesaj de avertizare ,, NU ATINGE ! PERICOL DE ELECTROCUTARE! ”
Conditionarea unitatii Magravs.
Dupa ce unitatea Magravs a fost conectata la reteaua electrica a casei, ea are nevoie ,, sa invete” cum sa acumuleze din ce in ce mai multa energie.Aceasta operatiune se numeste, conditionarea unitatii Magravs.Este foarte important ca unitatea Magravs sa fie corect conditionata.O conditionare incorecta poate conduce la esec.Metodele de conditionare sunt acele metode prin care la inceputul utilizatii unitatii Magravs determina acumularea in mod corespunzator a plasmei in unitate.Conditionarea se face cu ajutorul consumului si poate dura de la minim 3 saptamani pana la 6 luni, in functie de performantele pe care dorim sa le obtinem.Odata ce a fost conectata la reteaua electrica unitatea Magravs va incepe sa depuna nano straturi pe conductorii electrici din reteaua casei la care este conectata.Din acest motiv nu trebuie sa ne sperie faptul ca vom gasi fire negre in interiorul duzelor de prize, pe conductorii litati din cablurile de curent.In final, acestea vor mari foarte mult eficienta energetica a sistemulu, format din reteua electrica si unitatea Magravs.
Atentie! Este foarte important ca pentru o conditionare corecta, odata ce unitatea Magravs este conectata sa nu o mai deconectam absolut deloc pe toate perioada procesului de conditionare ( care poate dura 3 saptamani).Este necesar ca ea sa fie conectata in continuu pentru o conditionare eficienta.
Daca unitatea Magravs functioneaza corect, influenta sa va fi observabila prin reducerea consumului de curent electric in orice punct al instalatiei electrice din atelier.
Metoda de conditionare a unitatii Magravs.
1. Dupa ce am conectat unitatea Magravs la priza, o vom lasa sa fie conditionata de electricitatea din casa pentru o perioada de 3 zile ( ziua 1 – ziua 3 ).Este important ca nici un consumator sa nu fie conectat la unitatea Magravs in acest interval de timp.Unitatea Magravs va acoperi cu nano straturi firele legate la priza si se va adapta intr-un mod specific la ambianta locului.
2. In ziua 4, vom conecta o mica lampa led de biro la unitatea Magravs si o vom lasa aprinsa continuu 24 de ore pe zi, pentru o perioada de 4 zile ( ziua 4 – ziua 7 );
Este important de notat ca sarcinile rezistive cum ar fi radiatoarele electrice, motoarele electrice cu perii, becurile incandescente, incarcatoarele pentru baterii sau telefoane mobile nu ar trebui conectate deocamdata la unitatea Magravs.Aceasta indicatie trebuie respectata pentru a i se permite unitatii Magravs sa trimita si sa receptioneze putere electrica la nivelul plasmatic al nano straturilor, si nu la nivelul cuprului din conductori.O cheie a tehnologiei Magravs o reprezinta nano acoperirea sarmelor de cupru din atelier pe care o realizeaza unitatea Magravs.
3. In ziua 8 este timpul pentru a adauga treptat sarcini nerezistive la unitatea Magravs.
a. adaugam un mic consumator la unitatea Magravs, cum ar fi un ventilator de masa, sau crestem puterea lampii led pana la 25 – 30 W;
b. ne asiguram ca ambele atat ventilatorul, cat si lampa led, raman aprinse si functioneaza continuu, 24 de ore pe zi, incepand cu acel moment;
c. lasam acesti noi consumatori sa functioneze inca alte 3 zile ( ziua 8 – ziua 10);
4. Din ziua 11 putem aborda una din cele 2 proceduri pe care le descriem in continuare:
Prima procedura si cea mai simpla, consta in alimentarea unui frigider din priza unitatii Magravs.Se foloseste un frigider pe post de consumator conectat la unitatea Magravs pentru o perioada de timp mai lunga ( cateva saptamani ). M.T. Keshe a descoperit ca un frigider genereaza niste conditii care stimuleaza formarea plasmei intr-un timp foarte scurt, cu eficienta ridicata si fara a mai fi nevoie a adaugarea altor consumator.
Datorita functionarii sistemului de racire al frigiderului, al compresorului si a celorlalte componente cum sunt: termostat, lampa din frigider si restul circuitelor electronice, se creaza conditiile perfecte pentru formarea plasmei in unitatea Magravs.Alernantele de pornire – oprire, consumul mare alternat cu consumul mic sunt, se pare, secretul producerii rapide a plasmei in unitatea Magravs.
Din cea de-a 21 zi de conditionare putem adauga si alti consumatori la iesirea din unitatea Magravs, dar vom urmarii sa nu depasim 250 wati consum total.Restul consumatorilor ii vom cupla la prelungitorul pe care l-am montat la intrarea in unitatea Magravs.
A doua procedura: in ziua 11-a adaugam un mic consumator rezistiv la unitatea Magravs cum ar fi un fierbator electric ( excluzand termoplonjoarele) care are o putere electrica sub 500 wati.Incalzitoarele electrice cu ventilatoare incorporate ( aeroterme, uscatoare de par de mica putere etc.) sunt, de asemenea, indicate pentru acest scop, atata timp cat consumul lor este sub 500 wati.Acest pas este necesar pentru a conditiona conductorii electrici nano acoperiti din reteua casei sa condenseze plasma intr-o banda ingusta de vibratie electronica, ce le este specifica sarcilor rezistive.
a. la prima pornire, lasam consumatorul sa functioneze timp de 10 min.;
b. urmeaza o pauza de 3 – 4 ore;
c. cuplam iar consumatorul pentru alte 10 min;
d. marim treptat timpul de functionare al consumatorului, astfel:
– ziua 11, de la 1 -15 min de functionare;
– incepand cu ziua 12 si pana in ziua 16, marim timpul de functionare cu 5 pana la 10 min. pe zi;
– in ziua 17 nu lasam consumatorul sa functioneze mai mult de 30 min.;
In acest mod, energia plasmatica este obisnuita gradat cu sarcinile rezistive;
5. Din ziua 18 si pana in ziua 21, sarcina rezistiva pe unitatea Magravs poate fi crescuta treptat de la 500 wati la limita de 2.000 wati.
Aparate cum ar fi cuptoarele, prajitorul de paine, uscatorul de par, aeorterma, pot fi acum introduse in sistemul electric al unitatii Magravs.Consumatorii non-rezistivi nu sunt afectati de aceasta evaluare si teoretic folosirea este nelimitata, desi se recomanda sa se ramana in valorile normale ale circuitului electric din casa ( de exemplu, 1.800 wati la 15 A (120 V), 3.600 wati la 15 A (240V) etc.).
Nerespectarea recomandarilor de mai sus va duce la scoaterea unitatii Magravs din functiune sau la o intarziere foarte mare a momentului cand el va atinge maximul de putere furnizata.Aplicarea unei sarcini prea mari la iesirea unitatii Magravs inca de la inceputul utilizarii acestuia va conduce la un scurt circuit in conexiunile acestuia, ceea ce va produce o strapungere a stratului nano din conexiuni.Acest strat nano se poate reface singur, datorita campului plasmatic din unitatea Magravs dar va fi necesar sa asteptam o anumita perioada de timp pana cand aceasta se va produce.
Nu vom incarca unitatea Magravs cu sarcini foarte mari, pentru ca nu va functiona.Conductorii si implicit nano straturile suporta o anumita sarcina maxima.Unitatea Magravs va fi capabila sa alimenteze consumatori care insumeaza maxim 2.000 wati ( 2 KW).Ideal este sa nu incarcam unitatea Magravs la iesire cu consumatori mai mari de 250 wati iar restul consumatorilor sa ii cuplam la intrarea in unitatea Magravs.In modul acesta vom prevenii scurt circuitarea si strapungerea stratului de nano acoperire.
Metode avansate de utilizare a unitatilor Magravs.
- T. Keshe a afirmat ca folosind mai multe unitati Magravs conectate in cascada, se genereaza in timp o energie plasmatica ce va putea pune in functiune orice aparat electrocasnic din acea zona, chiar si fara sa fie conectate la reteaua electrica.Astfel, unii experimentatori au reusit sa obtina foarte repede o economie de 75% cu 2 unitati Magravs montate impreuna, in serie sau in paralel.
– prezentarea sumara a unitatii Magrav dubla si a performantelor obtinute cu aceasta, prezentare realizata de Paul din Togo.
– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr. 144 din 13 Octombrie 2016
Atentie in aceasta situatie, este foarte important ca cele 2 unitati Magravs sa fie realizate identic, in aceleasi conditii plasmatice, cu aceleasi materiale Gans si cu toate componentele nano acoperite impreuna.
De asemenea , in cele 2 unitati Magravs nu vom mai monta capacitori plasmatici de reactie.
O alta metoda este aceea de a conecta o unitate Magravs la partea de inceput a retelei electrice a atelierului si a doua unitate Magravs la capatul opus al retelei electrice a atelierului.
Astfel de sisteme au generat reduceri importante ale consumului de curent electric, chiar si in situatia in care aparatele electrice din atelier erau conectate direct la reteaua electrica si nu la unitatea Magravs care functiona in respctivul atelier.
Multi experimentatori au obtinut rezultate exceptionale, pe care le atribuie unor modalitati speciale de realizare a capacitorilor plasmatici sau anumitor modalitati de acoperire cu mai multe tipuri de Gans a stackerelor.
Unii experimentatori au obtinut rezultate foarte bune cu anumite configuratii neobisnuite ale bobinelor.
Realizarea unor ,, sori plasmatici” rotativi, prin plasarea bilelor centrale cu Gans pe axul unui motor a produs de asemenea rezultate exceptionale prin amplificarea puterii plasmatice a ,, sorilor centrali”. De asemenea experiementele au aratat ca unitatea Magravs functioneaza mult mai eficient atunci cand este conectata la o sursa de curent continuu decat atunci cand este conectata la curent alternativ.
Modalitatea de constructie pe care am descris-o corespunde unei configuratii de baza de la care putem porni pentru a ne putea perfectiona propriile unitati Magravs cu ajutorul unei intelegeri mai profunde cu privire la fenomenele plasmatice.Cel mai important aspect pe care este necesar sa il urmarim este crearea conditiilor neceare pentru curgerea plasmatica.Putem afirma ca numarul stackerelor sau sensul de infasurarea a spirelor, prezenta capacitorilor plasmatici sau modul de constructie al acestora nu constituie reguli stricte atata timp cat reusim sa generam in mod corect curgerea plasmatica. Este insa foarte important sa respectam principiile constructive care au fost descrise aici, care constituie temelia necesara pentru a construi corect aceste dispozitive.Indiferent de configuratia unitatii Magravs pe care o vom construi este foarte importanta realizarea corecta a nano acoperirii, fabricarea corecta a materialelor Gans si realizarea corespunzatoare a conexiunilor.
Este necesar sa avem in vedere faptul ca sistemul descris in aceasta lucrare este o unitate de putere Magravs pentru economia e energie, iar nu un generator independent.In ultima vreme, au fost realizate insa si unitati Magravs care functioneaza independent de reteaua de curent electric si sunt utilizate pentru producere de energie.
Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele personale.
https://testimonials.keshefoundation.org/
Suntem aici sa invatam unii de la altii.