Primul simpozion al stiintei plasmatice

Eveniment aniversar: 4 ani de la deschiderea catre cunoasterea stiintei plasmatice.
26 oct 2015 – 26 oct 2019

Asociatia Stiintifica Plasma Romania in colaborare cu Academia Romana, consortiul international Eco Light Cities, Asociatia Romana de Studii Semiotice, Centrul de Educatie pentru Sanatate, Centrul de terapii Forta Vietii si compania Nuca Organic, au organizat in data de 26 octombrie 2019, la Biblioteca Academiei Romane, in amfiteatrul „Ion Heliade Radulescu” Simpozionul Stiintei Plasmatice.

Asociatia Stiintifica Plasma Romania (A.S.P.R.) are misiunea de a realiza proiecte educationale, activitati stiintifice in sistemul de cercetare-dezvoltare-inovare tehnologica a noilor stiinte, rezultate din cercetarea noilor stari ale materiei descoperite care au dus la diversificarea proprietatilor in domeniul stiintei plasmatice.

Comitetul stiintific a fost format din urmatorii membrii:

Academician dr. ing. Florin Munteanu
– Doctor in Stiinte: Inginerie Industriala; specializat in aplicatii ale stiintei Complexitatii in inginerie, econofizica, geodinamica si mediu precum si in politici de integrare in educatie a tehnologiei informatiei si comunicatiilor.
Cercetator stiintific in cadrul Institutului de Geodinamica al Academiei Romane. Presedinte fondator al Centrul pentru Studii Complexe – centru UNESCO, principal promotor al paradigmei Complexitatii in Romania. Initiator al programelor de cercetare desfasurate sub genericul NEXUS.
Autor al unui numar insemnat de articole stiintifice publicate in reviste de specialitate in tara si strainatate, al unor serii de articole in cotidiene precum Curentul, Jurnal de Bucuresti, al cartii “Seminte pentru alta lume” editura Nemira.

Medic ofiter(r) doctorand Marian Paraschiv – Membru fondator si Presedinte al Consiliului Director al Asociatiei „Centrul de Educatie pentru Sanatate (CESAN)”, Doctorand in Alimentatia Naturala la „Catedra de Igiena si Ecologie Medicala” din cadrul „UMF Carol Davila”. A realizat cercetari comparative intre Medicina alopata si Medicina Naturala, iar in prezent este student la programul medical privat al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.
Lucrari publicate:„Tratat de nutritie al OM-ului”, Partea I: „Alimentatia Naturala in medicina preventiva si curativa”, Vol. I-VI, 420 pagini, Tipografia Asociatiei „Elta-Universitate”, 1998-1999. „Tratat pentru Alimentatia Naturala a OM-ului. O re-introducere in Medicina pentru Viata”, 704 pagini, Editura „CESAN-CHRISTALIN”, Bucuresti, sept. 2003. „Hrana Vie cu Retete Culinare Terapeutice”, Editura „Noua”, Bucuresti, 2006.

Barbu Constantin – fondator si presedinte al Asociatiei Stiintifice Plasma Romania, cercetator si coordonatorul grupului de studii Plasma Romania. Studii realizate la Facultatea de Sociologie si Psihologie a Universitatii „Spiru Haret” din Bucuresti, a fost certificat in 2017 ca profesor Level 2b (sanatate si alimentatie) KF Workshop in cadrul Institutului Spatial al Fundatiei Keshe, in continuare pe perioada 2018-2019 a fost student in cadrul programului privat de educatie al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

In cadrul manifestarii stiintifice au fost prezentate urmatoare subiecte:

Notiuni introductive:
– prezentarea savantului Mehran Tavakoli Keshe
– prezentarea celor trei carti publicate
– prezentarea brevetului inventie
– prezentare etosului Fundatiei Keshe
– prezentarea principiilor gravitatiei
– ce este plasma ?

EDUCATIE
– prezentarea programelor de educatie din Romania,
– prezentarea procedurilor de nano acoperire a cuprului,
– prezentarea gazului in stare nano solida (GANS),
– prezentarea metodelor de realizare a GANS-urilor de baza,
– prezentarea metodelor de realizare a GANS-urilor din plante, vitaminte,
– prezentare beneficiilor GANS-urilor in sanatate si agricultura.

CERCETARE
– prezentarea programului medical privat al Institutului Spatial al Fundatiei Keshe,
– prezentarea echipei de studenti inscrisi in programul medical privat KF SSI,
– prezentarea unitatii universale medicale KF SSI,
– prezentarea testimonialelor din domeniul Sanatatii si Agriculturii din revista stiintifica KF PLASMA TIMES,
– prezentarea experientelor cu inovatiile plasmatice.

INOVATIE
– prezentarea inovatiilor romanesti din domeniul Sanatatii si Alimentatiei.

DEZVOLTARE
– prezentarea consortiului international Eco Light Cities,
– prezentarea produselor companiei Nuca Organic,
– prezentarea Centrelor private de Sanatate si Nutritie din Bran, Sibiu si Ramnicu Valcea,
– prezentarea clusterului global The Association.

Prezentarile de la sectiunile notiuni introductive si educatie au fost sustinute de materiale foto/video preluate din platformele publice de educatie ale Fundatiei Keshe:
https://keshefoundation.org    https://en.kfwiki.org/wiki/KF_Wiki

Prezentarile de la sectiunile cercetare-inovatie au fost sustinute de materiale preluate din platforma educationala: www.PlasmaRomania.ro

Multumim reprezentantilor Bibliotecii Academiei Romane pentru tot sprijinul oferit pe durata desfasurarii evenimentului si tuturor participantilor pentru momentele unice petrecute timp de 6 ore impreuna.
Revenim in anul plasmatic 2020 cu un nou Simpozion al Stiintei Plasmatice.

La Multi Ani Stiintei Plasmatice in Romania !!!

comentariile sunt inchise