Procesarea afectiunilor Parkinson si Alzheimer

Prima noua tehnologie evolutiva a navei spatiale a fost implementata pentru productia de masa. Unitatea noastra spatiala de imbunatatire universala este construita din materiale de inalta calitate, selectate cu atentie de echipa noastra de experti. Ingloband esenta noii stiinte si tehnologii cu plasma GANS, foloseste noua tehnologie colectiva de camp plasmatic pentru schimbarea si imbunatatirea mediului corpului omului. Aceasta noua imbunatatire a plasmei schimba mediul corpului pentru a-i permite sa revina la starea sa echilibrata natural ca in pantecele mamei. Permitand fiecarei celule din corpul barbatului sa isi gaseasca echilibrul natural de forta original.

Forma si distributia campului in aceasta noua tehnologie plasmatica spatiala au reprodus structura interioara a universului si replica campurile de echilibru din care omul a fost creat la punctul de inceput al pantecelui mamei, nu numai ca a primit echilibrul in fizic. dar si in sens emotional. Pentru prima data in istoria omului, a fost dezvoltat si livrat un sistem care nu numai ca imbunatateste corpul fizic al omului, dar imbunatateste si partea emotionala a utilizatorului sistemului.

Prin urmare, reducerea si eliminarea multor probleme care nu puteau fi rezolvate in lumea stiintei – sa aduca corpul barbatului la perfectiune aproape ca in momentul nasterii.

Acest videoclip ofera o perspectiva asupra progresului terapeutic al unui subiect legat de scaunul cu rotile diagnosticat cu Parkinson si Alzheimer.

Barbat, in varsta de 58 de ani, de la sfarsitul anilor 40, suferind de cele doua afectiuni cronice mentionate anterior, care in ultimii doi ani a progresat dramatic, ceea ce a dus la o pierdere substantiala a controlului asupra membrelor sale.

El a fost adus in spital intr-un scaun cu rotile, fara sa poata trece de la acesta la o pozitie in picioare, sa stea singur sau sa mearga fara asistenta.

Tinerea unui stilou si scrisul era si dincolo de abilitatile sale fizice.

Procesarea acestui caz a inceput in China la inceputul lunii septembrie 2019, folosind Unitatea spatiala nationala pentru imbunatatirea corpului.

Subiectul a petrecut 15-20 de minute de doua ori pe zi in aceasta unitate sub supravegherea unei echipe de medici si fizioterapeuti calificati.

Progresul reechilibrarii acestei conditii prin utilizarea Unitatii spatiale de imbunatatire a corpului este prezentat in acest videoclip.

Cunoasterea fiecarui caz este unica, durata reechilibrarii complete a unor astfel de afectiuni, in timp ce reducerea constanta a medicamentelor este de aproximativ 16 saptamani.

In prezent, o echipa de profesionisti din domeniul sanatatii continua procesul, iar la finalizare isi va raporta concluziile in lumea stiintifica.

Ziua 1
Evaluare initiala. Voluntarul se afla intr-un scaun cu rotile. El nu este in masura sa faca niciun pas.

Ziua 4
Stand in picioare. Voluntarul se ridica singur dupa sesiunile de procesare a plasmei si face primii pasi folosind un cadru de mers.

Ziua 5
Mersul pe jos. Voluntarul se plimba folosind un cadru de mers. Voluntarul se plimba neasistat. Mergand afara. Voluntarul se indreapta cu incredere spre masina sa.

Ziua 6
Mergand afara. Se plimba cu mai usor ziua.

Ziua 12
Procesarea plasmei. Voluntarul merge mai repede, trece cu usurinta prin usi si chiar reuseste sa se aseze fara ajutor. Scris. Voluntarul este capabil sa scrie pentru prima data dupa o perioada foarte lunga.

Ziua 14
Stand in picioare. Voluntarii trec de la genunchi la picioare.

Ziua 15
Imbunatatire continua. Voluntarul este acum mult mai agil.

Ziua 29
El este capabil sa faca squats pe cont propriu.

Ziua 30
Progresand. Sunt acum posibile diverse exercitii precum urcarea pe trepte pe suprafete ridicate si mersul inapoi.

Ziua 30+
Exercitiu vocal. Voluntarul incepe exercitii vocale pentru a-si restabili vocea si vorbirea. Voluntarul practica abilitatile motorii si coordonarea mana-ochi folosind o minge.

Ziua 36
Exercitarea. El practica abilitati suplimentare de coordonare. Este mai priceput cand urca pas cu pas pe suprafete ridicate.

Ziua 40+
Mersul pe jos
Voluntarul face o incredere in plimbare in parc.

Ziua 40+
Coordonare. Acum este increzator ca va relua o viata normala si va merge la cumparaturi cu familia sa pe piata aglomerata. Isi imbunatateste coordonarea miscarilor.

Ziua 40+
Exercitarea. El continua sa faca exercitii in parcurile publice.

Ziua 42
Alergare. De neimaginat, cu 7 saptamani inainte de a fi intr-un scaun cu rotile, acum voluntarul alearga pentru prima data.

Ziua 42
Alergare. El parcurge distante mai lungi cu usurinta.

Ziua 45
Alergare. El progreseaza rapid, imbunatatindu-se zi de zi. Acum alearga intr-o arena sportiva, realizand
300 – 600 de metri in diferite sedinte, intr-un mod in care medicii abia tin pasul.

Ziua 59
Alpinism. Voluntarul se implica in activitati in parcurile de aventuri si urca cu succes pe o retea.

Ziua 60
Ciclism. El adauga exercitii de ciclism la rutina sa.

Unitate universala poate fi comandata din U.S.A sau din China .

https://store.keshefoundation.org/store/product/UniversalEnhancementSpaceshipUnit/

comentariile sunt inchise