Plasma Retreat Pleiadian

Va invitam sa participati la Sinaia, in perioada 15 – 17 iulie 2022 la o noua retragere in zona masivului Bucegi unde alaturi de invitatii speciali din Argentina, am pregatit un program de cunoastere a creatiei usor de asimilat pentru orice persoana.

Pana acum, invatatura ezoterica a fost rezervata unor grupuri mici de initiati care aveau constiinta si capacitatea de a intelege aceste invataturi. Printre acestea a fost folosirea Focului Sacru care a fost transmis in Templele Fratiei Albe.

Datorita initierii galactice cu care se confrunta cu Pamantul, astazi este necesar ca aceasta invatatura sa fie transmisa si inteleasa de constiinta colectiva.

In acest sens, din 1930-1950 pana astazi, a inceput si continua sa faca o lunga munca de traducere a textelor care contin invataturile in diferite limbi, pentru a oferi omenirii aceasta cunoastere pretioasa. Datorita acestei mari lucrari de diseminare, studentii Luminii din intreaga lume au astazi acces la aceste invataturi si isi pot aduce contributia pentru a ajuta umanitatea si Pamantul in evolutia si ascensiunea lor.

Facilitatori: Mara Ferracini, Raul Micieli, Barbu Constantin

Subiecte din program :
Karma personala familiara si planetara si cum sa o transmutam cu exercitii practice,
Camera Tahionica – cum a fost creata dupa informatiile avute de catre Pleiadieni.
Introducere in stiinta plasmatica Keshe,
Metode de realizare nano materiale,
Metode de realizare Gaze in stare Nano Solida (GA.N.S.)
Alimentatie energetica cu plasma GANS,
Meditatii ghidate in campuri plasmatice.
Calatorii initiatice in zone sacre din Muntii Bucegi.

In schimbul cunoasterii puse la dispozitie donatia din inima oferita de fiecare participant este de 555 lei, in care este inclusa cazarea pentru 3 nopti la o pensiune cu 3 margarete.
Fiecare participant isi va asigura alimentatia.

Inscrierile se realizeaza la adresa de e-mail cu subiectul „Sinaia”.

Acest eveniment este o continuare a cunoasterii oferite in Conferinta Metafizica Saint-Germain din Bucuresti

Conferinta Metafizica Saint-Germain

Biografie:
Mara Ferracini (Lecco, 1977) a absolvit dreptul la Universitatea de Stat din Milano si in 2004 si-a inceput calea de studii spirituale. A cunoscut Metafizica in 2010 datorita cursurilor lui Raul Micieli cu
care a inceput o stransa colaborare prin organizarea de conferinte, seminarii si congrese in Italia si in strainatate.

A urmat cursuri de specializare in Statele Unite cu Sebastian Wernicke si Azucena Maldonado, iar in Italia sub indrumarea Gracielei Costantino. In 2015 a participat la Cursul de Formare pentru Director de Grup organizat de Bridge to Spiritual Freedom, la Sedona (SUA) cu Rebecca Laycock. Ea participa la mai multe calatorii de studiu pentru a-si aprofunda cunostintele de metafizica in Italia, Argentina, Mexic, Spania, Franta, Elvetia si Israel, analizand puncte de interes istoric, cultural si spiritual.

Raul Micieli s-a nascut in 1971 in Cordoba, Argentina, si-a inceput studiile in Grupul de Metafizica din Cordoba in 1994, iar ulterior, a participat la cursuri de specializare metafizica in Caracas, Peru, Austria, Madrid, Barcelona, ​​India, Nepal, Franta, Statele Unite si Chile. Din 1994 pana in 2003 a condus grupuri de studiu pe acest subiect in diferite orase ale Republicii Argentina si a tinut conferinte intre America de Sud si Europa. El a fost pionier in aceasta filozofie in Europa si Africa, aducand Invataturile metafizice in Italia in 2003; ulterior in Elvetia, Franta, Belgia, Suedia, Slovenia, Germania, Rusia, Burundi si Benin, tari in care a creat primele grupe si a pregatit instructorii acestei invataturi.

In 2005 a fondat Editrice Italica pentru a traduce si difuza primele carti de Metafizica in italiana, franceza, germana, portugheza si rusa, numarand pana in prezent peste 120 de titluri traduse si publicate. In 2006 a fondat Métaphysique Francophone pentru a raspandi aceasta predare si in limba franceza.

Este autorul mai multor carti, printre care: Violet Flame – The Alchemy of the New Era, Introduction to the 12 Rays, Lady Nada, Master of Love, Restoration of the Divine Plan, The Law of Attraction, Karma and How to Transmute. It, Providence Unlimited, Metaphysical Protection, publicat in italiana, franceza si spaniola, precum si articole despre filosofie si metafizica care au aparut in diferite
reviste. Sustine si coordoneaza mai multe pagini web referitoare la Filosofia Metafizicii in Italia, Europa, America si Africa.

A participat la mai multe emisiuni de televiziune in Argentina, Suedia, Italia si Benin si a fost invitat sa tina prelegeri la diferite conferinte de spiritualitate si filozofie la Assisi, Bellaria, Montesilvano si Cattolica.

Este presedinte al Asociatiei de Metafizica Saint Germain infiintata in 2011, precum si fondator si coordonator general al grupului Saint Germain Metaphysics – Teachings of the New Era.

Va multumim si va iubim.

comentariile sunt inchise