Plasma Retreat la Sarmisegetuza

Va invitam sa participati in perioada 29 iulie – 1 august 2022 la plasmatizarea zonelor sacre din judetul Hunedoara, timp de 4 zile si 3 nopti alaturi de membrii Comunitatii Universale.
Am ales sa ne manifestam la nivel de suflet in capitala spirituala a stramosilor nostri care au primit initieri de la familile galactice. Vom incepe sa oferim retelei energetice: cunoasterea, energia noastra, si vom asista la integrarea energiilor noi alb-albastre transmise in galaxia noastra de Pleiadieni.

Ghid turistic: Paul Ionescu
Invitata special: Iasmina Teodor din Timisoara.

Activitatile in natura vor include meditatii ghidate in campuri plasmatice, terapii cu lumina si sunetul bolurile tibetane plasmatice in fiecare zona sacra a stramosilor nostri.

Obiective:
Traseu initiatic de noapte la cetatea Costesti,
Cascadele si pestera Ciclovina,
Marele zid al dacilor,
Lunca Ponoriciului,
Cetatea Piatra Rosie,
Cetatea Fetele Albe,
Capitala Sarmizegetusa,
Incursiune pe Valea Aninesului la cetatea lui Hulpe.

Fascinata de sunet, Iasmina a decis sa exploreze mai profund cum putem integra vibratiile sonore in viata noastra pentru a beneficia de ele. Calatoria a inceput in urma cu 6 ani unde a studiat la Academia Internationala de Vindecare cu Sunet din India si unde a invatat cum sa aplice aceasta terapie cu boluri cantatoare Iash, la nivel profesional pentru a avea rezultate benefice.

In aceste sesiuni terapeutice aducem din nou impreuna lumina GANS-ului cu vibratia sonora a bolurilor tibetane. Cele doua fuzioneaza foarte frumos impreuna iar puterea lor de echilibrare se accentueaza. Terapiile cu Bolurile Cantatoare IASH este o modalitate stiintifica si dovedita, care a devenit precursorul terapiei cu sunet in intreaga lume.

Confectionate din cupru si staniu in frecvente special alese aceste boluri cantatoare au capacitate de regenerare la nivel celular.

De acea studiile din spatele acestor boluri cantatoare Iash au aratat ca daca vom aplica frecventele intr-o anumita forma, urmarind atent un anumit protocol , terapia cu boluri cantatoare Iash are efecte asupra noastra la nivel fizic, emotional si mental si este confirmata eficienta ei la nivel stiintific si medical.

Echilibrarea prin sunet cu bolurile cantatoare Iash este o terapie fara efecte secundare. Iar impactul sau a fost recunoscut pe tot globul de oamenii de stiinta, medici si terapeuti.
Bolurile Cantatoare IASH sunt un instrument excelent folosit in meditatii terapeutice si transformationale, foarte eficient in tratamentul practic si diferite afectiuni medicale.

Conditiile de organizare ne permit cazarea in spatiu privat pentru un numar limitat de persoane in schimbul donatiei oferite din inima de 555 lei/pers, dar exista si posibilitatea pentru campare cu corturi in gradina plasmatica, in schimbul donatiei de 150 lei/pers oferita din inima.

Fiecare participant isi va asigura alimentatia si va rugam sa veniti echipati cu echipament de drumetie pe munte.

Inscrierile si mai multe detalii se pun la dispozitie la adresa de e-mail cu subiectul „HUNEDOARA” unde va rugam sa mentionati numarul de telefon, daca aveti locuri in masinile personale si zona de unde plecati.

Va multumim si va iubim.

comentariile sunt inchise