Cromoterapie plasmatica in Brasov

Grupul de studii Plasma Brasov va invita sa participati la atelierul creativ multidimensional, impreuna cu familia si prietenii vostri, unde aveti ocazia sa va intalniti cu arta si psihologia culorilor tehnologiei spatiale Keshe GANS.

Atelierul se desfasoara pe baza de donatii, intr-un loc minunat din orasul Brasov, in data de 12 iunie 2022, la casa culturala Art Brezee, strada Iezer nr. 4, vis a vis de Hotel Colping, incepand cu ora 15.00, iar daca este vreme placuta va puteti aduce o paturica sau izopren.

Un atelier moderat de Barbu Constantin din partea A.S.P.R., care ii are ca invitati pe: d-na Liliana Nita, psiholog clinician si pe artistul Claudiu Spasici.

Activitatile pe care le vom desfasura in cadrul acestui atelier plasmatic au la baza intentia noastra de a crea prin intermediul artei si a Gazelor in stare Nano Solida (G.A.N.S.) un spatiu de manifestare a constiintei ca rezultat al interactiunii dintre inteligenta rationala pe de o parte si inteligenta emotionala pe de alta.

Fundatia Keshe a dezvoltat o metoda prin care dioxidul de carbon (CO2) poate fi extras din aer prin mijloace simple si convertit intr-o stare solida in gama nanometrica (stare nano a solidului). Productia de GANS de CO2 rezulta cand carbonul din aer se alatura oxigenului din solutia salina. In interiorul unui fel de bula de plasma, constand in campuri Magnetice si Gravitationale, aceasta conjunctie este adusa in forma cristalina. Aceste cristale absorb lumina (campurile) si le stocheaza sau le elibereaza conform cu cererea. Fiecare cristal este ca un soare!

Cu alte cuvinte, tata Ratiune si mama Emotie vor da nastere Intuitiei ca principiu de baza al creativitatii.

In arta terapiei plasmatice pornim de la principiul ca omul trebuie sa isi reprezinte realitatea interioara in forme exterioare pentru a progresa – cu alte cuvinte incepe prin a exeprimenta realitatea interioara ca pe ceva din afara lui si apoi o proiecteaza, o deseneaza, sau (ii da o forma de reprezentare) , orientand-o inapoi catre sine prin procesul integrarii.

Asta este spatiul unde ne intalnim. Cadrul, sau dimensiunea in care putem fi singuri cu noi insine, fara a ne simti judecati sau analizati, sau psiho-analizati. Am putea sa-l asemuim cu o camera de sumbersie, caci prin intermediul exercitiilor, putem accesa acele zone profunde ale constiintei, fara a mai avea nevoie de interpret pentru a ne traduce propriile emotii.

Sedintele sunt astfel structurate incat sa ne poarte ca intr-o calatorie, iar ceea ce va putem garanta este ca nimic n-o sa vi se para mai interesant decat propriul vostru univers interior.
Vom folosi arta plasmatica pentru a crea un pod intre cele doua emisfere, intre mintea rationala si mintea emotionala, iar acest pod de legatura ne va ajuta ne intelegem mai bine emotiile si sa ne simtim mai bine gandurile, caci atunci cand iti imputernicesti sinele nu exista nici o usa care sa nu ti se poata deschide.

In cadrul atelierului fiecare participant va avea ocazia sa realizeze si sa plece acasa cu o lucrare de arta plasmatica, iar daca va simtiti inspirati puteti aduce si alte materiale proprii pe care sa le colorati.

Va multumim si va iubim.

comentariile sunt inchise