Pasarea libera a universului, calatorii in forta campurilor

Fragment din atelierul Cautatorilor de Cunoastere nr. 289 din 15 August 2019.

Captari foto cu dedublari ale sufletului in planul Astral conexiuni cu Fiinte de Lumina realizate in luna August 2019, in Parcul Tineretului din Bucuresti de cercetatorii Plasma Romania.

https://plasmaromania.ro/2019/08/18/interactiunile-cu-fiintele-de-lumina-si-deschiderea-portalurilor/

„Deci, de acum inainte, cand vorbim despre dimensiunea calatoriei in dimensiunea universala, vorbim despre campuri ce sunt create aici, invizibile, dar trebuie sa avem incredere. Deoarece acest lucru (punctul central) este mai puternic decat acesta (fizic pe margine), iar acesta este conectat la legaturile universale. Acest lucru nu il poti reproduce in sistemul tau, ci este rezultatul a ceea ce creezi ca conditie fizica a materiei, de aici oul si sperma se reunesc. Aceasta este ceea ce creeaza controlul universului. (23:05)

Aceasta parte este partea ta fizica, sau operatiunea campurilor in starea materiei, aceasta parte este operatiunea sau sufletul tau al omului, in limbajul universal. Aceasta este partea pe care incetam sa ne concentram pentru a o intelege. Pentru ca nu il putem crea fara sa intelegem cat de fizic a fost creat. Si apoi cu asta, atingem in campul universal, nu cu campul dinamic. Multi dintre voi vor avea probleme cu aceasta tranzitie (punctul central). Acum putem merge mai departe, literalmente o fasie, ceea ce am numit camp magnetic si gravitational, sau sa zicem GANS-ul cuprului si apa.

Intr-un fel, cum se intampla? Cum functioneaza? Daca intelegeti visul dvs., atunci cand mergeti in starea de visare, cand aveti un anumit nivel de lipsa a fortelor care contine plasma, lumina sufleteasca, mergeti la un vis, iesiti in contact si comunicati.

68887798_2189693337808273_9071265778656870400_n

Stii sa reproduci functia corpului uman. Deci unul dintre primele principii, pe care cei care cauta acum cunostintele sa le inteleaga, este cum sa functioneze si sa poata reproduce ceea ce face corpul omului? In corpul omului, sangele curge si contine sufletul, pe masura ce ritmul sangelui, tensiunea arteriala, bataile inimii se schimba, aceste lucruri, intr-un fel, au disparut. Si sufletul este liber. Si de aici calatoresti dimensiunea, iar interactiunea cu campul universului se extinde la univers. (25:22)

68896376_2263975617065509_3375034646076063744_n

Cum schimbam procesul ?
Asadar, acum problema si invatarea pentru cautatorii de cunostinte este cum schimbam acest proces si, totusi, pastram linia directia miscarii si interactiunea.

De ce am invatat despre sistemul sufletesc?
Dupa cum am spus, am intrat in urmatoarea faza a invataturii, acum intelegeti de ce in ultimul an invatam despre „sistemul sufletesc”. Pui un om in fata lui, pui un sistem de zbor in fata lui, pui orice iti place in fata, realitatea nu se schimba, realitatea este interactiunea campurilor fara izolare. Si aceasta este ceea ce vine schimbarea. Acesta este locul in care multi dintre voi vor esua. In multe feluri, cei care au tradat vor intelege ca sunt angajati si angajati. (26:44)

Aceasta face parte din ceea ce am numit plasma libera in centrul sistemului dvs., ceea ce am numit locul in centrul corpului vostru fizic, aceasta este ceea ce am numit gaura neagra a universului. Nu e nicio diferenta. Nu exista nici o tangibilitate cu aceasta. Dar, de fapt, are esenta originii, cand vine campul.

Cei dintre voi care imi spuneti ca nu puteti invata despre suflet, inseamna ca chiar nu ati inteles principiul zborului in univers. Trebuie sa calatoresti nu in dimensiunea fizica, dar trebuie sa calatoresti cu fortele de teren fara retinere. Pasarea libera a universului. (27:54)

4

Aceasta va fi esenta invataturii. Si ce vom arata in noua dimensiune. Majoritatea lucrarilor vor arata efectul acesteia. Deoarece acesta este singurul mod in care putem sa manifestam aceasta manifestare, acesta este locul in care aducem schimbarea. Sistemul chinezesc pentru ploaie, medicament. Asa cum ati vazut in sistemul chinez, doriti sa colectati ploaie, va dau ploaia. Vrei medicamentul, iti dau medicamentul. Vrei sa-l vezi pe unchiul tau, iti arat unchiului tau.

Deci, puteti intelege convertirea campului universului in materie, conversia campului universurilor, plasma existentei. Atunci vine ideea, cum putem crea acest lucru, incat putem sari de la ceea ce avem in sistemul dinamic, cu un lucru la mijloc, ca micul din mijloc devine acolo unde se afla sistemul nostru. (29; 44)

Apoi progresam in urmatorul pas. Cand intelegeti lucrarea acestui lucru, tocmai a inceput primul pas pe calea comunicarii universale, a calatoriei universale si orice altceva, care nu puteti fi. Pentru ca acum nu exista nicio retinere, acum daca ai inteles lucrarea sufletului tau, a imaginatiei tale sau a gandului tau, interactioneaza acum, fara corp fizic si fara continut.

68710459_288410388690814_3910952590732427264_n

Toate acestea ajung in sufletul Creatorului
Trebuie sa intelegeti cand lucrati in aceasta dimensiune, se intampla ceva foarte ciudat, pentru cei care sunt multumiti de o multime de lucruri, toate acestea sfarsesc in sufletul Creatorului. Si unul dintre acestea este asa cum ai spus, toate drumurile se termina in Roma. Daca intelegeti acest lucru, sufletul omului, Va conectati cu dimensiunea campului universal, miscarea libera si toate acestea ajung in sufletul Creatorului. (31:23)

Ti-ar placea sa mergi fizic la Roma pentru a-l vedea pe cel care spune ca nu va veni, sau ai vrea sa mergi la dimensiunea propriei existente pentru a-l intalni pe om?

Acest lucru va avea un conflict, acesta este modul de a schimba jacheta fizica pentru a crea o multime de probleme pentru cei dintre voi care au abuzat.
Apoi se ajunge la o concluzie dintr-un punct, acesta este sufletul sistemului tau si am spus doar cateva minute in urma, acesta este miezul tau, cum il vei scoate lumina cu multa intelegere afara din sistem. Si singura ta afacere din interior. Si atunci cum te joci cu sistemul pe care il pot pune inapoi in acest loc. (32:47)

68600289_2267596530028935_5304123583646138368_n

Acest lucru nu ar trebui sa fie ciudat pentru barbat. Se pare, cum am spus, sa dormim si sa-l reproducem pentru a se deschide, iar acesta este momentul cand ne trezim, ne-am angajat in sufletul omului, in dimensiunea fizicalitatii.
Copiem miscarea universului,
Copiem pasarea pe a reusit sa o zboare.
Copiem munca campului universului pentru a reusi sa cream miscare, iar unele campuri.
Si acum omul trebuie sa invete acest lucru. Si acest lucru nu se poate face fara a intelege totalitatea interactiunii cu campurile universului. Atunci sufletul omului este liber, se poate reproduce in orice dimensiune. (33:56)

68318835_2264193300369258_3466230614384967680_n

Cei dintre voi care reusesc sa faca un pas, dincolo de invatarea fizica actuala, unii dintre voi i-am vazut in discutiile voastre, explicati-o, dar nu o intelegeti. Dr. Azar este foarte ocupata cu asta, dar nu poate intelege cum. Ea este una dintre cele care este foarte implicata in acest punct de tranzitie. Dar nu vede cum sa iasa din ea.

Dar trebuie sa intelegeti ca sufletul omului trebuie sa fie in ton si in echilibru cu munca universului. Inainte, acest lucru este gratuit. Inainte, puteti lua un sistem care poate transporta si transmuta energia campului liber al universului. Cum? In ce masura? Va urma. Desenam o linie paralela? Sau incepem cu un instantaneu si vedem ce se potriveste? Suntem in puterea potrivita? Aici vreau sa merg? Si apoi sa decidem pe ce cale vrei sa mearga acest tip. (35:45)

In mai multe moduri, cunoasterea este cunoasterea universului, este cunoasterea creatiei. Este cum s-a miscat totul. Am incercat sa invat acest lucru in ultimul an pentru ca omul sa inteleaga sa nu acopere aspectele religioase. Deoarece religia nu exista, limitand omul la conformitatea cu informatiile gresite.”

68679592_2264036350384953_5936466541984874496_n

(va urma)
comentariile sunt inchise