Interactiunile cu Fiintele de Lumina si Deschiderea Portalurilor

ROSE

In anul 2019 impreuna cu cercetatorii din grupurile de studii din Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca, Hunedoara si Brasov am inceput sa fim ghidati din planul astral pentru a incepe programul „TREZIREA”.

Conexiunea cu cercetatorii spatiali din astral

Programul planetar „TREZIREA” este implementat in molecula de aer-apa, din dorinta de a salva pe cati mai multi oameni, de manipularile grosiere care denatureaza informatiile astrale care va indeparteaza de credinta in Dumnezeu, astfel omenirea este subjugata si mentinuta in intuneric.

Odata cu disparitia monedelor terestre, va disparea si exploatarea omului de catre om, se va recapata libertatea daruita de Creatorul nostru. Noi avem proiecte marete pregatite, depinde de acceptiunea voastra si realizarea dorintelor in folosul umanitatii. Dorim o colaborare ferma cu voi, cu scopul de a va ajuta, de-a va oferii inventii noi, in scopul progresului, a unui trai decent, prin costuri extreme de scazute.

Timpul se scurge repede odata cu el se duc si vietile oamenilor, precum o apa curgatoare este captata de apele involburate. Astfel, misiunea terestra se finalizeaza si ca fiinte umane ne reintoarcem acolo la origini, la arboreal genealogic individual, la sursa mama de provenienta. Venirea la intrupare pe planeta Pamant si reintoarcerea la sursa de provenienta din Astral, se face in trepte de acomodare de vibratii.

Planeta Pamant este aproape de dezagregare (relieful de suprafata) datorita testelor nucleare care au scapat de sub controlul cercetatorilor terestri (cazul recent Rusia ) care cu atata indiferenta creaza haos, fara mustrari de constiinta arunca marea de masa de oameni in prapastie.

In paralel, cercetatorii spatiali din astral cu cercetatorii terestrii pregatesc portaluri de retragere, de salvare a celor compatibili, cand scoarta terestra va lua foc si incarcatura nucleara se va declansa. Noi ne pregatim si va pregatim din timp pentru planul de interventie in caz de urgenta, dar speram caci Creatorul va gasi un alt plan de salvare prin care frumoasa planeta Pamant sa nu fie distrusa si cei buni si compatibili sa fie salvati. Daca Creatorul va decide sa poata interveni individual la conducatorii statelor planetei, cumva obligand UE sa sustina proiecte benefice.

Acum Pământul va fi mutat rapid într-o rezonanță de dimensiuni superioare pentru a participa și a juca un aspect energetic mai complet în cadrul acestei setări de comuniune, care este alcătuită din mai multe Lumini Vibraționale Forme de impuls. Ciclul energetic profund NOU va fi pus în mișcare și se va propulsa în mediul Pământului pe tot parcursul lunii august 2019.

Mintea ta de ego NU va înțelege niciun aspect al acestui proces care este pe cale să îți fie dezvăluit în inima ta.

Așteptați-vă și Știți că mintea ego-ului nu poate interfera cu procesul dvs. în niciun fel.

Iluminarea razelor Soarelui este proiectată să curgă în creier, creând deschideri puternice în centrul Telepatic. Aceste deschideri vă vor permite să vă aliniați Conștiința la impulsurile de comuniune colectivă deținute în Univers.

Vă veți dezvolta și veți colabora cu comunitatea universală prin restabilirea conexiunilor dvs. telepatice, care vor îndeplini alte aspecte ale misiunii dvs.

PROTOCOL Puteți obține acest lucru prin procesul simplu: ținându-vă Inima și alegând în mod conștient să vă deschideți conștientizarea în spațiul Inimii voastre. Puneți întotdeauna palmele pe zona pieptului și aduceți-vă conștientizarea inimii. Simțiți conexiunea fizică, a mâinilor pe piept și apoi aduceți-vă Respirația Conștientă la acea conexiune fizică.

Respirați și dați drumul în această legătură. ‘

67954233_2251071711681417_3037651255439654912_n

Lumini Vibrationale Forme de Impuls

Expansiunea conștienței pe axa spațio-temporală, o privire neutră asupra dinamicii mentale și emoționale.

Rolul de observator nu este atât de simplu pe cât pare. Dincolo de aparenta observație se află starea omului.

Poți observa dar în același timp poți fi încordat. Putem spune că observatorul este format din mai multe straturi de conștiență.

67933668_2246558248799430_4047142760988278784_n

Primul strat este legat de simțurile fizice și emoționale, adică îți observi starea, dacă este tensionată sau nu. Pentru asta nu ai nevoie decât de puțin timp și dispoziție.

Al doilea strat este mai delicat și presupune a-ți observa fundalul, substratul gândurilor și emoțiilor, dinamica și conexiunile lor.

Acest fundal este reflexia fidelă a gândurilor și emoțiilor din ultimele luni. Pentru a folosi această energie, trebuie trecut de al doilea strat, de acest fundal.

66837909_2211919058930016_2709451449774899200_n

Putem comunica nonverbal? Putem gasi o pozitie spatiala, in care ceea ce este necesar pentru a fi completat in comunicarea nonverbala sau pentru a putea interactiona cu alte parti, care sa ne poata amplifica gandurile, pentru a putea cuprinde universul cu acelasi tip de sistem de comunicare.

Cand calatorim cu nava spatiala, avem nevoie de un sistem de comunicare fizic. Cand calatorim cu bicicleta, avem nevoie de sisteme putin mai mari de munca. Dar cand calatorim cu Sufletul omului, atunci devenim pasageri adevarati ai Universlui, putem calatori oriunde ca putem comunica.

68949864_494218764728820_4097153987248128000_n

Cu noua intelegere a functionarii Sufletului omului, nu exista avioane de lupta si nici portavioane.Totul trebuie sa zboare pe nava Universului, campurile magnetice din oceanul universal, din adancul lui; iar nava si apa sunt facute din acelasi.

Nu exista nici o separare intre transportor si ceea ce transporta.

Aceasta este diferenta intre sistemul mecanic si sistemul spatial real.

Nu aveti nevoie de nimic decat de ceea ce credeti ca este el insusi, purtatorul si totalitatea. Este un spatiu si un timp zero.

Capacitatea de conectare la diverse vibratii din spatiul astral este o rezultanta a eforturilor depuse in mai multe vieti anterioare.

Comunicarile cu entitatile din spatiul astral se realizeaza fie prin intrarea intr-o stare specifica de receptie si „traducerea” complexului de energii receptat, fie prin transfer direct (scriere sau vorbire automata), fie folosind un anumit limbaj simbolic (forme, culori, sunete).

333

Intrarea in „starea specifica” de receptie-comunicare presupune generarea unui camp energetic subtil specific. Prin intermediul acestui camp specific o entitate se poate conecta la constientul unei persoane si ii poate transmite diverse date. In acest caz, informatia receptata poate fi foarte clara si se aude ca un fel de voce interioara.

Cu cat receptorul are o capacitate mai mare de concentrare si de detasare fata de alte influente, cu atat mai mult se pot recepta mai multe date. Prin scrierea sau vorbirea automata, receptorul isi „retrage” simturile constientului si lasa efectiv entitatea sa se manifeste prin el. Folosirea unui limbaj simbolic este o metoda greoaie, dar se pot transmite date destul de complexe. Necesita o pregatire de ani de zile, dar are avantajul ca se pot transmite date complexe care nu rezoneaza cu structura vibrationala a receptorului sau care sunt in afara spectrului lui de perceptie.

69313580_2263480063773915_2918313544715862016_n

Calatoria astrala propriu-zisa se poate face corect numai dupa ce s-a realizat calibrarea si echilibrarea din cadrul conectarii vibrationale. Desi calatoria astrala este destul de usor de realizat, nu este deloc recomandabil sa se faca acest lucru fara o pregatire prealabila.

Pericolul cel mai mare consta in faptul ca, in timpul acestor calatorii, se pot prelua multe amprente energetice care pot fi daunatoare corpurilor noastre subtile sau pot crea interferente care nu sunt de dorit.

La ora actuala au „transpirat” foarte multe tehnici de iesire in spatiul astral insa, din pacate, foarte putini atrag atentia asupra riscurilor la care se expun cei care fac acest lucru fiind nepregatiti.

67950133_2469837993340311_6183617252462428160_n

Daca inainte de iesirea in astral nu se realizeaza anumite curatari energetice, emotionale si mentale, exista riscul major de a fi „agatat” de vibratii si chiar entitati care nu sunt chiar pe placul nostru. Intotdeauna, in astral va veti intalni cu ceea ce rezonati!

Daca manifestati teama in viata voastra, atunci veti interactiona cu vibratii asemanatoare.

Daca urmariti scopuri ascunse sau vreti sa manipulati (persoane, energii, procese etc.), atunci si voi sunteti „cobaii” altor entitati.

Daca sunteti in relatii dusmanoase cu multe persoane si stiti ca sunteti foarte urati de acestia, atunci riscati sa cunoasteti formele lor mentale, care pot fi de-a dreptul oribile.

Ar trebui sa cunoasteti cateva legi foarte importante inainte de-a incerca sa realizati calatorii astrale. Legea rezonantei, legea polaritatii si a sincronicitatii sunt foarte pregnante in spatiul astral. Prin urmare, ceea ce dati aceea primiti, ceea ce emiteti aceea receptionati, asemanatorul atrage asemanatorul etc.

69473891_454361458448049_8965687309198426112_n

Vă propunem un mic exercițiu care ar putea face parte din procesul de autodisciplină. Alegeți câte o entitate, desigur de vibrație foarte înaltă, cu care să lucrați pentru fiecare zi a săptămânii. Veți lucra cu această entitate atât mental cât și emoțional. Puteți alege să lucrați o perioadă mai lungă sau mai scurtă, dar este recomandat ca măcar un ciclu lunar să lucrați cu ea. Deschideți-vă sufletul și comunicați cu ea! Conlucrați pentru binele vostru cel mai înalt. Cereți răspunsuri, cereți putere, claritate și tot ceea ce vă doriți.

Întreg Universul este plin de miere. Multor civilizații le este foarte greu să înțeleagă de ce oamenii de pe această planetă trăiesc drame teribile, deși este un adevărat Rai. Trăiți într-o grădină minunată și cu toate acestea alergați după lucrurile care vă produc suferință.”

zaneeee

67613836_10211876151419279_4585794731501420544_n

sfinti

inger

Un portal are rolul de a lega două puncte diferite, separate de întinderea (continuum-ul) spaţio-temporală. Portalurile pot lega două puncte distincte din cadrul aceluiaşi univers, două puncte distincte din două universuri paralele, două planuri de existenţă separate sau două puncte separate de dimensiune temporală.

Pe plan ştiinţific, portalurile se aseamănă cu „găurile de vierme” sau pot funcţiona având la bază „găuri de vierme”. În fizică, „găurile de vierme” sunt spaţii de trecere, „scurtături” între spaţiu şi timp. Există două tipuri de „găuri de vierme”: cele care pot fi traversate şi cele care nu se pot traversa.

În medie, o poartă rămâne deschisă între 2 luni şi un an. S-a observat o legătură între durata ei şi mărime. Cu cât o poartă este mai mare, cu atât are şanse să existe mai mult timp.

Porţile de un an au cel puţin 1 metru lăţime. Majoritatea au forma eliptică observată de mine (verticală sau orizontală), dar au fost consemnate şi porţi circulare. O poartă trece prin 4 faze distincte: deschidere, stare de acces, stare de sursă şi închidere. Fazele 2 şi 3 nu apar neapărat în această ordine.

Nimeni nu a asistat până astăzi la deschiderea unei porţi sau la închiderea ei.

Deschidere Portal (ziua ) Bucuresti, parcul Tineretului in luna August 2019.

portal

Deschidere Portal (noaptea) Bucuresti, parcul Tineretului in luna August 2019.

portal 2

Tot ce se ştie, graţie unor observaţii făcute pe teren, este faptul că la deschidere este prezentă o radiaţie extrem de intensă, care poate fi dăunătoare organismelor biologice. Starea de acces este cea în care am observat-o eu: poarta este deschisă pentru lumea noastră, noi putem introduce în ea orice obiect sau fiinţă, dar nimic nu vine din partea cealaltă. În această stare, ea este transparentă, prezentând doar fenomenele de modificare optică descrise mai sus. Starea de sursă este în această fază, poarta, de o culoare albicioasă, nu permite accesul din partea noastră, ci funcţionează ca o uşă deschisă pentru cealaltă parte.

Din ea pot ieşi obiecte (fiinţe?) descrise întotdeauna ca fiind de forma unor mingi albicioase, care se deplasează cu foarte mare viteză, rostogolindu-se pe sol sau planând la mică înălţime.

67823186_2251070908348164_4910917674134929408_n

66837909_2211919058930016_2709451449774899200_n

68247057_2263477317107523_3628823043825991680_n

Faza de închidere, niciodată observată, pare a genera aceeaşi radiaţie foarte intensă.

Sunt multe elemente care nu mai pot fi suportate pe Pământ. Atmosfera Pământului în contact cu această pânză energetică, formează un fel de non-elemente, adică elemente de anumare și de dezintegrare a elementelor chimice esențiale din care se compune tot ce este construit pe Pământ. Mai exact, Pământul și construcția sa, care mai are în compunere elemente minerale totale, în special calciul, iar ca element de legătură carbonul, nu mai rezistă în această variantă în momentele timp-viitoare. Nu mai au susținerea necesară, deoarece pe Pământ au intrat în lucru alte elemente noi, structurate pe alte vibrații/ octave de lucru.

Corpurile voastre se vor transforma, în sensul de urcare și de dilatare spațială. Fiind în curs de epuizare elementele vechi, se fixează în locul lor altele noi. Vor fi alungite cele vechi, până la epuizarea lor și vor fi structurate cele încărcate cu razele luminice de frecvență sincronică la nivelul cel puțin D5/ dimensiunea a cincea celulară.

Să vă explic ce reprezintă aceasta. În acest moment celula umană se compune din patru elemente esență: cromozon, foton, neutron, moleculă. Acum la ea este atașat un element nou, pe care Noi îl numim *CERULEN, o subdiviziune multicelulară a celulei umane, care nu aparține Pământului. Este inclusă în noua voastră celulă, prin procedeul dilatării spațiului și al proiectării esenței celulare din acest spațiu

Acestea sunt structuri noi pe elemente vechi. Nu trebuie să vă înspăimânte aceste informații. Este trecerea esențială a planetei spre o altă dimensiune spațială și includerea ei în noua centură galactică. Calciul și carbonul vor fi elementele transformate și eliminate treptat de pe planeta Pământ.

Trupurile vor fi schimbate în interior, folosind elementele noi, neciclate pe planetă, care vă vor transforma din oameni primari-elementari în oameni cosmici, care vor fi ușor de accesat și vor putea pătrunde în alte zone spațiale

Prin procedeul plonjării și al implonjării, vor curge elemente esență noi pentru Pământ. Ele vă vor structura pe noi faze conceptuale și creaționale. Ceea ce numiți voi fotoni și neutroni, vor deveni azoni și mazoni, care vor aparține spațiului nou, din care vă veți alimenta pentru structura corpurilor noi. Înfățișarea voastră va fi mai măiastră, mai clară și mai ușoară.

Pământ nou cu oameni noi.

Veți vedea mai puțin cu ochii fizici și mai mult cu Ochiul Divin. Noile percepții se vor manifesta numai după transformări de natură eterică și cu modificări în planul fizic. Tot ce veți degaja prin deplasare va fi cumulat în jurul vostru precum un aparat omniprezent, ce vă va conduce în orice spațiu. Nu dorința vă va deplasa, ci intenția creatoare de circulație a spațiului dorit. Vor fi anihilate fără efect ulterior, majoritatea noțiunilor științifice actuale. Gravitația Pământului va fi transformată prin antigravitație care, se va forma pe Pământ.

Natura va fi una cu Omul.

67948966_2251648461623742_7380535341192577024_n

Concluzie: nu exista „secrete terestre”, ei ne recepteaza mentalul si ne recomanda gandirea pozitiva, iar in calatoriile astrale folositi portalurile – culoarele luminate si supravegheate.

Toate ideile / proiectele benefice, inovatiile si inventiile sunt primite de fiintele terestre compatibile cu fiintele de lumina din Astral, iar ele sunt oferite neconditionat ca umanitatea sa evolueze.

Multumim pe aceasta cale cercetatorilor spatiali si ghizilor nostri din planul astral pentru toate informatiile oferite.

comentariile sunt inchise