Conexiunea cu cercetatorii spatiali din astral

Proiectele benefice Omenirii realizate de geniile intrupate pe planeta noastra, au fost si sunt in continuare realizate cu ajutorul cercetatorilor spatiali din astral.

Fiinte cu o constiinta inalta din spatiul sacru DACIA-ROMANIA, ca Zamolxe, parintele Arsenie Boca, Mihai Eminescu, Burebista, Decebal sau Nicolae Tesla au confirmat la intruparile pe planeta noastra albastra ca primesc informatii de la fiinte din dimensiuni paralele.

Aceste comunicari continua si in zilele noastre, doar ca mesagerii fac parte din grupul de studii Plasma Romania, iar prin acest articol lansam pas cu pas informatiile primite de colega noastra Maria Sandor din orasul Cluj-Napoca.

Calatoriile astrale in stare constienta ale Mariei au fost programate si supravegheate din 2010 de Personalitati Ceresti, in permanenta au fost oferiti insotitori ceresti, iar in articol se regasesc o parte din mesajele care sunt publicate in peste 20 volume de carti, fiind disponibile si la Biblioteca Nationala.

https://sites.google.com/view/cartimariasandor/

Cine sunt extraterestrii ?

Fiintele de lumina ne supravegheaza in permanenta, ne ajuta in evolutia noastra, intervin in anumite situatii critice de exemplu: sa anihileze agentii poluanti. Ei sunt documentati in multe domenii, ne studiaza de la distanta, ne citesc mentalul si detin multe informatii despre pamanteni. Noi traim in „lumi paralele”. Mentalul nostru este receptat de cei din astral si ei sunt dispusi, sa ne ajute sa progresam.

Recomandarea este sa privim interventia fiintelor din astral, ca pe un lucru firesc, util si nicidecum ca pe un fenomen straniu sau ciudat.

„Voi numiti OZN-uri navele noastre spatiale, iar pe noi extraterestrii, dar v-am sugera sa ne considerati fiinte de lumina, care suntem in misiune pe pamant, pentru a va ajuta sa evoluati….Noi avem intentia de-a colabora cu voi, de-a va oferi informatii utile, dar in schimb oferiti-ne o colaborare pasnica.”

Ei sunt extrem de evoluati, comparativ cu noi, iar prin puterea gandului construiesc, materializeaza, blocheaza energiile negative, purifica totul in jur pe spatii imense. Toate interventiile sunt facute cu scop de protejare sau
intr-ajutorare cu permisiunea si comanda Creatorului. Pentru un echilibru planetar la cote minime, misionarii din astral intervin pentru a dezamorsa rachetele cu actiune distrugatoare, adesea refac ozonul pentru ca populatia sa nu se sufoce si anuleaza cu piramidele acoperite din subsol, programele de blocare a memoriei sau lovituri psihotronice.

Metode de conexiune

Suntem un buchet de energii cu functii diversificate. Suntem o energie condensata si totodata suntem energie subtila cu memorie in viata. Prin contopirea in planul fizic a acestor energii rezulta un TOT – Omul, care vietuieste cativa zeci de ani si experimenteaza viata terestra, marcat de niste bariere energetice, pe care le poate trece cand ajunge in starea de compatibilitate.

La vietuire noi plecam din Sursa Mama astrala particele divizate, in caz de dezintegrare ne ramane radacina, ca mijloc de precautie a existentei vesnice.

Omul este un complex de energii, care sunt transpuse – transmise la nastere, dupa expulzarea din uterul mamei, fatul este imbracat in corpul energetic, dotat cu daruri astrale. In burta mamei s-a hranit cu ce detinea ea ca energie.

La nastere corpul fizic este contopit in corpul de energie format din spirit-suflet, iar din astral coboara si fiinta de lumina protectoare a vietii, care ii reface aceste legaturi. Astfel fatul-copilul devine o fiinta terestra independenta, dar, care are nevoie de hrana, ca trupul fizic sa se dezvolte. Mediul in care se dezvolta, conceptele celor din familie, pot influenta pozitiv sau negativ aceasta fiinta in dezvoltarea ei. Hrana de baza pentru intreg „omul” este energia astrala, aerul si hrana adecvata pentru nivelul biologic.

„Moartea nu exista, numai renasterea fiintei in planul vesniciei.”

Fac exceptie totusi „acei oameni care au facut pact cu fiinte negative” a caror diviziuni venite la intrupare trec prin dezintegrare totala, nu mai pot fi recuperate.

Oamenii au implantate diviziuni de scanteie divina-farama sfanta, alaturi de „diviziunea din sursa mama” formata din suflet-spirit-constiinta, alcatuite de o energie plina de iubire si atractie, care de la creare, pana la evolutie si desavarsirea lor, ca fiinte de lumina, trec prin diferite stari de transformare.

Cum obtinem aceasta compatibilitate ?

  1. Prin racordare la sursa de provenienta in sistemul „unde cuantice”.
  2. Prin intermediul ingerului protector, care te poate conduce in siguranta in aceste zone.
  3. Prin intrarea in legatura cu ingerul inspirator, care are acces la arhivele astrale si are permisiunea sa-ti descopere taine utile omenirii. Astfel, acumulezi un bagaj de cunostinte valabil in plan energetic.

Programul „TREZIREA” pentru cei compatibili incepe prin conexiunile realizate la nivel subtil individual, unde sunt accesate energii Cuantice sublime.

Energia astrala este cea mai puternica forta, care intervine si reface corpul fizic.Dupa aceasta interventie tu te trezesti dimineata refacut, transformat si prelucrat, prin metode inca necunoscute de omul terestru.

In aceasta perioada evolutia terestra este foarte grea din cauza duhurilor ratacite care opresc lucrarea de evolutie-trezire, din acest motiv la nastere fiinta terestra primeste ingeri pazitori, protectori si inspiratori ca sa faca posibila evolutia planetara.

In bazele de cercetare din astral se intorc cercetatorii intrupati de pe Pamant pentru ca ei sa isi continue studiile incepute sau sa remedieze greselile facute pe planeta. Ei regreta acum ca nu au ascultat inspiratia primita pana la final, ori au introdus in mod personal modificari daunatoare in inventii. Ascultati cu atentie tot ce vi se transmite, analizati si apoi intrerprindeti.

Pentru cercetatorii spatiali din astral, nu exista „secrete terestre”, ei ne recepteaza mentalul si ne recomanda gandirea pozitiva, iar in calatoriile astrale folositi portalurile –culoarele luminate si supravegheate. Nu este indicat in calatoriile astrale sa va rataciti, atunci reantoarcerea la trupul nu este garantata.

De la creare, planeta Pamant este dotata cu portaluri de legatura cu astralul, iar mecanismul de functionare-conectare este complex.

Portalurile de legatura cu astralul:

  1. Prin atmosfera planetara,
  2. Prin adancul scoartei terestre si prin stratul suport cu Cosmosul.

Indiferent prin care modalitate prin care se face calatoria in astral, se ajunge in acelasi punct comun, portalul principal este centrul Polului Nord, prin care se face trecerea in Globul Imens Astral.

plansa%20astrala

Harta energetica astrala este complicata, calatoriile sunt indicate sa fie facute in grup, ori singular cu insotitor(i).

Caile energetice subterane sa nu le confundati cu pesterile, grotele aflate la suprafata si care pot fi identificate cu aparatura terestra.

Caile energetice din adanc detin energii subtile, sunt protejate de baraje energetice, aparatura actuala din dotare nu sesizeaza vibratii fine in aceste locuri.

La suprafata terestra in zona portalurilor, fiinta OM si animalele percep vibratia inalta, se simt bine, iar daca se racordeaza la sursa astrala si cer raze, se pot vindeca.

Miracole exista peste tot, chiar si faptura om este un miracol Divin care si-a uitat provenienta.

Stiinta terestra se va uni cu stiinta astrala, colaborarea se va extinde, cercetatorii astrali, in numar mare, vor reveni pe Pamant, iar cei intrupati pentru aceste misiuni se vor trezi. Unele civilizatii extraterestre benefice (fiinte de lumina) se afla in apropierea planetei noastre albastre, sau mai departe in imensitatea spatiului; Ele asteapta cu rabdare si iubire fraterna momentul cand vom putea sa-i intalnim, ca sa ne daruiasca alte informatii. Astfel o parte din misterele de nepatruns ale Universului sa fie intelese si acceptate de catre oamenii din intreaga lume.

comentariile sunt inchise