Amprenta energetica a sufletului: codul tau din astral

69364298_729365974150934_3126346436090789888_n

Programul Trezirea – Date pentru umanitate

Teme:
Conexiunea cu cercetatorii spatiali din astral

https://plasmaromania.ro/2019/04/07/conexiunea-cu-cercetatori-spatiali-din-astral/

Elevarea sufletului

https://plasmaromania.ro/2019/08/22/pasarea-libera-a-universului-calatorii-in-forta-campurilor/

Interactiunile cu fiintele de lumina si deschiderea portalurilor

https://plasmaromania.ro/2019/08/18/interactiunile-cu-fiintele-de-lumina-si-deschiderea-portalurilor/

Amprentele energetice – Codul tau din astral si legatura dintre corpul fizic si corpul energetic.

Amprenta energetica este Unica in multiplele noastre intrupari. Este codul nostru din astral dupa care suntem identificati prin sursa mama astrala.

Este Arborele Genealogic personal, prin care se dovedeste nivelul de evolutie, dotarile primite ca dar astral impreuna cu darurile evolutive dobandite in timpul intruparilor successive. O radiografie enegetica astrala suprapusa peste existentele intrupate. Cu cat ne adancim in aceasta cunoastere astrala, realizam ca de limitati sunt de barierele planului material.

Zacem aici impamanteniti fara sa dorim un salt spre cunoastere; pe moment credem ca totul se rezuma la planul material si la bogatia efemera.Abia atunci cand cineva drag paraseste acest plan uneori incercam sa ne trezim, sa realizam ca dupa o viata de agoniseala nu luam nimic cu noi, decat uneori un bagaj greu de pacate si faradelegi insotit de un pic de binefacere, care merge in fata corpului energetic, spre Cantarul Dreptatii Divine.

Simti constiinta uneori incarcata si apasata de frica mortii, te muti in plan astral.

Amprenta noastra energetica insoteste spiritual-sufletul spre O Noua Viata Vesnica in planul astral. Aflat intr-o asemenea postura, poti sa lasi cuvant urmasilor, ca pe Pamant esti un simplu pelerin, a carui drum final este bine predestinat.

Moartea sa nu o considerati un dezastru, s-o acceptati ca pe o binefacere, prin a carei porti trece fiecare om terestru, ca sa continue viata in vesnicie.

Inca de la intrupare in lumea noastra terestra exista aceasta legatura energetica in corpurile noastre, trupul fizic si corp energetic printr-un fir luminos, o legatura cu ,,sursa astrala mama’’. Taierea acestui fir de legatura inseamna moartea trupului fizic. Pentru a mentine aceasta legatura spirituala in siguranta la intrupare primim un Inger Pazitor si pe parcursul vietii dobandim mai multi Ingeri; inspirator, protector si altii vin ca misionari.

Creatorul nostru nu ne-a trimis de izbeliste la intrupare pe Pamant. A luat toate masurile necesare pentru o vietuire demna si pasnica. Neascultarea oamenilor, ignorarea legilor divine, au atras suferinta pe planeta Pamant.

69364298_729365974150934_3126346436090789888_n

Creatorul ne iubeste, suntem copii Lui, nu ne pedepseste. Oamenii se pedepsesc singuri, prin efect si cauza. Ei lucreaza cu vibratii energetice joase, motiv pentru care atrag suferinta in masa, boli si moarte.

Ganditi benefic, protejati-va in aceasta energie si veti observa o schimbare in primul rand in viata personala, care prin fiecare fiinta umana se cumuleaza cu societatea. Aceasta transformare globala ar putea avea efecte la nivel de planeta.

star formation soul

Despre legatura dintre trupul fizic si corpul energetic se poate scrie un volum detaliat, in acest articol este doar o scurta descriere, ca dovada ca ele exista, se contopesc timp in care trupul fizic se fortifica, ori chiar se vindeca in mod miraculos. Doctorul face ce poate prin medicatie, dar Dumnezeu vindeca ranile trupesti si cele sufletesti. Totusi este importanta colaborarea cu medicii credinciosi.

violet

Fragment din cartea Calatorii Astrale – Existenta umana in planuri multiple, scrisa de colega noastra din grupul Plasma Cluj, doamna Maria Sandor si publicata in luna Mai 2019.

Captari foto cu calatorii ale sufletului in planul astral si intalniri cu fiinte de lumina realizate de cercetatorii grupului Plasma Bucuresti in parcul Tineretului in luna August 2019.

comentariile sunt inchise