Ce este si unde se afla Sufletul

Din cauza intelegerii complete a campurilor plasmatice si a modului in care functioneaza acestea, trebuie sa intelegem, de asemenea, ca sufletul este de asemenea un camp plasmatic. Acest lucru ne va ajuta sa ne intelegem pe noi insine si ceea ce suntem.

Deci, ce suntem noi? Aceasta este o intrebare fundamentala despre care cred ca ne-am intrebat pentru totdeauna.

Fiinta Plasmatica ce emite si primeste campuri.
Acum intelegem prin stiinta plasmei ca suntem o fiinta plasmatica. Intr-un fel, atunci cand cream toate reactoarele sau dispozitivele noastre diferite, cream alte surse de camp plasmatic, adica exact asa cum suntem si noi. Suntem un reactor si suntem o fiinta plasmatica. Primim si emitem continuu campuri tot timpul, iar campurile GANS sunt mult mai puternice decat starea materiei. Deci, corpul nostru este o plasma in starea GANS a materiei, deci emitem tot timpul campuri foarte puternice. Problema este ca nu vedem aceste campuri deoarece nu sunt in mod special adaptate la structura de aminoacizi a ochilor nostri. Deci aceste campuri nu sunt ceva ce vedeam, ci adesea ceva ce simtim. Si acum, literalmente, este acel moment in care atunci cand intri intr-o camera sau intalnesti pe cineva, ii simti. Acestea sunt campurile despre care vorbim.

Deci, daca absorbim si emitem continuu campuri plasmatice, trebuie sa incepem sa intelegem ce facem cu aceste campuri, ceea ce absorbim, ceea ce emitem si cum functioneaza toate acestea. Aceasta stiinta incepe sa ne permita sa intelegem cum functioneaza Sufletele noastre, cum functionam in corpurile noastre fizice si cum trebuie sa continuam sa functionam intr-un mod mai bun in viitor. Pentru ca acum daca intelegem cine si ce suntem, vom putea afla ce trebuie sa facem si cum trebuie sa o facem intr-un mod reusit.

Sunt sigur ca multi dintre voi ati vazut aceasta imagine despre structura campului. Iar domnului Keshe ii place intotdeauna sa deseneze o spirala atunci cand deseneaza o plasma. In esenta, fiecare plasma este asemenea unei spirale. Acest lucru include corpul si ceea ce el face este ca are campurile primare puternice chiar in centru, un camp puternic, foarte dens in centru, si acesta este Sufletul nostru.
Cand ne uitam la marginea exterioara a campului, unde spirala este desfasurata, el se arata ca o entitate fizica, sau manifestarea acelui Suflet, si acesta este corpul. Toate campurile dintre ele, care sunt lucruri precum emotii si ganduri si orice altceva ce va trece prin cap, sunt legate de emotie si sunt acele campuri dintre ele.
Daca ne uitam la el intr-un mod usor diferit, putem sa despachetam aceasta spirala privind dinspre centrul foarte dens, care este campul principal, care este Sufletul nostru. Corpul fizic este marginea exterioara din starea materiala, pe care noi l-am manifestat. Si exista un aspect al tranzitiei intre ele. Aspectele de tranzitie sunt lucruri precum emotiile noastre, amintirile si gandurile noastre. Cand ne uitam la acest aspect de tranzitie care adesea va constitui motivul pentru care anumite corpuri se imbolnavesc, sau modul cum reactionam la viata in general.

Trupul fizic este intr-adevar doar o manifestare a Sufletului de pe aceasta planeta. Si cum ne manifestam pe noi insine este in intregime datorita conditiilor de pe aceasta planeta (conditia de mediu).
Pe aceasta diagrama veti vedea chiar la sfarsit ca acolo este materia – corpurile noastre nu sunt materie. Corpurile noastre sunt Gans-uri, iar Gans-urile sunt mult mai energetice si mai libere si sunt un tip mult mai puternic de camp decat materia insasi, asa cum este o masa sau un scaun.

Asadar, trebuie sa ne punem cea mai mare intrebare a tuturor:

Unde este sufletul nostru?
Dl. Keshe ne-a explicat acest lucru si acum ar trebui sa fim capabili sa-l putem gasi literalmente, sa-l desenam si vom vedea campurile. Sufletul se afla in centrul creierului si este un camp principal non-fizic. Cand ne uitam la creierul nostru, emotiile se manifesta intotdeauna in centru, in straturile creierului. Si atributele fizice ale modului in care functioneaza corpul si cum este conectat totul, sunt intotdeauna pe straturile exterioare ale creierului.

Deci, acest lucru va arata ca spirala pe care am vazut-o, functioneaza exact pe acelasi principiu. Acum incepem sa intelegem ca totul este conectat, iar Sufletul nostru este principal.

Centrul – campuri nemateriale ale Sufletului.

Partea interioara a creierului. – Legata direct de Emotie.

Partea exterioara a creierului – Controleaza aspectele fizice ale corpului.

Daca puteti vedea aici pe aceasta scanare cu raze X, veti vedea la intersectia axelor orizontala si verticala, acel mic spatiu chiar in centru, deoarece Sufletele noastre nu sunt fizice. Sufletele noastre sunt un camp foarte puternic, care nu este in dimensiunea fizica, asa ca exista micul spatiu care ne gazduieste Sufletul.

Si emotia este filtrul nostru intre Sufletul nostru si corpul nostru fizic. Deci, Sufletul nostru este chiar in centru si reprezinta sursa, iar corpul nostru fizic este la exterior, dar trebuie sa trecem prin toate emotiile, care este filtrul. Fiecare dintre aceste emotii are o alta intensitate a campului MaGravs, cum ar fi dragostea, furia, tristetea, teama.

Toate aceste lucruri au intensitati diferite ale campului, dar chiar si asa, ele au diferite intensitati ale campului pentru tine sau pentru mine – poate ca sentimentele mele de iubire sunt diferite de sentimentele tale de iubire, poate ca furia e diferita pentru mine, pentru ca nu ma supar cand faci ceva, dar altcineva ar putea. Deci chiar aceste concepte sunt intr-adevar functie de cum percepi Universul, de felul in care vezi lumea, precum si de modul in care interactionezi cu ea, deoarece esti creator; Sufletul tau este creatorul perceptiei despre cum te descurci cu realitatea pe aceasta planeta fizica pe care traim. Si astfel, fiecare emotie este intr-adevar numai asa cum o percepeti ca fiind.

Acest lucru este foarte important pentru ca noi cream propriile noastre filtre in emotiile noastre, asa cum sunt unele dintre cele negative care blocheaza totul si reusesc sa creeze boli, in timp ce Sufletul doreste doar sa daruiasca iubire. Sufletul este frumos si perfect, si asta vrea sa dea si pentru asta o fost conceput.
Deci, Sufletul creeaza corpul fizic in acest mediu al Pamantului.
Si mediul creeaza corpul fizic functie de conditiile planetei.

Acesta este la fel cu cutia noastra de Gans, unde interactiunile campurilor dintre placi intr-un mediu de apa sarata, creeaza tipul de GANS pe care il dorim. Deci, campul creator, care este Sufletul nostru, creeaza o fiinta umana. Genetica ne da un plan de baza despre modul in care ne manifestam, dar subtilul care ne este unic este creat de catre Suflet. Degetul foarte lung, o spranceana mai mare decat cealalta, acea usoara gropita cand zambim; aceste lucruri sunt Sufletul care se exprima si frumusetea lui.

Fiecare entitate vie este ca o versiune 3D a unui magnet circular. (Amintiti-va de magneti circulari de la introducere.) Noi toti dam si primim campuri in mod continuu, si interactionam cu totul in jurul nostru chiar si atunci cand nu realizam asta.
Fiecare persoana care vine aproape de tine, se indeparteaza de tine, fiecare fiinta, orice animal, orice creatura, noi primim si dam campuri fiecaruia in mod constant. Trebuie sa incepem sa intelegem ca ceea ce facem, facem pentru toate fiintele din jurul nostru si trebuie sa fim constienti de impactul nostru asupra altora si de campurile pe care le oferim si le primim.

Aceasta este intreaga esenta a plasmei, cu Sufletul nostru, este sa incercam sa intelegem cum trebuie sa dam, cum primim. Acesta este primul pas pe calea de a ne da noua insine si altora libertatea de a ne gasi pozitia care ne convine cel mai bine, pentru ca putem intelege Sufletul nostru, cum daruieste si cum primeste, si vom putea aduce omenirea la urmatoarea la urmatorul nivel de iluminare, nu prin sentimentalisme sau credinta, ci prin evolutia stiintei, pentru ca putem sa privim in mod obiectiv acest lucru si sa intelegem cum functioneaza Sufletele noastre, iar din aceasta pozitie de cunoastere si intelegere putem incepe sa daruim iubire tuturor celor din jurul nostru fara teama, pentru ca frica este intotdeauna ceea ce ne-a tinut jos, pentru ca nu am inteles si nu am stiut.

Acum, daca intelegem campurile si cum functioneaza acestea, vom putea sa daruim in mod neconditionat, pentru ca suntem cu totii facuti din campuri, suntem creati de catre si conectati la Creator, si prin urmare, suntem Creatorul. Suntem cu totii unul si nimic nu este separat. Si asta este ceea ce trebuie sa intelegem despre stiinta plasmei si stiinta Sufletului.

comentariile sunt inchise