Prezentarea programului romanesc de medicina si alimentatie KF SSI

Asociatia Stiintifica Plasma Romania prezinta conferinta Programul romanesc de medicina si alimentatie a Tehnologiei Keshe GANS.

Asociatia Stiintifica Plasma Romania are onoarea sa lanseze in Romania programul de medicina si alimentatie a Institutului Spatial al Fundatiei Keshe.

Corpul nostru este o colectie de milioane de campuri magnetice dinamice care se reunesc si interacționeaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri ale Campurilor MaGrav (campurile magnetice si gravitationale) Plasme individuale care se combina pentru a crea corpul.

Cu aceasta noua intelegere, incepem sa aflam ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent dacă este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind Stiinta Campurilor suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive pe care Fundatia Keshe le-a dezvoltat. Această tehnologie ne permite sa cream medii de câmp Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil sa ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa se refaca intr-o stare echilibrata.

Invatand sa va creati propriile materiale Nano si GANS, aveti acum instrumentele si oportunitatea de a va procesa propriul corp inapoi la o sanatate optima.

Aflati cum si luati responsabilitatea pentru propria SANATATE!

Invitam public si au prioritate la inscriere in limita locurilor disponibile, reprezentantii institutiilor statului din domeniul sanatatii si alimentatiei publice, membrii Academiei Romane, reprezentanti ai asociatiilor si fundatiilor care au ca scop educatia, sanatatea si alimentatia, oameni de afaceri, antreprenori, specialisti de la institutele de cercetare-dezvoltare din domeniile de sanatate si alimentatie, medici, doctori, farmacisti, psihologii, terapeuti de medicina alternativa si complementara, facilitatori de dezvoltare personala si cercetatori plasmatici.

Mentionam ca A.S.P.R. a trimis o invitatie speciala domnului ing. Mehran Tavakoli Keshe de a participa la lansarea programului romanesc de medicina si alimentatie, iar daca invitatia va fi acceptata, evenimentul se va muta intr-o locatie cu capacitatea de 700 persoane.

Sesiunea 1
• Prezentarea programelor de educatie din Romania,
• Prezentarea studentilor din programul medical KF SSI,
• Prezentarea centrelor private de sanatate si nutritie,
• Prezentarea produselor de infrumusetare.

Sesiunea 2
• Prezentarea inovatiilor in domeniul sanatatii si nutritiei,
• Prezentarea experientelor si a testimonialelor,
• Prezentarea programelor de dezvoltare a tehnologiei,
• FORUM PLASMATIC.

Evenimentul este gratuit si se va desfasura pe data de 21 Septembrie incepand cu ora 14.00 in Bucuresti,
la Hotel International Bucharest – sala Panoramic Ballroom, pe strada Cauzasi, nr. 27 in zona Piata Unirii.

Inscrierile se fac la adresa de email cu SubiectulPRO” si precizarea institutiei/asociatiei/domeniului din care faceti parte.

Procedura pentru acreditare a reprezentantilor mass-media se face la adresa email cu SubiectulPresa”, cu precizarea numelui institutiei de presa.

Partenerii: Centrul de Educatie pentru Sanatate, Nuca Organic, Centrul de terapii complementare Forta Vietii, Consortiul International Eco Light City.

Va multumim!

comentariile sunt inchise