Oaza de Plasma

oasis

Concept Grup de studii Plasma Romania.

In urma informatiilor puse la dispozitia umanitatii gratuit de inginerul nuclear domnul M.T. Keshe, cercetatorul Tom Salas si a rezultatelor obtinute in cercetarea exploratorie a tehnologiei Magravs, punem la dispozitie conceptul in 7 pasi prin care orice persoana care a realizat nano materiale si material Gans, poate sa isi construiasca propria oaza cu plasma.

oasis

Intentia conteaza.

1. Manifestati prin puterea cuvantului viu intentia timp de 15-20 minute pentru cristalizarea in campul de plasma a energiei Cuantice.Ex: ,,Eu sunt creatorul acestei oaze si o folosesc in armonie, prosperitate si abundenta cu planeta vie albastra Pamant’’

Nano acoperire interioara.

2. La ferestrele din interior se folosesc pe mijlocul geamului 2 placi/bobine nano Cu care au fost pulverizate cu material Gans CO2 si care sunt conectate intre ele cu sarma nano Cu.Daca folositi bobine nano Cu (stackere) montati o bila centrala cu material Gans CO2.Folositi in interior recipiente cu Plasma Lichida Gans in cele patru colturi ale camerei, astfel, in Nord Gans CO2, Est: Gans CH3, Sud: Gans ZnO, Vest: Gans CuO, unde fiecare recipient sa aibe de asemenea 1 picatura din celelalte 3 Gans-uri.Pentru racirea podelei se foloseste material Gans CuO, cu care se spala periodic podeaua.

Nano acoperire exterioara – toamna.

3. Se stropeste  locuinta saptamanal in exterior cu material Gans CuO, iar in interior pulverizati saptamanal peste tot cu material Gans CO2, apoi cu material Gans CuO.Folositi propria geometrie sacra si montati bile/recipiente cu mix din materialele cu  Gans-urile de baza,  in gradina si in locurile cu inaltime ridicata (copaci, stalpi). Stropiti abundent in perioada de toamna cu Lichid Plasma Gans CO2 sau direct cu material Gans spatiul exterior.Se poate adauga in apa de izvor/potabila material Gans.Se poate repeta procedura saptamanal pana la sosirea zapezii.

Conditionarea exterioara – primavara si vara.

4. In anul urmator se realizeaza activatorul plasmatic al solului inainte de insamnatare.Se strang ramurile cazute, culegeti primele buruieni intr-un singur loc sau recipient de metal si dati-le foc.Cenusa se aduna impreuna cu balegar si alte reziduri de acest tip obtinute de la animale si pasari, peste care se toarna apa de izvor si mix de material Gans.Se lasa la fermentat 24 de ore, dupa care se agita tot precipitatul si se incepe imprastierea lui in zona de insemantare.

5. Inainte de insamantare, toate semintele se introduc pentru 24 ore in material Gans CO2.Daca au fost modificate genetic, ele revin la starea lor initiala naturala.

6. Dupa insamnatare, se hranesc semintele prin udare zilnica cu mix Gans CO2 + ZnO + Gans din apa de mare.Daca soarele arde frunzele plantelor, se pulverizeaza saptamanal cultura cu material Gans CH3.Daca plantele se imbolnavesc de virusi sau baterii, se foloseste pulverizeaza saptamanal cu material Gans CuO sau CuO2.

Folosirea reactoarelor dinamice in orice anotimp.

7. Reactoarele dinamice montate in interiorul locuintei la turatii/minut intre 200 – 2.500 cu material Gans CH3 ne alcalinieazeaza celulele si mediul inconjurator, iar bilele cu material Gans CO2+ ZnO montate in exteriorul locuintei ajuta sa  echilibram emotional oamenii, plantele,animalele si sa imprastiem norii sau vremea agresiva (grindina, uragane, furtuni etc).In exterior se pot folosi si reactoare cu mix Gans CH3 + CO2 + ZnO.

Se recomanda folosirea unui singur reactor in fiecare camera sau se formeaza o formatie stea din mai multe reactoare pe toata suprafata interioara sau exterioara.Nu se recomanda folosirea a doar 2 reactoare dinamice in acelasi timp, indiferent de distanta la care se gasesc.Experimentati campurile subtile ale reactoarelor cu pauza intre zi si noapte.Adaugati material Gans in bilele care se usuca in urma utilizarii.Este posibil ca motoarele electrice ale reactoarelor se se opreasca in urma utilizarii, iar dupa o perioada de timp sa reporneasca.

Utilizare generala minima: 10 Ml Plasma Lichida Gans in 1 Litru apa de izvor/potabila sau 1 Ml material Gans in 5 Litrii apa izvor

33942270_2111246369116088_1102831590251167744_n

Efectele conditionarii unei suprafete exterioare cu material Gans, in insula Dominica in noiembrie 2017, la o saptamana dupa trecerea Uraganului Maria de nivel 5, inregistrate de colegul nostru cercetator Tom Salas.

Conexiune live cu Tom Salas – A se vedea si auzi povestea uimitoare a lui Tom pe tot parcursul emisiunii.
Imagini ale contrastului „oazei de plasmă” pe care a construit-o în Dominica, nefiind afectat de uraganul Maria – când toate zonele învecinate au fost devastate. Pastrati dragoste pentru toată omenirea si urmați instrucțiunile simple ale lui Tom despre cum să faceți GANS și Nano Materialele.

Aflați cum plasma și intenția din lumea noastră pot schimba totul.

Spor la treaba si nu uitati sa impartasiti rezultatele si experientele voastre in public.

Va multumim.

 

comentariile sunt inchise