Inversarea procesului de modificare genetica a semintelor

Fragment extras din atelierul cautatorii cunoasterii Ksw 237, din 16 Aug 2018.

John: da, aici John din Argentina. As vrea sa stiu cum am putea sa obtinem produse GMO din polizarea apei. Brazilia de asemenea foloseste pentru a scoate praful din apa. Folosim Gans sau Lichid Plasma Gans in proces. (02:23:21)

Keshe: depinde de cum procesezi, si depinde de ce tip de Gans vrei sa produci. Da, iti ofer raspunsul rapid, ce tip de Gans vrei sa produci pentru a adauga la sistem pentru a putea sa interactioneze cu ce e introdus.

Rick: Domnule Keshe, ceva ce se intampla chiar ACUM legat de chestia mai mare, despre produsul Roundup care are glifosat, a avut loc un proces urias cu 100 de milioane de dolari de la o singura persoana care tocmai a castigat acest proces impotriva corporatiei Monsanto pentru Roundup. Si acum arat ca si cazul precedent de….

Keshe: Puteti explica altfel? Nu stiu despre asta … imi pare rau.

Rick: chestia asta este un erbicid, e folosit peste tot in lume. Si e folosit de multi ani. Ei au spus intotdeauna ca e inofensiv, iar acum afla ca glifosatul din el este un agent care cauzeaza cancer. Este practic in tot si in toata lumea la acest moment. Este in industria alimentara. L-au descoperit in multe lucruri diferite. Tot, de la cereale pentru copii, in cantitati mari, de exemplu, tot graul pe care il avem, cantitate mare de la acest glifosat, si asa mai departe.

Keshe: puteti sa aratati pe ecran …. wikipedia ….

Rick: sigur, nicio problema.

John: da, exista reziduu de glifosat …. in apa, in apa de la chiuveta, oamenii o beau si o introduc in corp, rate ridicate de cancer prin asta,

(Rick s-a uitat si a impartasit despre glifosat de pe Wikipedia, despre structura chimica. De asemenea, un lant aminoacid al ADN-ului)

Keshe: Vedeti ADN-ul corpului omului are un schelet a partii din spate a scheletului. Vedeti ce contine, asa intelegeti de ce e atat de periculos.Forma ADN-ului e datorata elementului. Pana ajungeti la aceiasi parametri (a vorbit cu Rick), la ADN-ul vostru, elementul.

Keshe: In regula, daca va uitati la acest element, despre care spui ca ai creat atat de mult. (A citit compozitia elementelor ADN-ului) ce element ai?

Rick: fosfor

Keshe: intelegi? Motivul pentru asta, ca este periculos, din cauza continutului de coloana vertebrala a aminoacizilor, care este fosfor. Vedeti forma spiralata a ADN-ului din cauza spatiului fosforului. Deci in aceasta structura, vedeti de ce e atat de letala. Pentru ca interactioneaza in echilibru cu coloana vertebrala a ADN-ului. Forma spiralata a ADN-ului, am scris o lucrare undeva si am explicat. Este din cauza fosforului.

Deci avem fosforul care a atins deja spirala, asa ca spirala isi schimba pozitia. Nu mai are aceeasi forma. Din cauza interactiunii cu campul. Deci in acea pozitie, totul se misca. Din aceasta cauza e atat de periculos.

Dar cum produc acest material? Care e motivul de productie al acestui material? Si este un mod de a-l schimba. Daca e in apa, poti schimba foarte usor. Poti schimba LEGATURA intr-un mod foarte simplu. Pentru ca are legatura cu azotul. Daca va uitati la el.

Spatiul spinal al aminoacidului este purtator de proteina. Deci avem o proteina acolo. Azotul proteinei, hidrogenul proteinei, si oxigen acolo. Ce ramane este CARBONUL.

Daca va uitati la forma structurei, e foarte simplu. Vedeti ca interactiunea dintre campuri creaza carbonul, deci ASTA ESTE O COPIE A AMINOACIDULUI prin interactiune dintre campuri. Din aceasta cauza e atat de letal. Interactioneaza pentru ca imita aminoacizii, imita ADN-ul, deci ADN-ul ia parte la ea. Deci se deschide, forma spiralei se schimba. Din aceasta cauza e atat de periculos.

E foarte usor, asa cum cautatorii de cunoastere pot citi, este foarte, foarte usor, uitati ce aveti, aveti 5 molecule de oxigen, 4 de hidrogen, 1 de azot, deci tot ce aveti nevoie sunt forțele câmpului de conversie ale unei molecule de oxigen. Sau forța câmpului de conversie a 2 molecule de oxigen pentru a crea forta campului de carbon. Apoi aveti aminoacidul intreg, care este temelia ADN-ului. Apoi aveti sira spinarii a ADN-ului spiralat, care da fosforul. Asta e tot. Uitati. Vedeti cat de periculos era.

Si exista un mod prin care il puteti schimba in sistemele voastre, daca ADAUGATI GANS DE CO2 in el si il va distruge. Tot ce trebuie sa faceti este asta, sa creati CO2, Lichid Plasma Gans de CO2, cel mai mult CO2 in sine reprezinta o picatura de Gans. Cu acest echilibru, va rupe lantul, apoi ramaneti cu fosforul, si aveti nevoie de acel fosfor, va deveni pozitiv folosind structura corpului uman. Pentru ca fosforul se va transforma in sulf, va deveni parte al sistemului vostru imunitar. Si fosforul devine temelia structurii existentei fizice. Intariti lantul aminoacidului. (2:33:38)

Oricare dintre voi puteti face aceste teste, o puteti face, doar ADAUGATI O PICATURA DE Gans CO2 in aceasta combinatie, O DEZECHILIBRATI, pentru ca daca pierdeti o molecula de oxigen, ce se va intampla? Aveti H2O, acum aveti doua picaturi de apa, deci cu ce ramaneti? Cu o molecula de hidrogen, doua de oxigen, cand aduceti doua molecule de oxigen impreuna cu una de hidrogen, trebuie sa se desparta. Pentru ca daca va intoraceti la lumea intelegerii, la lumea creatiei, hidrogen, sau azot, castig sau pierdere, pentru a deveni carbon sau oxigen, pentru a crea conditii de viata pentru aminoacizi.

Deci cand introduceti Gans CO2, adaugati la conditia ca cele 4 molecule de oxigen sa devina echilibrate, apoi, adaugati carbonul, hidrogenul este eliberat de la sine, azotul este eliberat, aduceti echilibrul total al lichidului aminoacizilor. Acum structura este distrusa, a intarit structura aminoacida a ADN-ului.

De fapt, daca puteti intelege puteti sa o folositi. Ca un beneficiu de a fi stearsa. (2:35:26)

Daca puteti adauga la ea, si verifica, si vedeti ce devine. Apoi avem nevoie de fosfor, avem nevoie de cantitati mari de fosfor, pentru ca fosforul si sulful, si o parte atunci cand va faceti un test de sange, vedeti ce devine.

Proces recent castigat impotriva Monsanto.

Putere biomimetica letala a Glifosatului. Continut in produsul Roundup de la Monsanto.

comentariile sunt inchise