Legatura dintre constiinta si materie

Aceste cursuri va va oferi si introducerea a ceea ce suntem si de ce suntem facuti.

Cum sa utilizati structura colectiva infinita cuantica pentru a se manifesta si a pune in aplicare aceasta structura in viata de zi cu zi.
Va va da intelegere despre realitatea dvs. si cum va puteti construi si deconstrui gandurile si emotiile pentru a va manifesta orice doriti.
Veti invata regulile structurii universale care mi-au fost transmise din structura superioara a existentei deasupra perceptiei noastre despre planul 3D al Pamantului.
Aceasta noua invatatura se refera la noul Pamant Dimensional al 5-lea si la modul in care se potrivesc termenele constiintei si unitatii corpului intr-o singura structura.

Veti invata cum sa va conectati cu sinele vostru superior si familia dvs. galactica, cum sa va vindecati corpul si cum sa structurati apa prin Herti si Sunet cu ajutorul Consiliului celor 9 , fiinte din dimensiunea 11 sau a familiei tale galactice.
Fiintele dimensionale superioare ne vor ajuta prin intrebarile dvs.
Suntem fiinte de lumina – sunet – vibratii iar nelimitat pana la infinit este potentialul nostru. Pentru a manifesta si a intelege cine suntem noi trebuie sa invatam la perfectiune structura Cuantica a existentei noastre. Deoarece in structura cuantica fiecare particula a ceea ce suntem facuti formeaza un loc specific deoarece creatia este 100% pura.
Deci, atunci suntem puri.
Iubire tuturor.

Introducere.

 
Cursul 1 – Campul Cuantic

 
Cursul 2 – Materia: Conexiunea la Constiinta

 
Cursul 3 – Reglementare „O singura Particula”

 
Cursul 4 – Regulamentele realitatilor paralele.

 
Cursul 5 – Manifestarea Cuantica a telepatiei.

 
Cursul 6 – Structura Cuantica a Ego-lacomiei si indoiala.

 
Cursul 7 – Metoda Inaltarii pentru conectarea la calendarul Familiei Galactice.Conectari extraterestre.

 
Cursul 8 – Metoda pentru structurarea apei cu frecvente de Herti.

 
Cursul 9 – Structura Cuantica a Constiintei.

 
Programul cursurilor din 2018 in direct din Keyport New Jersey – USA, cu Marina Jacobi si Fiintele multi-dimensionale, Miercuri dimineata de la ora 2.00 – 3.00.
10 Aprilie – 24 Aprilie – 8 Mai – 22 Mai – 5 Iunie – 19 Iunie – 3 Iulie – 17 Iulie – 31 Iulie – 14 August – 28 August – 11 Septembrie – 25 Septembrie – 9 Octombrie – 23 Octombrie – 6 Noiembrie – 20 Noiembrie – 4 Decembrie – 18 Decembrie.
 
Link pentru inscrieri:
https://sites.google.com/view/themastersoctave/upcoming-class
http://themastersoctave.com/main/
 
Daca considerati ca informatiile prezentate v-au adus beneficii, va recomandam sa sustineti din inima prin donatii platforma www.MarinaJacobi.com

comentariile sunt inchise