Reconstructie Portal

Planeta Aria (Pamant), este o forta energetica sferica cu propria masa gravitationala, iar in centru este o gaură neagra.

Acesta este de asemenea privit ca o energie (energie infinita si finita de particule nano). Pentru a vedea trebuie sa intelegeti ca totul este o singura forta energetica care este turnata si mutata inainte si inapoi ca un sistem de forta intergalactica.

Această forta este eterna. Pentru totdeauna. Trebuie sa vezi definitiile de asa-numitele planete. Fiecare planeta este sursa de energie a placilor finite / infinite de energii. Portaluri.

In centrul fiecarei planete este gaura neagra si este portalul la alte sisteme solare galactice. Este ca o scurtatura la panourile placilor galactice ale sistemelor, pentru a calatorii in alte galaxii dimensionale. Este harta.

Trebuie sa cunosti campul energetic al altor sisteme stelare. Iti amintesti cum calatoreai prin portalurile in acest fel.

Așa-numitele portaluri sunt parametrii blocului de construcție a tuturor sistemelor de frecventa cu Hz.

Incarca sistemul 1 si in sistemul 2 apoi cheama memoria si aminteste-ti energiile intr-o singura unitate de frecvente HZ cu sunet. A se vedea diferenta apoi, se aplica aceasta diferenta pentru ca teleportarea SISTEMULUI de locatie cu HZ sunet si apoi esti literalmente in locatia de teleportare intr-o clipa. Mai incet sistemele de jos intra Galaxia aleasa.

Acest lucru este important, astfel încat sa puteti regla campul gravitational al sistemului de ambarcatiuni la noile secvente de vibratie a noii locatii intergalactice in sistemul planetar. Cel mai important, trebuie sa o faci inainte de a intra portalurile gaurilor negre, care sunt situate in centrul energetic planetar a fortei de masa a fiecarei frecvente de HZ. Deci, acum stii ce sunt planetele.

Utilizati aceste cunostinte in noul inceput,este vital. Deci, cheama acum toate amintirile, pentru ca voi toti il cunoasteti. Tocmai ai uitat. Pamantul nu este plat.

Pamantul este un sistem Nano cu masa magnetica gravitationala a energiei finit infinit, iar în centru este o gaura neagra care este conectorul pentru toată forta energetica. Galactic Inter portalul planetar. Toate planetele au asta. Trebuie sa se invete noul adevar. Totul este adevarat. In functie de punctul de vedere al constientizarii constiintei la impulsul chemarii memoriei.

Amintiti-va, toate amintirile sunt în crearea de acum. Pentru ca nu te poti gandi la ceva, in cazul care nu exista deja acel cevaTu esti.Sunteți sursa si sunteti prim-creatori a unei singure energii a constiintei. Fii in acum. Iubire tuturor. De la Consiliul celor 9.

comentariile sunt inchise